המאמר שלי עבר את "מבחן העורך"

משוש30

New member
../images/Emo13.gif המאמר שלי עבר את "מבחן העורך"

ועכשיו הוא נשלח לקוראים חיצוניים. שלב אחד מאחורי
אם המאמר הזה יתפרסם יהיו לי כבר שני פרסומים מהמסטר. יש לי בראש כבר עוד לפחות ארבעה מאמרים מהדוקטורט שלי שאוכל לכתוב ממש בקלות. אני רוצה עדיין לחכות עם זה, לראות מה אני אמצא בארכיונים, אבל ההרגשה סה"כ טובה. היום המבחן האחרון בלטינית וזהו. ח-ו-פ-ש!!!

mummy

New member
מעולה, איזה יופי! כן ירבו

בהצלחה במבחן וחופש נעים (הצחקתי אותך? את באמת הולכת להיות בחופש או שזו אשליה?)

tulkin

New member
מלז טוב (גם על המאמר, גם על החופש...)

שתהיה חופשה נעימה

משוש30

New member
תודה ../images/Emo13.gif זהו סיימתי את המבחן. היה טוב

לדעתי, אפילו ממש טוב. חוץ מטעות אחת לא קריטית לדעתי יש לי את ה-A (והגיע הזמן שאני ארגע עם זה וגם אם זה יהיה A-B שאני לא אקח ללב). זהו. שלום למדיסון. היום החזרתי את הספר האחרון, החזרתי את המפתח של תא האסירים/נזירים שלי (בעצב רב...) נפרדתי מהספרייה ואנחנו מתכוננים לטיול (כן כן מאמי חופש אמיתי
).

משוש30

New member
grand canyon, zion והסביבה

טסים ללס וגס, לוקחים מכונית ובמשך שבוע וחצי תרים את הקניונים הגדולים של ארה"ב. כמובן עם אוהל, שק"שים, מנשא לקטנה ושני ילדים מתרגשים

אווזת

New member
אוי, איזה כייף לכם!

עשינו את הטיול הזה לפני שנה בקראוון, וזה מדהים. אני מקווה שאתם מתחילים בגראנד, כי השניים האחרים כל כך הרבה יותר מוצלחים.

משוש30

New member
כן אנחנו מתחילים בגרנד גם כי בסופש של

ה-labor day הוא יהיה מפוצץ ולא יהיה לנו איפה לישון ובזאיון (בעייתי קצת לכתוב את זה בלי א'...) עדיין יש מקום בקמפינגים. אם יש לך המלצות ספציפיות אשמח לשמוע

22ק ו ס ם

New member
Arches זה מקום מדהים

אבל הוא קצת רחוק. אם אתה הולכת לשם כבר כדאי גם ללכת לmesa verde. אבל אם את מתרכזת במערב יוטה על תפספסי את Bryce קניון. הוא יותר קטן מzion אבל הרבה יותר יפה ממנו לדעתי.

אנחנו לקחנו קראוון, כך שההמלצות שלי מוטות

אבל ליד הזאיון (כן, בעיה...) יש קמפ מדהים ליד נחל, שהצבאים באים לשתות בו מים בשעות הערב. אחפש לך את השם שלו (הבעל זוכר הכל, לי אין מקום בהארד דיסק) ואשלח לך במסר. לגבי Arches - אני לא בטוחה כמה הילדים יהנו בו (תזכירי לי גילאים?). לא הייתי מוותרת על Monument Valley (המקום הכי מדהים שהיינו בו, מבחינה גאוגרפית ומבחינת צבעים), וגם ללייק פאוול הייתי קופצת (ממש קפיצה, כמה שעות נסיעה....). הטיול שלכם יהיה מעגלי? (מתחיל בלאס ווגאס ונגמר בה?) כי אם כן, זה בהחלט מאפשר תכנון מסלול מרתק. ועוד משהו לגבי הילדים - לרוב הפארקים הלאומיים יש תכנית של Junior ranger לילדים, שמלמדת וגורמת להם להיות מעורבים יותר בטיול. זה כייף אדיר, ובסוף כל משימה בפארק הם מקבלים תג של ריינג'ר בטקס רב רושם, עם השבעה, שנערך בשיא הרצינות. בהחלט שווה לשלב את זה בטיולים.

משוש30

New member
כן מסלול מעגלי. יובל עוד מעט בת שנתיים

ומתן בן ארבע וחצי. אשמח למסר!!

מאי261

New member
איזה כיף - עשינו משהו דומה שנה שעברה

התחלנו בלוס אנג'לס, נסעו לג'ושואה טרי (והמנוע של האוטו הלך על היום הראשון, אבל זה סיפור אחר...), המשכנו לגרנד קניון, bryce ו-zion, ואז חזרנו הביתה דרך las vegas. גיסתי וגיסי איתם טיילנו המשיכו ליוסמיטי, סן פרנסיסקו, וירדו דרומה בהייויי 1 חזרה ללוס אנג'לס. הטיול שלנו היה שבוע וחצי. עשינו קמפינג ב-zion ובאגם מקסים ב-utah שפתאם ברח לי השם אבל זה גם פרק לאומי (אני יכולה לבדוק). בברייס ישנו בלודג' כי היינו שם בשבת והיה יותר נוח. עשינו גם טרק מטורף (זאת היתה שטות גדולה עם פעוט ושתי תינוקות) ל-havasupai falls ליד הגרנד קניון וישנו למטה - אז אם אתם מתכננים לעשות את זה יש לי כמה המלצות כדי שלא תעשו את הטעויות שאנחנו עשינו... מדובר בערוץ של הגרנד קניון והירידה לשם קצת פחות מפרכת. יורדים למטה, ישנים לילה, וחוזרים למחרת. למטה יש מפלים מדהימים וזכים. איזה כיף לכם - תהנו!!

mummy

New member
../images/Emo45.gif גו משוש גו, קדימה אל החופש והמרחבים

אני לא מאמינה שאתם חוזרים כבר! עבר לי ממש מהר

למעלה