יום חמישי הפגנה בכיכר רבין!!! יום רביעי עצרת תפילה בכותל!!! יהודי לא מגרש יהודי!!! כולם באים!!!
מ מישי6481 New member 10/8/05 #1 ../images/Emo13.gifיום חמישי הפגנה בכיכר רבין!!! יום רביעי עצרת תפילה בכותל!!! יהודי לא מגרש יהודי!!! כולם באים!!!
../images/Emo13.gifיום חמישי הפגנה בכיכר רבין!!! יום רביעי עצרת תפילה בכותל!!! יהודי לא מגרש יהודי!!! כולם באים!!!
S soldier of fortune1 New member 10/8/05 #15 בעזרת האוריון ../images/Emo8.gif הרי זה יהיה השבוע שלו.....
S soldier of fortune1 New member 10/8/05 #21 אני יודע! אבל עדיין - ההקבלה שלי יותר יפה. כי זה יותר הגיוני להשוות את בורא עולם לאלוהים - מאשר להשוות אותטובוס לאלוהים, לא?
אני יודע! אבל עדיין - ההקבלה שלי יותר יפה. כי זה יותר הגיוני להשוות את בורא עולם לאלוהים - מאשר להשוות אותטובוס לאלוהים, לא?
ב בעד ההתנתקות New member 10/8/05 #4 תתתפנקו ותוציאו עוד כסף וזמן מיותר עדיף להשקיע בקידום המפונים ולא בניסיון לא מוצלח לשנות את התכנית.
י ישראל יעקב דהאן New member 10/8/05 #5 מה זה, סתימת פיות? הנסיון הוכיח שהפגנות עוזרות. כמה שיותר, יותר טוב. עובדה שתכנית אוסלו מתה. בעזרת השם גם הגירוש תעצר.
מה זה, סתימת פיות? הנסיון הוכיח שהפגנות עוזרות. כמה שיותר, יותר טוב. עובדה שתכנית אוסלו מתה. בעזרת השם גם הגירוש תעצר.
ב בעד ההתנתקות New member 10/8/05 #9 זכותך לחשוב ככה אתהת ראה שמה שייכתב בדפי ההיסטוןריה יהיה שבתאריך 17/8/2005 התחילה תכנית אשר הביאה רק טוב למדינה, לעם ולביטחון.
זכותך לחשוב ככה אתהת ראה שמה שייכתב בדפי ההיסטוןריה יהיה שבתאריך 17/8/2005 התחילה תכנית אשר הביאה רק טוב למדינה, לעם ולביטחון.
מ מיטלוש8 New member 10/8/05 #12 העיקר שאתה אופטימי! חשוב... רק חבל שאתה יותר מידי אופטימי ולא מודע עם מי יש לך עסק... הלוואי שתביא טוב למדינה, אם תבוצע, למרות שממש לא נראה לי אבל הלוואי שלא תבוצע! אמן!
העיקר שאתה אופטימי! חשוב... רק חבל שאתה יותר מידי אופטימי ולא מודע עם מי יש לך עסק... הלוואי שתביא טוב למדינה, אם תבוצע, למרות שממש לא נראה לי אבל הלוואי שלא תבוצע! אמן!
C Cornflakes New member 10/8/05 #22 תוכנית אוסלו לא מתה בגלל ההפגנות. היא מתה בגלל שהרבה בני אדם מתו בגללה.
מ מיטלוש8 New member 10/8/05 #8 לא הבנתי מה מפריע לך... עכשיו גם "חופש ההפגנה" לא יתקיים פה? כל אחד עושה מה שנראה לו!
ב בעד ההתנתקות New member 10/8/05 #10 תפגינו, צאו לרחובות, תבלו ותצעקו אפילו תתפללו זה לא יגרום לתכנית להשתנות או להתבטל....