היי

NoWords

New member
../images/Emo13.gifהיי

קודם כל, אני מעריצה של כריסטינה אגילרה. ורציתי לשאול, בעקבות שמועות שרצו בתקשורת, האם פינק וכריסטינה התנשקו מאחורי הקלעים בצילום לקליפ ליידי מרמלד
כי אמרו לי שגם כריסטינה וגם פינק לא הכחישו. שמעתם על זה פעם
תודה למי שיענה ודרך אגב, השיר של הקליפ החדש ממש מדליקקקק
(הקליפ לא משו, אבל השיר ממש מהמם)

קטנה15

New member
רק רגע!! סדר בבית הטימטום!!!

תגידי לי אישה קטנה(ושמה פלפלת?!) את קראת את ההודעה שלך לפני ששלחת? כי אם את מעריצה את כריסטינה אז את כנראה לא קראת לפני ששלחת... הלו!!!! פינק!! כריסטינה!!!! שנאה!!!!!!!!!!!!!!! פינק לא סובלת את כריסטינה מאמי אולי אם הן היו שיכורות או משו אז כריסטינה אנסה אותה ופינק קרעה אותה מכות חוצ מזה אני יכולה לומר ברוב קולות(יש לי פיצול אישיות) שלא!!!!!!!!! אין מצב שהן התנשקו או יתנשקו או מתנשקות ממש ברגע זה אוחצ'ות-צ'או מהסרט הרע הזה כבר!!!!!!!!! :) *השבלולה אמרה את דברה*

NoWords

New member
רק שאלתי!

לא צריך להתנפל עליי!! אם פינק שונאת את כריסטינה, למה היא הסכימה לעשות איתה קליפ וסינגל לליידי מרמלד?! ממתי אמנים ששונאים אחד את השני עובדים ביחד?! משהו פה נראה לי מאוד מוזר!!!

yanivtr

New member
חחחחחח, תגידי לי את בסדר??

את פה זאת שמתבלבלת. כריסטינה ופינק הם החברות (או היו לפחות) הכי טובות! עכשיו הם בקשר מאוד טוב! יש מלא שמועות על החברות בינהם, שכריסטינה שיגעה אותה "ללכלך" על בריטני. קיצר, הם ועוד איך חברות! וחתיכת חברות! והיא אמרה את זה מלא פעמים!

NoWords

New member
../images/Emo13.gif

ידעתי שמשהו פה מוזר. אין מצב שכריסטינה שיגעה את פינק ללכלך על בריטני כי כריסטינה לא שונאת את בריטני וכולם צריכים לצאת מהסרט הזה שהן שונאות אחת ת'שניה! אבל תודה על התגובות

כמה וויכוחיםםםםםם

על כריסטינה ופינקקק כנסו לhttp://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2003511299,00.html

NoWords

New member
ויכוחים ויכוחים...

אבל לא עניתם לי על השאלה או בעצם כן עניתם.. אתם לא יודעים טוף
ביי

בואי אני יענה לך!

בקיצור נכון שפינק וכריסטינה עשו קליפ ביחד ונכוןן שהם התנשקו אבל זה היה חד פעמי וכנראה זה סתם היא בשביל הקטע צלמים,חדשות ועניינים או שענארף! בקיצור נכון להיום פינק לא בדיוק מחבבת את כריסטינה!היה עם פינק ראיוןבתוכנית טלויזיה לא ממזמן על הדיסק החדש ובראיון שאלו אותה "מי הכוכב/POP STAR שאת אוהבת"אז היא כזה שאלה את הקהל בציניות "את מי אני אוהבת? ,את מי?מי?" ואז כולם צחקו והמראיינת אמרה"כריסטינה"אז פינק ענתה בהכי ציניות שיש"כן כריסטינה היא הכוכבת שאני אוהבת"ולא הפסיקה ליצחוק...אז תביני לבד..

אגבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo34.gif

מישהו יכול לתת לי את הכתובת המדויקת של האתר של פינק שנקרא"MY PINK GAME פשוט לפני שפירמטו לי את המחשב האתר הזה היה במעודפים שלי כך שלא היייתי צריכה לדעת אותו בעל פה ועכשיו שפירמטו אני לא זוכרת את הכתובת המדויקת.. תודה מראששששששששש!

NoWords

New member
סבבה../images/Emo70.gif

זה כל מה שביקשתי לדעת
אז כן הייתה נשיקה... זההה הכוללללללל דרך אגב הפורום הזה יבש לאללה. תעירו אותו קצת.

שלום עולם, קורין ודנה צודקות

סורי יניב, צא מהאשלייה מאמי, פינק לאאאאאאאאא אוהבת את כריסטינה, היו שמועות שהיא קצת נדלקה עליה בעבר והייתה נשיקה באיזה אמת או חובה משהו אבל מאז עברו הרבה מים מתחת לגשר והכל שונה נורא.. ברורות? פינק אוהבת רק אותי, זה ברור, אבל היא שונאתתת את כריסטינה, והציטוט של קורין נכון, גם אני שמעתי את הראיון הזה.. מה שגם היה באחד הכתבות הרבות שקראתי בסוף שבוע והשבוע * ידיעות אחרונות, לילה ומעריב לנוער * , שפינק לא אוהבת אותה.. סתם בשביל הקטע,אני אצטט ממעריב לנוער " 15 עובדות על פינק.. בלה בלה.." עובדה מספר 6 : "היא לא סובלת את בריטני ועוד פחות מזה את כריסטינה, "הן יכולות לנשק לי ב..." אמרה פינק על בריטני וכריסטינה את שלי אמרתי, מה ככה אנשים? איך החיים? שלי בלי עין רעה, טפו טפו טפו שום בצל שקל בנעל נהדרים איזה קטע זה שאיך שאני נכנסת לכאן אני מתחרפנת לגמרי, כאילו תחשבו שאני חולההההההה וכואב לי בחייםםםםםםםםםםם, וכולי נכנסת לפורום, מגיבה וכולי אושר, לה לה לה, נו, מילא.. יואו עולם, נכנסו לי לכרטיס החליפו לי סיסמא, טוב שיש קשרים מעטים בתפוז וסידרתי את זה, ויש לי כרטיס חדש, כאילו מבחינת תוכן.. איך הוא? אני לאט לאט אעשה אותו יפה כמו הקודם בע"ה :) יאללה יום קסום עולם יפה, אוהבת את העולם הזה ואת ה ח י י ם שלי מאוהבת בפינק וכמובן בעצמי, כי אם לא אני לי, מי לי בעצם..?

למעלה