כן בהחלט לגבי הפלאפונים
שאסור לאישה לדבר ולהחזיק פלאפון זה שקרי, והרבנים לא יצאו נגד, אני אמרתי לך בהודעה קודמת שאני רוצה לראות כתבה מצולמת, עד אז זה שקרי, וגם אז זה יהיה שקרי, ואני אומר לך בוודאות שאני שמעתי מכמה חילונים שקבעו עובדה שהחרדים הם כך וכך, ואני יספר לך סיפור אמיתי שבא אלי חילוני לפני יום כיפור ושואל אותי על העניין שהולכים למקווה לטבול, הסברתי לו את העניין, והוא אומר לי (בבטחה), הרי במקווה אצלכם אנשים מסבנים אחד את השני איך זה מותר? (מה אתם הומואים?) כך הוא שואל אותי, אמרתי לו שזה פשוט שקר כי אני הולך למקווה ואני יודע די טוב מה הולך במקווה וכל אחד מתרחץ לבד ואף אחד לא מסבן את השני, ולא נוגעים אחד בשני, ההוא נשבע לי שהוא שמע את זה מכמה שאמרו לו ואפילו אחד שהולך בקביעות למקווה סיפר לו שככה זה הולך אצלנו במקווה, אני הזמנתי אותו למקווה שלא יטבול, אלא שהוא רק יביט מהצד והוא יראה, אמרתי לו אני משלם עליך, ואני רוצה שהאמת תצא לאור, (עוד לפני שזה יתפרסם אצל כולם וכולם יקנו את הסיפורים האלו), אחרי דין ודברים איתו הוא הסכים להיכנס ולהביט לכמה דקות, והאמת יצאה לאור, ואני מספר לך את זה כי הוא סיפור אמיתי ולהראות לך עד כמה כוח ההשפעה של אדם אחד שמדמיין וממציא דברים יכולים להשפיע על ציבור שלם... ואור, אני אומר לך שאני אדם חרדי, אמנם אינני יודע מה הולך בכל החסידויות במקומות אחרים, אך יש דברים ומנהגים והלכות שזה נוהגים כולם ולא משנה לאיזה מקום אתה משתייך, לכן אני אומר לך (תרצי להאמין לי, תאמיני לי, לא תרצי להאמין אל תאמיני לי), שאילו היה הוראה מהרבנים שלנשים אסור להשתמש בפלאפונים אני מבטיח לך שכולם היו יודעים מזה כולל אותי, וכולל כל החרדים, ואם אף אחד לא יודע ולא מכיר ולא שמע, על הוראה כזאת הוי אומר שזה שקר גס, כי לא יתכן שהרבנים יוציאו הוראה ואף אחד לא ידע מזה, אלא זה ישאר סגור בארבע אמות של הרבנים ולא מעבר לזה, לכן אני אומר לך לא את שקרנית, כי את בסך הכל מביאה קישורים לאנשים אחרים שמשקרים, וההמצאות הם לא המצאות שלך, אלא המצאות של אנשים אחרים, לכן דבר ראשון שאני אומר שזה שקר אני לא מתכוון לרגע שאת שקרנית, (ואם חשבת שאני מתכוון עלייך אז אני מתנצל מראש גם על הפעמים הקודמות), ואת תמיד מביאה בפורום דוגמאות מאתרים ומפורומים למיניהם שאנשים המציאו דברים וזה כבר תופס אצלך חזקה, ואת קונה את זה ולא מבררת אם זה אמת או לא, ישר באה בגישה של מציאות וככה זה עולם החרדי, וחבל מאוד שאת קונה את כל הסיפורים שמוכרים לך ברחוב, אדם חכם לומד ומנסה להבין ומברר מדי פעם שמועות, ואת נראית לי די חכמה, וחבל מאוד שככה אפשר לעבוד עלייך, לכן אני מציע לך לעשות סקר קטנטן, בין העולם החרדי ולברר את האמת האם באמת הרבנים אסרו פלאפונים לנשים?, או שמא אין איסור כזה?, ואני בטוח שאת תגיעי למסקנה שהרבנים לא אסרו את זה כלל, (אני יודע שהרבנים נגד פלאפונים לבחורי ישיבות שלומדים בישיבה, וכמו כן גם הראשי ישיבות נגד פלאפונים לבחורי ישיבות החרדים, אינני יודע אם זה גם בישיבות ההסדר, ונראה לי שאם אינני טועה זה גם בישיבות הליטאיות גם אסרו פלאפונים בישיבה, אך בישיבות החיסדויות זה אסור, אמנם לא יזרקו תלמיד מהישיבה בגלל זה, אבל זה אסור, והתלמידים משתדלים לכבד את האיסור שבזה), אבל איסור שנשים יחזיקו פלאפונים?, זו המצאה שקרית, שאין לה כל בסיס לזה, אני מציע ומבקש ממך אור, לבדוק לעומק יותר, ואם יהיו דברים שאת תרצי שאבדוק בשבילך אני מאוד אשמח לעשות זאת, אך בקשה לי אלייך אל תהיו פתי, ותאמיני לכל מה שמוכרים לך, שימכרו לך זהב ויהלומים אבל לא לוקשים...