חדשה

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo13.gif חדשה

היי... אני חן..בת 19..מחור נידח ליד ראשון לציון P: הכרתי את הלהקה ממש מזמן..אבל חזרתי לשמוע אותם שוב שיצא הדיסק החדש שד"א הוא ממש טוב..אבל אני בטוחה שאתם כבר יודעות את זה. XD השבוע אני קונה את הכרטיס שלי להופעה ואני כבר לא יכולה לחכות יותר! נעים להכיר את כולכן
[ד"א אני עם החולצה הצהובה בתמונה..]

חח נשלח בטעות.. אז הינה

הייי D: ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה חח D: אני דניאל, עוד כמה חודשים 15 מחולון.. נדמה לי או שאת מעריצה שרופה של AAR ???!! חחחח יהיה לנו הרבה נושאים במשותף !!

חחחחחחח כמה הסברים

1. אני לא מעריצה שרופה של ג'ארד.. רבים פה יעידו.. היום הוא כבר יותר מודל לחיקוי מאשר כל הרצונות של הפאןגירל שהייתי לפני הרבה זמן.. הכינוי נשאר אין מה לעשות 0.0 2. ושאלתי אותה אם היא מעריצה של AAR לפי הכינוי... כי הקומונה נסגרה ואני לא יודעת אם יש פורום נוכחי כיום...

DarkSecretLove

New member
לא אמרתי לך ספציפית.

אה אויש טעות שלי,מצטערת. חשבתי שנעלמה לך אות..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוווםD:

יש לי כינוי ממש מוכר:X את\היית בפורום מקפליי\סימפל פלאן? D: ANYWAY אני ספיר:) בת 15 וחצי מבת ים^^ תהנייייייייי@#%^%&^

MoVe AlOnG

New member
חחח

כן הייתי בפורום מקפליי ממש מזמן.. וגם של סימפל...לפני כמה שנים טובות.

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה!

אני אופקיטה,מחור בחיפה.. כולנו פה ,לפחות רובנו מאד אוהבים את האלבום החדש.אני אישית מאד מאד אוהבת.. שתהיה לך השתלבות נעימה,אני בטוחה שתסתדרי מעולה

היי חן

ברוכה הבאה! אני שני, בת 20 מפתח תקווה ניפגש בהופעה, ואולי גם תבואי למסיבה שלהם בסטארסקי? יש לך למטה את כל הפרטים. אפילו שזה מבאס שזה ביומרביעי ולמחרת יש צבא. ואם.. יש לך מייספייס, אז זה המייספייס הרשמי שלנו myspace.com/30stm_israel וטוויטר echelon_israel

MoVe AlOnG

New member
הלוואי ויכולתי..

הלוואי ויכולתי לבוא למסיבה!!! אבל יש לי משמרת לילה.. הצבא שלי זה לפי משמרות.. =/

The Fantasy

New member
אני שומרת על פרופיל נמוך../images/Emo11.gif

חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם ההודעה הזאת, ידעתי שתגיבי על זה.
ובואנה יא חוצפנית, את זאת שחיה בהכחשה ורושמת חיפה כל הזמן. אז הגיע הזמן להודות באמת- את גרה בקריית פאקינג חיים ואני יודעת שזה מביך, אבל אל תכחישי לגמרי. לפחות עוד אני קרובה וקצת יותר ספציפית

I AM7

New member
אהלןןן

אני חלי 18.5 ואנחנו קרובות! אני גרה קרוב לזהב

../images/Emo224.gifברוכה הבאה..[:

והכינוי שלך ממש ממש ממש מוכר לי!.. ~באיזה פורומים את:O?~ אריאל,15 עוד שניה,רמה"ש השתלבות מהירה D:

MoVe AlOnG

New member
הממ..

הייתי בפורומים של מקפליי וסימפל פלאן... ובקומונה של All Time Low

../images/Emo224.gifאז מסימפל..

תחזרי,צריכים אותך שם
לא נראלי שתזהיי אותי אבלבכל מקרה אבל אני הייתי Aarieli

orLeto

New member
וולקאם!

אני אור בת 17 מירושלים...:) אני מכירה את הלהקה כבר 5-6 שנים...:) נחמד שאנשים חדשים עכשיו מתחילים להכיר אותם......:) נעים להכיר אותך.... ותמונה חמודה...

למעלה