העדכון השבועי

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifהעדכון השבועי../images/Emo13.gif

הי לכולם, לילה טוב ביקורות:
נוגה של ליבי קיבלה היום פטור רשמי מהדניס בראון-זהו, בשעה טובה
שחר של אנג'לה בביקורת ראשונה אחרי הורדת הנעליים לשעות הלילה-התיקון נשמר היטב
הבובה של סיגי קיבלה משני רופאים חוות דעת מצויינת על תיקון שנשמר היטב לאחר ההורדה ללילה בלבד
דניאל שלי קיבל חוות דעת מצויינת על תיקון שנשמר היטב אחרי הורדת השעות ללילה בלבד
ימי הולדת: אנג'לה שלנו חוגגת יומולדת ב 4.8, מקווה שכל הגברברים בבית יפנקו אותך
תחיה חוגגת ב 6.8 (כז' אב) מזל טוב מכולנו ותחגגו בכיף
הקטנה של סיגי ודניאל-עוז שלי חוגגים יומולדת שנה
ב 10.8 (יז' אב) מזל טוב לפושטקים
עדכון פרטים אישיים בדף קשר למי שמעוניין ! ( גם ימי הולדת) לגבי השאלון לגילוי סיבות הקלאב פוט-עדיין עובדים על זה, מקווה לשלוח בהקדם לכולם! ניתן לשרשר כאן עדכונים נוספים, מקווה שלא שכחתי כלום.
שבת שלום ג'סיקה

זהבה29

New member
יום הולדת שמח.

לאנגלה סיגי ודניאל. בריאות והרבה שמחה. זהבה.

תחיצ

New member
תודה על הברכות

וואי - איזה זקנה אני
סליחה על הסנוביות, ושאני לא פה יותר מדי. מקווה שמסתדרים בלעדי... אני מדי פעם מציצה, אבל אין לי הרבה מה להגיד. תמשיכו לשמור על קשר

אירנה ק

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

לכל החוגגים ימי הולדת הרבה בריאות ואושר.
לכול פיצפונים שעברו ביקורת בהצלחה רבה ממש מחמם את ה

באלי23

New member
מצטרפת לברכות....../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

רק שמחות וחיוכים. עינבל

אנגלה3

New member
תודה תודה ושוב תודה../images/Emo13.gif

תודה על הברכות ליום ההולדת (מצטערת על האיחור בתגובה פשוט שעד עכשיו בישלתי גם לערב שבת וגם למחר בבוקר, אני מאחרת אצלנו כמה חברים - אפרופו פינוקים - אני זו שמפנקת
...). מזל טוב גם מאיתנו לתחיה, לבת של סיגי ולדניאל לחגיגות יום ההולדת
הרבה אושר בריאות וכושר
סיגי וג'סיקה, מחכה לעדכונים לחגיגות השנה... מזל טוב גם על כל העדכונים הנפלאים. חייבת לספר לכם על המתנה ההורסת שקיבלתי מגיסתי וגיסי ליום ההולדת - קיבלתי שעון עם התמונה של שחר עליו (מצ"ב התמונה) וכתוב עליו "חושב עלייך כל דקה" - אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני התחלתי לבכות...מהתרגשות. שבת שלום לכולם

ספרים ספרים. ח ו ב ה לקנות

בחיי, חובה בכל בית. הספרים שמשנים את חיי בימים אלו: אחים ללא יריבות איך לדבר כך שהילדים יקשיבו, להקשים כך שהילדים ידברו. שניהם של אדל פייבר ואיילין מייזליש. הסברים פשוטים המון המון כלים פרקטיים. אני ממש רואה תוצאות כל יום. מתליחה להסתכל על הדברים מנקודת מבט שפוייה יותר ולפתור בעיות לתווך קצר וארוך. מדהים

sigis7

New member
מצחיק אבל...

גם בעלי ואני קוראים עכשו את "איך לדבר..." ואת "איך ללמד ..." שמיועד חותר למורים ולהורים לבוגרים. באמת מותלחים!

sigis7

New member
אז גם לי יש שגיאות...

כמובן: חותר=יותר מותלחים= מוצלחים

eyaala

New member
מזל טוב

מזל טוב לכל חוגגי יום ההולדת ולכל מקבלי חוות הדעת המשמחות כיף לשמוע שימשיך כך לכולם

גם לנו עדכון קטן לשבוע שהסתיים אתמול

גיל שלנו ילד הקלאב-פוט בן ה-11 השתתף השבוע באליפות הארץ בשחיה וזכה: במדליית זהב (אלוף הארץ !) ב-100 מ' חתירה, במדליית כסף ב-200 מ' חתירה, במדליית ארד ב-400 מ' חתירה. גיל נולד עם טורטיקוליס קשה, קלאב-פוט באחת מרגליו והמון-המון צרות נוספות. (כבר ספרתי על כך כאן בעבר). רק כשהגיע לכתה א' נשמנו סוף-סוף לרווחה. אם גיל הגיע לאן שהגיע, כנגד כל הסיכויים, כל אחד יכול !!!

אודונים

New member
כבר מזמן לא קראתי הודעה כל כך משמחת

ואני כל כך מזדהה כי אנחנו רגע לפני כתה א' ולפני שבועיים היינו בביקורת שהבהירה לנו שהכל מאחורינו תודה לך מקרב לב שחר

שכחתי להוסיף פרט חשוב

שגיל, לדעת אנשי מקצוע שבוחנים אותו מהצד, וכמובן לדעת מאמניו מצטיין בעבודת כפות רגליים חזקה במיוחד, שמייחדת אותו ועוזרת לו להגיע לאן שהגיע. בזכות הטיפול בקלאב-פוט אולי ? בזכות הפיסיותרפיה של תמי? מי יודע....

תחיצ

New member
אז למה את קוראת לעצמך מודאגת ומוטרדת

שמחה וגאה נשמע לי יותר מתאים

eyaala

New member
שלום לכם

הי כל כך מחמם את הלב לקרוא את ההודעה שלך... כל הכבוד לגיל על השגיו המרשימים ביותר... מי יתן ומעכשיו תחוו רק חויות משמחות ונעימות, מגיע לו וגם לכם!!!!!! כל הכבוד שוב מאוד מאוד מעודד ומרגש בהצלחה

למעלה