יום הולדת לטל!

../images/Emo13.gifיום הולדת לטל!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

טל שלנו בן 14! :') טלללללללללללללללקטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב!!! D::::::::::::::::::::: שתזכה לפגוש את שארון ולגעת לה בציצים, שתזכה לנגן לצידו של תואומס, שתמיד תהיה שמח (
) ו...שלא תיפול מכדור פורח
המממ... ++ אז יום הולדת שמח(!) ומזל טוב ואני אוהבת אותך!
(בטח עלע גם פתחה אבל לא אכפת לי, שרשרו אותי
|פורעת חוק|)

Ice Queen 7

New member
הפוציצי הטהור בן 14 D::::

טלוש פוציחמודמוכשר ^____^ המון מזל טוב! וכדי לא לחזור על עצמי יותר מדי אני אשמור את מה שרציתי לכתוב לך לברכה שתקבל ביום שני
יומולדת שמח%&%^$!!!!!!!!!!!!!1111111 D:::::

Liquid Dreams

New member
מזלטובפוצי ../images/Emo23.gif

מצטערת שאני לא כותבת הרבה אבל אני סתם גרועה וכבר אמרתי כל מה שהיה להגיד XP

chyio

New member
טלפוצי../images/Emo23.gif

המוןהמוןהמןוהמון מזל טוב, אני אוהבת אותך כ"כ [:

אמא*שלך*! ../images/Emo11.gif

יש איזה פרק בבנות גילמור שלוק ולורליי רואים יחד סרט, משהו של מלחמת הכוכבים נראה לי, ויש בו קטע שמישהו אומר למישהו אחר בזמן ויכוח שהוא עומד על קרקע גבוהה יותר אז הוא מנצח, ומאוחר יותר באותו פרק יש ויכוח בין לוק ללורליי ולוק עומד על הגג שלה (XD) אז הוא אומר לה את זה. ואני נמצאת בירושלים ואת בב"ש, אז אני עומדת על הקרקע הגבוהה יותר, ולכן אני מנצחת!
הא

מזל טוב!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

*דמיין ברכה ממש מושקעת ויפה עם מלא חרוזים* סורי..
בטח לא בשעה הזאת
בכל מקרה- מזל טוב!

טל ../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

יש לך יום הולדת היום *מתרגשת*! אזאזאז, המ, מכיוון שאת הברכה במילים תקבל ביום שני (כי אני הולכת לראות אותו! חהחהחהחהחה D<<<) הכנתי בינתיים משהו קטן. אני יודעת שזה לא ברור וטיפש כזה אבל בכל זאת. אני אוהבת אותך ילד מדהים ומוכשר, הלוואי והייתי יכולה לבוא אליך ולחבק אותך חזק חזק D: אפילו שאתה ישן ^________^ מזל טוב ^^

PerfectSP

New member
מזל"ט../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif ../images/Emo190.gif

טלוש D:: ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

אני אוהבת אותך פוצי
המוןהמוןהמון מזל טוב, אבל באמת המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב ++ ויום שני אמןאמן אני אפגוש בך ותקבל את המתנה שלך D: |מאוהבלגמרי||חיבוקמוחץ||מתה|

taroboy

New member
טלל../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo39.gif

טל,המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב,אני אוהב אותך המוןהמוהןמהוןמהוןמהומהון ושיהיה לך את היומולדת הכי מקסים והכי משגע והכי שמח שיכול להיות! את הברכה האמתית תקבל ביום שני++, קושווווווווווווופוצוווווווו^______________^

למעלה