חדשה

../images/Emo13.gifחדשה

הי שלום אני אור בת 16 וחצי אני חדשה פה-זה קצת מוזר לי מעולם לא יצא לי להתמכר לסידרה ישראלית(לבני נוער) בערוץ הילדים לא ראיתי אף פעם השמנייה או חצויה וכל שאר הסדרות האחרות שהיו. אבל באמת אני מכורה קשות לפני שבועיים יצא לראות את כל העונה הראשונה(היום סיימתי אותה ותתפלאו יש לי יס) וואוו סידרה כ''כ שונה מכל שאר הסדרות שעשו אי פעם-היא לא גסה,והיא כ''כ מעניינת (וגיורא חמיצר כ''כ מוכשר) ויש שם שחקנים מדהימים. הרשו לי לציין:ליבי(אביגיל הררי)-היא שחקנית טובה חבל שהיא מתה בעונה השנייה(אני בכלל לא מבינה למה הורידו אותה?
) זואי(ליאת בלו) שחקנית מצוינת. טומי/דילן(יון תומרקין) זה לא חדש שהוא שחקן טוב הוא כבר שיחק ב-2 סדרות אבל אני כ''כ מעריצה את המשחק שלו(כן הוא חמוד אבל לא בגלל זה באמת התמכרתי)
(בחצויה ממש לא אהבתי אותו אני בכלל לא אוהבת ערפדים-ובגבעת נפוליאון גם אהבתי את המשחק שלו). אנה(אפרת בן יעקב) שחקנית נהדרת אין כל הכבוד לה!
ג'יני(יעל גרוגבלס) שחקנית מצוינת(היא ממש מזכירה לי את אלונה טל
) באמת הבנות משחקות מצוין וכל השחקנים פשוט מדהימיםו התסריט מצוין. ויש לי ממש חשק לקרוא את הספרים. ולמערי יש לי יס אז אני לא יזכה לראות את העונה השלישית אבל בכל מקרה באמת גיורא הזה גאון-איך הוא יכל לחשוב על כזה תסריט. כל הכבוד לכם-מחכה לעונה הבאה! נתראה כאן בפורום -אור קרסנר-

השאלה הזאת היא ../images/Emo58.gif גדול אז...

היא הורגת אותה כי זאת לא אנה בכלל, האנה שהורגת את ליבי תתגלה כאנה מההיסטוריה שבו הם נמצאים, האנה השנייה, אנה הרוצחת, שרצתה לרצוח את אחותה ליבי מההיסטוריה שלה. ורצחה את הליבי המקורית

אה..?

לא הבנתי מה כתבתי אבל כבר הבנתי מהסידרה שאנה מהיסטוריה של 2009 רצתה לרצוח את אחותה. אבל רגע אין ליבי מההיסטוריה של 2009?(זה מוזר לכולם יש חוץ ממנה למרות שהיא לא חיה היה אמור להיות לה גם כפילה. וואי זה הולך ומסתבך עכשיו ראיתי את הפרק התשיעי בעונה השנייה דבר אחד למה יש כ''כ הרבה דמויות בסידרה הזאת?. ולמה שצריך את טומי הוא נעלם?. וגם את ליבי,וצ'יף מה הקטע שלהם השחקנים הכי טובים בסידרה פחות מופיעים.

Yarinv

New member
התפקיד של אביגיל הררי קוצץ בעונה השניה

מכיוון שהיא התגייסה לצבא.

וואלה יופי

מה הקשר גם יון בצבא אבל זה לא אומר שקיצצו לו את התפקיד מצד שני גם אני שמתי לב שכמה פרקים הוא לא נמצא טוב אני לא שופטת אף אחד

שירטע

New member
לפי מה שאני יודעת

אביגיל היא זאת שהעדיפה את הצבא, ולא ההפקה.

למעלה