לגבי המתנה כנסו...

../images/Emo13.gifלגבי המתנה כנסו...

אוקיי אז ככה זה עדיין בשלבי עבודה כמו שאמרתי זה לוקח המון זמן להכין=) יש כמה דברים בנושא שעדיין לא פתרנו ואני לא רואה כאן שיתוף פעולה אז בבקשה תתחילו לעזור כי אין לנו הרבה זמן! צריך להחליט לגבי המתנה מה מביאים לה מבחינת פרחים או משהו כזה כי אם מחליטים לקנות צריך לארגן כסף זה לא חובה רק הצעה תחשבו על זה ותודיעו לי, זה בנוסף לברכות ולסרטון. הדבר השני והיותר מסובך הוא שעדיין לא מצאנו דרך להעביר לה את זה ובשלב הזה כבר היה צריך להיות יום ושעה אין לנו הרבה זמן עוד לחשוב כי היום הולדת מתקרב. הצעות למתנות, דרך להעביר לה את המתנה בפרטי! כל שאר הדיון כאן תודה ויום נפלא לכולם

ממש מקסים

אני עובדת מתאמצת משקיעה מכינה וממכם אין יחס. שלחתם ברכות תודה רבה אבל קצת יחס למתנה ביקשתי כמה דברים תנסו להגיב לפחות עד סוף שבוע אני מחכה לעזרה אם לא התוצאות בהתאם. ובאמת זה לא איום פשוט אנחנו מנסים להוציא לפועל מתנה וזה שאני ועוד שני אנשים עוזרים לא מועיל, ורועי ממש תודה ענקית על הכל! יש מיליון ואחד דברים שיש לעשות ואין זמן אז בבקשה תראו התעניינות ויחס =)

j e n n y lopez

New member
נצלשששששש../images/Emo115.gif

פורום מעורב ירושלמי, כל יום חמישי ב21:30 בערוץ 22 מעורב ירושלמי, ועכשיו גם הפורום. לכל המעוניינים שהתאהבו בדיוק כמונו בסדרה הנפלאה הזאת, מוזמנים לבוא אל הפורום. לצחוק איתנו, לדבר איתנו ולאהוב איתנו. פורום 1440 הכי מעורב ירושלמי. כנסו בהמוניכםםםםם http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?forum=1440

מורלוש

New member
יש לייי תכתובתתת להעביר ת'מתנהה=>

יש לי ת'כתובת שתוכלוו להעבירר את המתנהה ליעליי..ביררתי עם הסוכנות.. מי ששולח שיביא לי ת'אי סי קיו שלוו ושידברר איתיי...שלי :237289619

omri120

New member
קיבלת את הכתובת שלה בבית????

אין מצב. הסוכנות לא תעביר לך כתובת של אף שחקן או דוגמן שלה.

מורלוש

New member
לאא...שאלתי אם יש דרך להעביר לה

מתנה מהפורום שלה בתפוז...והם אמרו כן..ותנתנוו לי כתובת דואר..ושאלתיי אם זה יגיע אלייה והם אמרו שזה יגיע...

עד שעה 17:00 היום

אני מחכה ממכם ליחס אם יש למישהו הצעות או משהו בנושא, ואם מישהו רוצה לתת ברכה פשוט אין זמן יותר וגם הסבלנות שלי לאי יחס שלכם קצת עברה. שבת שלום =)

Dorushh 3

New member
אממ.. ברכה כבר הבאתי לך..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

ואין לי מושג איך נעביר את זה
שיר אמר שיש לו איזה משהו לא?

אף אחד פה לא עזר כנסו..

שבועיים אני עושה פה הכל לבד היחיד שעזר לי היה רועי (תודה רבה שוב)! והגר שעושה את הסירטון ובימים האחרונים עוזרת לי גם תודה =) מלבד לתת ברכות אנשים כאן לא ניסו לעזור וחבל המתנה היא לא קסם היה צורך בכסף ובעזרה מצידכם לא רק בדברים חומריים אלא גם בחשיבה אבל לא היה יחס ונורא חבל שככה אתם מצפים לתת ליעל מתנה. אני מסתדרת כרגע לבד אני ידאג להעביר לה כשזה יהיה מוכן אין כבר צורך בעזרה של אף אחד תודה בכל זאת. אם למישהו יש משהו להגיד אתם יודעים איפה פרטי!!!

חני, את צודקת בכל מילה

ואת יודעת כי דיברנו על זה. את לא מחוברת עכשיו למסנג'ר אז רציתי להגיד לך שאני מצטערת שעוד לא סיימתי לשפר את הסרטון שלי פשוט יש לי עומס בלימודים אבל אני ממש ממש לקראת סיום אני רק צריכה לסדר את זה שאין לי כל כך מקום בשיר חחח אבל אני ממש עוד מעט מסיימת. נדבר במסנג'ר

למעלה