הכל נראה קסום?

F a d i

New member
../images/Emo13.gif הכל נראה קסום?

שיר מדליק! מוקדש לאיזקיס,גרב,איקי,שבתאי,ציון וכולם שיר יפהפה שכתב והלחין יאניס מארקופולוס שגם מבצע את השיר יחד עם יורגוס דאלאראס לחן חמוד,קליל,מערבי כזה (גם הכלים בשיר זה הם מערביים) והמילים והביצוע רק מוסיפים לו חן וייחודיות מתוך הדיסק SERYANI STON KOSMOU (משנת 1979) שהביא בעיקר את שני הלהיטים PARAPONEMENA LOGIA ו- MANA TOU ALEXANDROU אבל ניתן למצוא בו פנינים והפתעות אחרות כמו השיר הזה לא היה קל ופשוט לתרגם ומומחים מוזמנים להוסיף פרשנות משלהם OLA MYAZOUN MAGIKA-הכל נראה קסום מילים ולחן:יאניס מארקופולוס ביצוע:יורגוס דאלאראס ויאניס מארקופולוס מארקופולוס (בדיבור כזה בליווי פסנתר) : זה לילה,והכוכבים הם עיניים,מבטים בנו כתזמורת וכל השנים שלנו הן כפצעים מהצלפות,מכאיבות לנו ראיתי אנשים סביב שולחנות אוכלים בשמונה עשרה לסתות אך ראיתי גם אירופאים לבושי "פוסתנלות" באתונה והכל נראה קסום,מאסיבי ותמיד אמריקאי והשקר כמו יוקר-המחיה,הולך וגדל,אבל אתה ברנש,לא דואג דאלאראס (בשירה): אינך יודע על מה לתת את קולך חסיד להתחנן על חייך הבורגנים הפיקחים כולם נוכחים עבודתך תמיד תביא הפסד הדור גדוש בפסולת והחורף הולך ובא לעתים תכופות שניהם: והכל נראה קסום, מאסיבי ואמריקאי במיוחד מארקופולוס: ללא רגישויות ותכנונים עם התחבולות שלהם,התמלאנו משוגעים. דאלאראס: אךך איפה זה מכאיב לך ואיפה זה "תפס אותך" מזל שהעולם לא השתגע מארקופולוס: "לי אתה מספר?" שניהם: והכל נראה קסום, מאסיבי ואמריקאי במיוחד דאלאראס: ואם אני שר ברחובות,במועדוני לילה ובקונצרטים וכל הזמן מספר אותם סיפורים אני גם צלע משלכם (אני מאותו צד שלכם) רגע אחד מזמנכם היקר שניהם: והכל נראה קסום, מאסיבי ואמריקאי במיוחד מארקופלוס צועק: EVERYBODY NOW (וכמה קולות מצטרפים עם מחיאות כפיים): והכל נראה קסום, מאסיבי ואמריקאי במיוחד...

למעלה