הנה סיפור הלידה שלי

../images/Emo13.gif הנה סיפור הלידה שלי ../images/Emo13.gif

מקשרת גם לכאן כהצעתה של אם פי 3. הלידה היתה חוויה מהממת מכל בחינה אפשרית.

../images/Emo62.gif תובנות שלי אחרי הלידה

בעלי שאל אותי אחרי הלידה אם בדיעבד זה היה "שווה" את זה? מכל הבחינות - מיילדת פרטית, לידה בלי אפידורל וכו'. אז בדקות הראשונות לא ידעתי מה לענות לו כי שאלתי את עצמי את אותן שאלות בדיוק. לגבי מיילדת פרטית - שווה שווה שווה. אולי אפילו עדיף לבחור בדוּלה (כך בעלי מציע לפעם הבאה). אבל מכיוון שאביגיל עושה חלק מהדברים שדולה עושה, חשתי שאולי זה מיותר. לגבי לידה בלי אפידורל - בהתחלה אמרתי לעצמי שאחרי שניסיתי את 2 הדברים אני יכולה לבחור באופציה נטולת הכאב. א-ב-ל חשוב לי לומר שזה ממש ממש ממש לא אותו הדבר. ובאמת שהיו לי 2 לידות נפלאות קודמות, אבל זו נתנה לי הרבה מעבר. משהו שקשה לי להגדירו במילים. ובהחלט בלידה הבאה (ותהיה כזו) ארצה לידה בלי אפידורל אבל אך ורק עם מיילדת פרטית או דוּלה. התמיכה הנשית הזו מאוד חשובה ומחזקת. ואני חייבת לציין שמשום מה, וזה לא ברור לי עד עכשיו, במהלך כל הצירים לא חשבתי על אופציה של אפידורל. לא כי חששתי להיכנע או משהו כזה, אלא זה פשוט לא עלה לי בראש. כאילו שכחתי שקיימת אפשרות כזו. כל ציר עבר בכאב עם התכנסות עצמית כאילו זה מה שאמור להיות ואין משהו אחר. מודה לאלוהים על הלידה הטובה שהעניק לי.

גם למבי

New member
מתחברת מאוד למה

שכתבת על אופציית האפידורל. אני זוכרת שלפני הלידה פחדתי שאשבר ואבקש ליסוע לבה"ח. אבל בלידה עצמה, למרות הכאב הלא-אנושי הזה, האופצייה לא עלתה במוחי. כל מה שהיה לי שם זה ניסיון לעבור את הציר, את הלידה ולקבל כבר את התינוק. נהניתי מאוד לקרוא - בריאות ואושר לכולכם!

mise

New member
איזה מתוק, הוא נראה

ממש תינוק בוגר, לא כזה שרק נולד. המון אושר, נחת, בריאות ושמחה!

אשכר ש

New member
מקסים מקסים מקסים ../images/Emo13.gif

יופי שילדת כמו שרצית! המון אושר ומזל טוב
<את יכולה לשלוח לי במסר את הטל' של אביגיל?>

../images/Emo24.gif מאוד התרגשתי!

איזה יופי של סיפור, אז גם אצלך פעם שלישית גלידה...
מחכה כבר לשם - עם השמות היפים שנתת לגדולים...

swann

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif כמה מרגש!

כל כך מזכיר את לידת הבית שלי. לא בקצב (אצלי היה מהיר יותר.. והתחיל בירידת מים), אבל בדיוק בתחושות. בנהימות, בצעקות, ב"תוציאי אותה!". והשקט שאחרי. קסום ומקסים
המון מזל טוב ואיחולים. מחכה לשמוע את שמו...

יוקטנה

New member
סיפור מקסים! אין על אוקסיטוצין!

זה הצ'ופר הכי גדול של לידה טבעית לדעתי - האוקסיטוצין שגורם לך להרגיש את האהבה העצומה הזו לתינוק אחרי הלידה... כמובן שכל אמא אוהבת את התינוק שלה, אבל ההרגשה המדהימה הזו... אין דרך להסביר, אלא רק לחוות
המון מזל טוב!

גם למבי

New member
את יודעת, אני דוקא

זוכרת שהייתי בכזה הלם של כאב בגוף אחרי הלידה שהאפיל על ההתרגשות מהתינוק. נורא פינטזתי על איך תגמר הלידה ואשכב איתו במיטה, ובאמת עשיתי זאת, אבל הגוף כ"כ כאב לי (ולא נקרעתי) וההנקות כ"כ כאבו לי שזו לא חוויה טובה כמו שחלמתי

גם למבי

New member
בלידה השנייה

תפוז עובד לי נורא לאט אז אני מתיאשת מלנסות לצרף את הלינק. הספור נמצא בספורי הלידה של הפורום, במאמרים - סיפור הלידה דל עומר. ויש לנו את אותה שריטה

יוקטנה

New member
סיפור מעצים ומדהים!

מקווה שהזיכרון של ההתמודדות שלך עם הלידה השתנה אצלך בראש מאז (בנוגע לתפקוד שלך). חבל ששרון לא יכלה להישאר איתך גם בהמשך הלידה... הרגשתי שהיא יותר התחברה נכון למה שאת צריכה מאשר המיילדת. אני צודקת?

למעלה