שיר חדש ? חברים יקרים:אולי משהו יודע,מתי אמור לצאת שיר חדש של שלומי לרדיו ?
K kobi12474 New member 6/9/11 #1 שיר חדש ? חברים יקרים:אולי משהו יודע,מתי אמור לצאת שיר חדש של שלומי לרדיו ?
K karoleking New member 6/9/11 #2 ../images/Emo13.gifכשייצא, נדע אפילו שלומי לא יודע מתי עושים לו הפתעה ברדיו. הוא קורא בפורום ואז הוא מתעדכן איפה הוא מופיע ומה יוצא לרדיו.
../images/Emo13.gifכשייצא, נדע אפילו שלומי לא יודע מתי עושים לו הפתעה ברדיו. הוא קורא בפורום ואז הוא מתעדכן איפה הוא מופיע ומה יוצא לרדיו.
נ נועה גו New member 6/9/11 #3 הא?! ואיך אני אדע???../images/Emo201.gif לא יוצא לי לשמוע רדיו,רק באוטו בדרך לעבודה.אני צריכה להיות מוכנה אחרת אני יכולה לקבל התקף לב בנהיגה
הא?! ואיך אני אדע???../images/Emo201.gif לא יוצא לי לשמוע רדיו,רק באוטו בדרך לעבודה.אני צריכה להיות מוכנה אחרת אני יכולה לקבל התקף לב בנהיגה
ח חיים חיון1 New member 7/9/11 #4 אסמס לך שתהיי מוכנה ../images/Emo6.gif אומרים " כל עכבה לטובה " מאמין שכך יהיה "האשם" זה בני מנשה הבטיח שביום ראשון...אך אני לא יודע לאיזה ראשון התכוון נועה יש מצב שנבא בחמישי..תכיני את המחבת
אסמס לך שתהיי מוכנה ../images/Emo6.gif אומרים " כל עכבה לטובה " מאמין שכך יהיה "האשם" זה בני מנשה הבטיח שביום ראשון...אך אני לא יודע לאיזה ראשון התכוון נועה יש מצב שנבא בחמישי..תכיני את המחבת