היי

maayan 2

New member
../images/Emo13.gifהיי

יש לי שאלה ..
הסתכלתי באתר ticketmaster לברר בקשר לכרטיסים .. אם מישהי מכירה את החברה אם זה טוב לקנות משם ? אם זה הגיוני שכרטיס עולה €59.50 - €79.50 ?אני חושבת זה לקורק פארק .
. ואם מישהי מכירה מקומות שיותר טוב לקנות מהם ... תודה רבה

וואי בדיוק נכנסתי בשביל לברר את זה חח

באתי בעצמי לברר באיזה אתר הכי כדאי לקנות כרטיסים ... בעיקרון קרינה אמרה לי על האתר ticketmaster .. השאלה היא אם האתר הזה בהחלט הכי זול\אמין מכל האתרים שימכרו כרטיסים לווסט.. והאם אקבל את הכרטיסים בדואר ? <<

maayan 2

New member
תודה ../images/Emo140.gif

חח כן צריך להיות אם היד על הדופק עכשיו אם הכרטיסים ..חח
אני מקווה בשביל כולנו שכול בנות הפורום שיוצאת להופעה נזכה למקומות הכי טוביים
ואם מישהי גם יודעת אם יש מפגש מעריצים שהם מתכננים ??אם זה עולה כסף ואיך בכלל אפשר להשיג מקומות זה?? אשמח אם תבררי גם בשבילי על הכרטיסים .. ושוב תודה

בשמחה :))

אני במרדף מטורף אחרי בירורים חחח אגב נירדמתי למכירה המוקדמת ושאקבל את הלינק+הסיסמא אשמח לפרסם פה אם תרצו :) לאן את מתכננת לנסוע? אני מתכננת ללכת ללונדון ורציתי לשאול - אני יודעת שהם מופיעים במספר מקומות שם.. איפה הכי כדאי ללכת ?

maayan 2

New member
../images/Emo13.gif

כן אני אשמח אני גם השתדל להשיג פרטים מבני דודים שלי שגרים בלונדון ... האמת אני מתה לנסוע לאירלנד ומצד שני גם ללונדון .עדיין לא הוחלט חחח
ההחלטה קשה .. בכל מקרה אני רוצה לעשות טיול לונדון סקוטלנד אירלנד משהו מגניב כזה פעם ... אני נוסעת אם אחותי התאומה ואם חברה .
. אבל אולי באמת אפשר לנסוע בכולנו ביחד שיש לכולנו משהו משותף שכולנו מישראל וכולנו אוהבות את ווסט
ואולי הייה יותר קל .. בכל מקרה אם מישהי רוצה הייה כייף ...

בלונדון יש שתי אולמות גדולים בעיקרון

וומבלי והo2..... וומבלי בסביבות ה12,000 איש והo2 זה בסביבות ה30,000 השאלה היא מה את מעדיפה מבחינת מיקום שניהם מאוד מאוד מאוד קלים להגעה מהמרכז... זה אותו קו רכבת רק כל אחד בקצה אחר ממש ממליצה וומבלי אם תהיה תאופציה וטיקטמסטר ממש אמינים....לא יודעת כמה זולים כי די אין להם מתחרים רציניים יש גם את livenation שוואלה אין לי מושג מה ההבדל בין זה לטיקטמסטר איפה שמפרסמים ברישמי אני קונה בדרך כלל

אוקיי נשמע טוב ...

וומבלי נשמע הרבה יותר טוב בגלל שזו הופעה יותר קטנה .. (אמרת 12 אלף לעומת 30 אלף..) כן המחירים לפי דעתי בהחלט מוגזמים , בדקתי את ההופעה בקרור פארק ורשום שזה בין 60-80 יורו .. שזה פשוט מזעזע לדעתי ! זה יותר מטריד כי זה לא כולל כרטיס טיסה הלוך , חזור , מלון , ביזבוזים ... :| איףף..

יחסית למחירים של הופעות בעולם המחיר לא יקר

אמא שלי אחותי וסבתא שלי היו בניו יורק לא מזמן ובריטני הופיעה שם הם רצו להזמין כרטיסים מהארץ והאמריקאים החצופים נתנו רק תאופציה של לשלוח את הכרטיסים בפדקס ב40 דולר... 40 דולר רק המשלוח בלי הכרטיסים... בסוף הם קנו אותם שם...\ מלונות אני עכשיו ישנתי במלון שבאופן יחסי ממש ממש זול.... החדר הכי קטן והכי הזוי שהייתי בו בחיים שלי... אבל המיקום היה סבבה וחוץ מלישון לאכול שם די לא הייתי במלון אז זה סבבה לגמרי הטיהס זה מכה... מאי עוד צריך להיות סביר יחסית ... סוף יוני-אוגוסט זה שחיטה

יש לך מושג....

הכרטיסים שאני קונה מהמכירה המוקדמת (הבנתי שזה דרך טיקטמאסטר) שולחים את הכרטיסים בדואר?

SHANI T

New member
ברצינות??

את רוצה להגיד לי שתשבי בהופעה של ווסט???!!!

לשבת לשבת ממש לא

אבל אם הכרטיסים הם ישיבה ויש לך שורה ראשונה אז תעמדי בשורה ראשונה אם הכרטיסים הם עמידה אז כדי שתהיה לך שורה ראשונה זה להיות יום שלם בחוץ...... משו שאני כנראה יעשה.... אבל כן הייתי מעדיפה את המקום המובטח שלי לטייל בדאבלין כמו שצריך באותו יום ולהגיע להופעה שעה שעתיים לפני...

אני דווקא..

לא חושבת כמוך , אני דווקא חושבת לכיוון השני .. מצידי לחכות יום שלם בחוץ אבל העיקר להגיע לשורה הראשונה ממש צמוד לבמה..

זה מן הסתם מה שאני יעשה כנראה

אבל מחוסר ברירה לא מרצון.... כאילו הולך לעלות לי כלכך יקר רק להגיע לדאבלין אז מן הסתם אני ייקח תכמה ימים לטייל ויש פה יום שנשרף..... לפני שנה וחצי שילמתי 110 פאונד לכרטיס בשורה 8 בo2..... ואלוהים יודע איך זה קרה ה4 כיסאות הכי הכי הכי מרכזיים בשורה ראשונה היו פנויים... לא עים לי להגיד אבל כדי לוותר על כזה מקום לדעתי ההוא שקנה אותם מת בדרך להופעה או משו.... אז מתוך 30,000 מקומות היה לי את המקום הכי טוב באולם....רציני לגמרי... ברמת של לראות את הכחול בעיניים שלהם.. ברמה של לאלתר שלט קטן על נייר מדפסת והם יכלו לקרוא.... קיצר יש מקרים של מזל נטו ואני הבן אדם הכי נאחס בארץ אז אם לי זה קרה זה באמת יכול לקרות לכל אחד כאילו השנה אני מתכננת לסוע עם ידיד שלי שממש אוהב אותם, אז בגדול הרעיון הוא לנחות יום יומיים מקסימום לפני ההופעה בדאבלין וישר אחרי זה לסוע לסלייגו, אם לצוקי מוהר יהיה זמן בדרך אז זה מדהים ובא לי עוד פעם ואולי גם את זה

הO2 זה רק מקומות ישיבה?

כי לפי מה שראיתי בתמונות זה רק ישיבה וזה כמו היכל נוקיה כזה.. הבמה באמצע ומסביב יש כיסאות ..

למעלה