התגלות הגדולה

../images/Emo13.gifהתגלות הגדולה../images/Emo150.gif

שלום קוראים לי זיו אני בן 13 התגלות הגדולה לפני שרכבית על סוסים אני לא אהבתי סוסים אבל כמעט כול שנה התחפסתי
אבל בגיל עשר אימא שלי ראתה פירסום של ארוות סוסים ובית ספר לרכיבה הלכתי לשיעור הראשון זה היה פשוט הנאה ענקית לא האמנתי שיש חיי שאני כולכך אוהב ואהבה שלי אל הסוסים רק גברה ואני לא יכלית להיות שבוע אחת בלי החיי הזאת והיום אני רוכב רכיבה מערבית ריידינג צ'אגוה קנטר ועוד לאת לאת עם השנים אני מתחיל לגלות כאן אהבה שרצתה משהוא טוב באמת אני יכול לשבת שעות על גבי שעו ולדבר עם החיי הזאת חייה באמת חכמה עם רגשות תחושות ועוד האם גם לכם יש חביות עם הסוס שלו תשכחו ספרו לנו מה הם?

ToryMaster

New member
יש לי אחת

בישוב שלנו היו פעם צמד סוסים [שבהמשך נמכרו כי הבעלים לא יכול היה לתת להם טיפול ראוי, סיפור מזעזע], לילה אחד חזרתי עם אבא מאוטו מאיפשהו, ובאמצע הכביש עומד אחד מהם, אנחנו מהבהבים לו, צופרים לו, והוא רק מסתכל. בסוף יצאתי מהאוטו וניגשתי אליו, תפסתי את השרשרת [כן, שרשרת מתכת, הוא היה קשור לגדר כדי שיוכל לרעות] והובלתי אותו הצידה. הוא פשוט לא נתן לי לעזוב, נצמד אלי כמו אדם טובע לפיסת קש, זה היה מצמרר.

יש המונים../images/Emo13.gif אני אספר כמה

אחת זה כשחטפתי בעיטה מרגל קידמית של סוס בעקב
השנייה זה כשסוס בשם רגב רקע עליי עם הרגל שלו!
ואיך אפשר לשכוח? את הרכיבה הראשונה, הטרוט הראשון, הג'וג הראשון והקאנטר הראשון? השיעור הראשון היה על מקס שהצליף לי ברגל עם הזנב שלו. הטרוט היה על אניטה (
). הג'וג הראשון היה על אולימפוס (זכרונו לברכה
). הקאנטר הראשון היה על אניטה. אני לא אשכח אף פעם איך הייתי במסלול ישיר לתחת של מלודי- סוסה שבועטת כשנצמדים לה לתחת- אבל בעזרתה הענקית של אניטה הצלנו את המצב, יותר נכון היא הצילה
. הרכיבה הראשונה עם שתי ידיים הייתה על אולימפוס. המירוץ חביות הראשון היה על סתיו- איתו לקחתי מקום ראשון (סתיו המלך!
)
. הפלז'ר הראשון היה גם היה על סתיו- וגם הפעם לקחתי מקום ראשון
(
כבר אמרתי שהוא סוס מלךךך?) התופסת הראשונה גם על סתיו
(סתיוווו
) זה ברכיבה, אבל היו גם באורווה. אבל... אלה דברים ביני לבין הסוסים
.

ToryMaster

New member
אויייייי

בחווה הראשונה שרכבתי בה אינגליש היה שביל ממש צר ומפותל בדרך לאורוות, והיה שם סלע כמו מסרגה, ופעם ירדתי שם, והסוס שהובלתי ממש נבהל והסתבך לי בקרסול, נורא כאב לי

soosapir

New member
פפ.. אני יכולה להגיד על משהו שקרה

לא מזמן.. אנלא בטוחה איזה סוס זה היה, אבל אני יספר על הסוסה שאני חושבת.-לא קרה לי- הילד העביר את הסוסה לקאנטר ואיכשהו הוא הגיע למצב שהוא תלוי לה על הצוואר והיא פשוט הרימה את הצוואר ועזרה לילד,זתומרת זאת סוסה שבד"כ היא כל הזמן עם הראש למטה וזה היה יפה לראות את זה
לוידת עם זה לא הכי קשור אבל בקטנה

ToryMaster

New member
אוייייי

הנפילה הראשונה [והיחידה שלי] הייתה כשניסיתי להעביר סוס לקאנטר לראשונה, ופשוט צנחתי על התחת על החול, היה קורע מצחוק. הסוס בא מאחורי, נגע לי בראש ורחרח אותו, ואז פשוט עמד וחיכה, זה היה כל כךךךךךך מצחיק.

LordHorse

New member
יש כמה וכמה../images/Emo9.gif

הפעם הראשונה שרכבתי כמובן,על רוזי ה
,שאני אוהבת אותה כ"כ
. הקאנטר הראשון על לורד(הפוצקימוצקישוצקילוצקיפוצק) שלי [העצלן ביותר,ראוי לציין]. המעגלים המושלמים שלי בקאנטר לא מזמן,על מל המלך
. שספיר ניסתה להעיף אותי איזה ארבע פעמים(באותו שיעור).

2eye

New member
כן, יש

העיקרית שבהן היא כזאת: מגיל 5 ככה, רכבתי אצל דוד שלי (שהיה אז רוכב, בג'וקי קלאב) באיזשהוא שלב עברתי מדריכה. כשהייתי בן 7, באחד השיעורים רכבתי על סוס גדול ושחור שעמד לי על שתיים, טרואמה...אבל עברה מזמן, לפני 3 שנים שדוד שלי החזיר אותי לרכב... וגם הסיפור על המוות של חיחאנצ'ה, הסוסה של דוד שלי, אבל אין לי כוח לספק

ווינגז

New member
יש המון...

כמובן שאני זוכרת את הרכיבה הראשונה, רכבתי על ירדן והובילו אותי... והיה משעשע
אני זוכרת את כל הנפילות שלי ממש עד הפרטים הכי קטנים, אני זוכרת את היום שבו קיבלתי את ווינדי וג'ז ואת הצרחות המטורפות. אני זוכרת את כל השבוע שלווינדי היה קוליק (ולבסוף את המוות שלו), אני זוכרת את הטיול האחרון עליו... אני זוכרת את אחת הטיולים עם נטע, אני לא יודעת למה דווקא אותו כ"כ. פשוט זוכרת. זוכרת את הקאנטר הראשון [על ווינדי], את הטרוט הראשון [על ירדן], את המבנה של החווה פעם... אני זוכרת את ההמלטות והמוות של שני הסייחים של לוליטה (וזה לא היה מזמן כ"כ)... יש המון דברים, כמו תמונות כאלו שרצות בראש שלי.

למעלה