חדשה ![= היי אני חדשה וחולה על טוקיו הוטל[= מה קורה..?
A AnNa ChAn New member 7/9/07 #3 חדשה ../images/Emo129.gif היי, אני אנה כמעט בת 14 מקריית שמונה ואני מאוד אוהבת ומעריכה את המוסיקה של טוקיו הוטל. תקבלו אותי? ויש מפגש מעריצים עם הלהקה בהופעה? אנה צ'אן
חדשה ../images/Emo129.gif היי, אני אנה כמעט בת 14 מקריית שמונה ואני מאוד אוהבת ומעריכה את המוסיקה של טוקיו הוטל. תקבלו אותי? ויש מפגש מעריצים עם הלהקה בהופעה? אנה צ'אן
B batel12345 New member 8/9/07 #41 ../images/Emo6.gifשלום שלום אני חדשה כאן אני קוראת כבר הרבה זמן וסוף סוף החלטתי להצטרף
נ נ ס י כ ת New member 8/9/07 #53 חדשה... הי אני חדשה פה.. ואיני יודעת איך לשנות את הכינוי.. ניסיתי הכול.. יאללה זזתי... נ"ב טוקיו הוטל שולטים.. ביל תעשה לי גדוד
חדשה... הי אני חדשה פה.. ואיני יודעת איך לשנות את הכינוי.. ניסיתי הכול.. יאללה זזתי... נ"ב טוקיו הוטל שולטים.. ביל תעשה לי גדוד
E ElinorLahav New member 7/9/07 #4 ברוווווווווכות ../images/Emo24.gif בטח שנקבל אותך ... אני בכל אופן ! אממ.. לפי מה שאני יודעת יש הופעה לא מפגש ! השתלבות נעייימה ...
ברוווווווווכות ../images/Emo24.gif בטח שנקבל אותך ... אני בכל אופן ! אממ.. לפי מה שאני יודעת יש הופעה לא מפגש ! השתלבות נעייימה ...
3 3has3 New member 8/9/07 #55 ../images/Emo69.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אי אפשר לשנות.. את צריכה לעשות משתמש חדש בשביל לשנות
../images/Emo69.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אי אפשר לשנות.. את צריכה לעשות משתמש חדש בשביל לשנות
R Rukia nik New member 8/9/07 #43 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif אני רק חייבת לתקן אותך! טוקיו הוטל כותבים ככה: Tokio Hotel ולא כמו שכתבת בחתימתך! אז, ניקול, 14 והשתלבות נעימה וקלילה!
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif אני רק חייבת לתקן אותך! טוקיו הוטל כותבים ככה: Tokio Hotel ולא כמו שכתבת בחתימתך! אז, ניקול, 14 והשתלבות נעימה וקלילה!
A animfanatic New member 8/9/07 #46 השתלבות נעימה בת דודה../images/Emo140.gif אם זו אכן אותה בתאל שדיברתי איתה במסנג'ר... השתלבות נעימה...חחח...אני תהילה בת 13
השתלבות נעימה בת דודה../images/Emo140.gif אם זו אכן אותה בתאל שדיברתי איתה במסנג'ר... השתלבות נעימה...חחח...אני תהילה בת 13
3 3has3 New member 8/9/07 #47 ../images/Emo69.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif תהני ובחתימה שלך, זה TOKIO