טוב לי! טוב לי על הלב!

../images/Emo13.gifטוב לי! טוב לי על הלב!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

קניתי את KID A אחרי יותר מדי זמן ששמעתי אותו מהמחשב, ועכשיו יש לי את כל אלבומי האולפן שלהם!PABLO HONEY, THE BENDS, OK COMPUTER, KID A ,ולמרות שרציתי להתאפק עד שיהיה לי את קיד איי ורק אז לקנות אותו, לא הצלחתי, אז יש לי גם את AMNESIAC כבר שבוע ומשהו..! יש! יש! כן כן, אני יודעת שזה כלום לעומת מה שיש לחברי פורום מסויימים, אבל אני ילדה מסכנה שצריכה לעבוד קשה בשביל לקנות דיסקים!! ואני כל כך מרוצה מעצמי! וכל כך טוב לי! ובדיוק עכשיו הדיסקמן האהוב שלי הפסיק לעבוד, אבל אתם יודעים מה? זה בסדר! כי יש לי את קיד איי! ויש לי מערכת! ואני שמחה! ואני שמחה! וראיתי את "i might be wrong" האהוב ב40 ש"ח אבל נגמר לי הכסף כי עשיתי מנוי לבית אריאלה. יופי שירה. ממש יופי.

actiVEgan

New member
אני עכשיו

קניתי את i might be wrong! וגם לי טוב(זה נדיר אצלי) :)

ryonatan

New member
אפשר גם להשוויץ?

קניתי באנגליה את קיד איי בגרסה במיוחדת שלו שזה מן ספרון כזה עם כל מיני ארט-וורק וזה ממש מגניב. ועכשיו יש לי פעמיים את קיד איי. ומישהו מוכן להסביר לי את פשר החוברת המיסתורית הזאת שיש בגרסה ה"רגילה"? יש לי גם את אמנזיאק בגרסה המיוחדת שזה ספר אדום מדהיייים. ואני גאה לומר שהייתי הבעלים של כל אלבומי האולפן של רדיוהד כי שבוע שעבר קניתי את פאבלו האני סופית אבל חבר שלי איבד לי את "דה בנדס"!!! כמה נורא זה!?!?!?!? והוא אפילו לא חושב להחזיר לי אותו... אני שונא אותו! ויש לי עוד כמה דברים אבל נשמור את ההשווצות האלה לאח"כ...

Fish in the sea

New member
אני גם ראיתי אותו היום ב40 ש"ח

בעפולה. די רחוק לך לא...?
coldplay - a rush of blood to the head

Major Thom

New member
קצת הרבה ../images/Emo13.gif

אבל אני אהיה באילת בשבוע הבא .. עם המבצע של אנאמסי ובלי מע"מ אני מניחה שהוא יעלה בסביבות ה-40 גם שם ..
jerry cantrell - dickeye

Major Thom

New member
אכן כן.

אשיק לא סיפר לך ..? תגידי, כמה עולים הדיסקים של אנאמסי באילת? 40?
mercury rev - nite and fog

למעלה