חברים!גמר חתימה טובה לכולם!

עבר בסדר...

אבל לשתותתתתתת
כל כך רציתי לשתות אחרי שהקפתי את כל העיר (הלא גדולה במיוחד
) שלי 5 פעמים בערך....

moranush86

New member
אורטל יא זריזה!!!

הצום היה קליל כזה... העיקר שעבר ועכשיו אני עם הנס קפה שלי... איך היה ??

אורטל 31

New member
חחחחחח משיעמום!

וואלה גמלי קל:] אתמול ההיתי עד 4 וחצי עם כול החברים שלי וזה.. וקמתי ב1 בצהריים.. ומה זה אחד!? רציתי ליישון עד 4 ולקום ואז חחח..

moranush86

New member
מה עשיתי??? באמת מהה עשיתי?...

ניסיתי לישון כל הזמן ואז קלטתי שאין לא הולך לי... הלכתי לדודים שלי לשחק עם הילדים כמו ילדה מסכנה שלא יודעת מה לעשות עם עצמה.........

orianush

New member
גמר חתימה טובה../images/Emo13.gif

עבר בסדר.. לא קשה מדי ולא קל.. היה חסר לי השתיה.. גם ישנתי הרבה.. כי אתמול ב-2 בלילה הלכתי עם אמא שלי להטרת נדרים שזה סליחות כזה וחזרנו ב8 בבוקר ואז סחבתי את עצמי עד 1 בלילה ערה.. טיילתי עם חברות.. הלכנו ממש הרבה... וכבר הייתי ממש עייפה אז ב-1 הלכתי לישון וקמתי בסביבות 11 בבוקר אבל כל פעם קראתי קצת וחזרתי לישון אז עבר די מהר היום..

moranush86

New member
שטויות באמת שטויות...

העיקר שהצום היה קליל... זה אומר שלא עשיתי הרבה מעשים רעים......... לפחות ככה אני מקווה

יולי 17

New member
יווו איזה כיף שעבר! ../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

איזה כי שעבר.... היה קל דווקא! למרות החום!!!!!! אגב המפגש ב3.11 אין עדיין שעה ומקום באמת מעניין איפםה יהיה! אני מתה עליכם פורום!!!
ה

moranush86

New member
המפגש...

הוא ב- 3/11 יום חמישי (מה שאומר שלרובכם אין ביה"ס למחרת) בשעות אחר הצהריים... לא ברור עדיין השעה המדויקת...

ניר86

New member
היה צום ממש קל....

הלכתי לישון ב 6 וחצי בבוקר אחרי שכבר לא היו לי יותר רגליים קמתי ב 1 ורבע אמרתי אין מצב שאני ער עכשיו אז החזקתי את עצמי עוד ועוד במיטה בסוף נרדמתי שוב ושוב קמתי בסוף יצאתי מהחדר ב 5 וחצי :) אז היה אחלההה צום....

orianush

New member
למי אין בית ספר למחרת???

למה שלא יהיה?? לי עוד יש מבחן יום אחרי..

למעלה