הי בנות.

נוגלי

New member
../images/Emo13.gifהי בנות.

חדשה פה,7 שבועות אחרי הלידה עם כ-25 ק"ג מיותרים [בהריון עליתי 35] משום מה הייתי בטוחה שהכל יעלם ישר אחרי הלידה[מחשבה טיפשית,אני יודעת]אז עכשיו אני תקועה עם כל הק"ג האלו ומקווה לרדת אותם במהירות. שיהיה לכולנו בהצלחה.

נוגלי

New member
דבר נוסף...

אני רוצה להתחיל לקחת גלולות, שמעתי מהרבה נשים שלקיחת גלולות גורמת להשמנה ולהתנפחות. האם זה נכון? וכיצד אפשר לרדת במשקל אם אכן משמינים מגלולות?

אורלי14

New member
מנסיוני הגלולות גורמות לתאבון מוגבר

ומאד קשה לעשות עמן דיאטת הרזיה. אבל אם יש לך דיאטנית טובה שמכוונת אותך נכון ומעודדת אותך ובונה לך תפריט לפי מה שאת יכולה ורוצה ואוהבת - את תצליחי לרדת במשקל עם הגלולות. גם אני הצלחתי בסוף. תהיי חזקה ותחליטי שאת רוצה אז תצליחי!

חן123

New member
ברוכה הבאה

לי גלולות לא גרמו לבעיות סביב המשקל. אני חושבת שצריך להיות קשובים ועם יש בעיה לחזור לרופא נשים שיחליף סוג

napopo

New member
קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo20.gif

איך את מתכוונת להוריד את הק"ג המיותר?

נוגלי

New member
האמת שהקטנציק מעסיק אותי כל היום

כך שלא יוצא לי כמעט לאכול מסודר. הפסקתי לקנות דברים משמינים. חוץ מזה אני מתכוונת לבקש הפנייה לדיאטנית. למרות שכבר ירדתי בעבר 15 ק"ג בכוחות עצמי ללא שום הכוונה.

מיכלי48

New member
גם לי יש 15 ק"ג עודפים...

גם אני בהריון עליתי 30 ק"ג והייתי בטוחה שאוריד הכל מיד אחרי הלידה - מחשבה טיפשית ביותר. הייתי בטוחה שלברית של הנסיך שלי אלבש איזו חצאית חדשה שקניתי לפני ההריון - מידה אפס. המחשבה שלי הגיעה לאחר שראיתי שגיסתי שעלתה גם כן 30 ק"ג בהריון הראשון שלה הורידה הכל בתוך חודש - חודש וחצי. אז הבנתי שבהריון הבא אני סותמת את הפה ולא אוכלת. כיום אני חודשיים וחצי לאחר הלידה עם 15 ק"ג מיותרים. עושה ספורט אך לא מרזה כלל. תקחי את הזמן, כולם אומרים לי שבסוף ארזה, נקווה שעד הקיץ נחזור להיות חטובות.

מיכלי48

New member
כן כן היא כמעט חזרה למשקל שלה

היא ילדה כחודש וחצי לפניי. את הברית לנסיך עשיתי כעבור מספר שבועות והיא חזרה למידה 36 במכנסיים. פשוט לא יאומן כנראה מבנה גוף או שהיא לא אכלה בכלל (היא גם לא הניקה)

לא הגיוני מבחינה ביולוגית

אישה שורפת בממוצע 2500 קלוריות ליום. קילו שווה ל 7000 קלוריות. נניח לא אכלה כלום במשך 45 יום:
45*2500/7000 = ~16​
מקסימום שיכלה להוריד זה 16 קילו. וזה בלי להתחשב במצוקה שהגוף נכנס אליה אחרי כמה ימים של חוסר בתזונה וירידה במטבוליזם בעיקבות המצוקה מה שגורם לפחות קלוריות שישרפו ביום.

דנה שלי

New member
גם אני עם אותה בעיה....

אני 4 חודשים אחרי לידה עם 35 ק"ג מיותרים ולא מפסיקה לאכול... מה עושים??

אני מבינה אותך...

אני אמנם שנה אחרי הלידה אבל השהות בבית בחופשת הלידה היתה בשבילי זוועה (מבחינת המשקל עם הילדים היה לי הכי כיף שיכול להיות) אני כרגע הולכת לדיאטנית ומקווה לתוצאות... מקפידה ו"ילדה טובה" ממש משתדלת. אתמול הקטנטנים התחילו ללכת - שניהם יחד - איזה אושר!!!!!!!!!!!!1

חן123

New member
הכי קשה זה להחליט

35 ק"ג זה עודף שמאפשר לקבל דיאטנית במימון הקופה. אצלי זה עבד יופי

למעלה