לק שאינו יורד???

STAV20

New member
../images/Emo13.gifלק שאינו יורד???

לא משנה איזה לק אני ישים הכי יקר וכי טוב.. הכי חזק הוא תמיד ירד אחרי יום יומייים.. עם מחזק בלי מחזק.. יש לכם איזה טיפ כדאי להשאיר את הלק כמה שיותר זמן חוץ מבניה .???

Harlot

New member
גם אצלי אותו סיפור

לפעמים שכבת בסיס ושכבת טופ עזרו לי להאריך את משך חיי הלק בעוד יום, אבל לא הרבה יותר מכך. מחזק לא אמור להאריך את זמן השהות של הלק על הציפורניים שלך אלא לחזק את הציפורן. נסי בסיס איכותי, מעליו את הלק, ומעל טופ איכותי. יכול להיות שזה יעבוד.

STAV20

New member
ניסיתי גם שכבות

גם את זה ניסיתי כמה שכבות למרוח זה לא עזר את הלקים הכי יקרים קניתי חשבתי אולי זה איכותי אז זה לא ירד..טעות מרה ובזבוז של כסף

צונית

New member
עמידות הלק היא לרוב לא פונקציה

של איכות הלק אלא של הציפורן עצמה. הסיבה שלקים מחזיקים מעמד על ציפורניים מלאכותיות ומתקלפים על ציפורניים טבעיות היא שלציפורן טבעית יש שכבה שומנית שלא מאפשרת לו להישאר על הציפורן, בעוד שציפורן מלאכותית היא למעשה פלסטיק ואין שום דבר שמפריע ללק להישאר על הציפורן. גם אני סבלתי מהתקלפות מהירה מאוד של לקים, עד שהכרתי את המחזק נייל טק שיש לו שתי שכבות. שכבת בסיס שנספגת בציפורן ושכבת מחזק שקוף. אני לא אומרת שזה המוצר היחיד בעולם שעוזר אבל אני כן חושבת ששכבת בסיס שנספגת בציפורן (ויש לכמה חברות כאלה, בארץ ראיתי שלרבלון יש) מהווה שכבת הפרדה בין שומניות הציפורן ללק וכך הלק מחזיק יותר זמן. אני גם מעבירה באפר על הציפורניים אחת לשבועיים-שלושה ובכך מנטרלת את השומניות הזו. אחרי שימוש קבוע בנייל טק ובבאפר, היום לק יכול להחזיק עליי גם שבוע וגם שבועיים (הוא אמנם נסוג מהקצוות אבל מחזיק כמעט בשלמותו).

נופ ר

New member
עם זה הלק התקלף לי אפילו אחרי כמה שעות

בשלמותו כמו מדבקה, פשוט בחתיכה אחת... ואני גם משתמשת בבאפר... אז אני המומה שהלק מחזיק לך שבוע- שבועיים הזוי לגמרי אני כבר 4 ימים עם פושה וזה עובד אחלה הלק נשאר שלם אחרי יום אבל בגלל שאני מתלהבת לבדוק את כל הלקים החלפתי כמעט כל יום לק חחח בכל אופן זה לגמרי אינדיבידואלי כמו שאני רואה

צונית

New member
בגלל זה כתבתי בשימוש קבוע

הבנתי שזה קרה פה לכמה בנות (אני אישית לא זוכרת שזה קרה לי, אבל אולי... התחלתי להשתמש בו לפני 7 שנים). לדעתי אי אפשר לשפוט לפי שימוש אחד, שניים או שלושה. צריך שימוש קבוע כדי שזה יהיה יעיל. לא קבוע של 7 שנים, כן?
גם אני עשיתי הפסקות באמצע וניסיתי דברים אחרים. אבל בכלליות, בנוגע לכל מוצר, לא להחליט אם זה טוב או רע על סמך שימושים בודדים...

נופ ר

New member
מה את אומרת?

השתמשתי בזה הרבה פעמים ופעם אחר פעם הלק היה מתקלף לי פעם אחת ממש אחרי כמה שעות ירדתי במדרגות ולא נגעתי בכלום כשהגעתי למטה גיליתי שלק אחד פשוט עף לי מהציפורן בשלמותו... איך אפשר להגיע לשימוש קבוע במוצר הזה אם הוא גורם ללק להתקלף כל כך מהר ובחתיכה אחת? אחרי כמה פעמים פשוט נמאס לי מזה שאני משקיעה כל כך בלק ושיוצא לי כל כך יפה ואז בום זה מתקלף זה מבאס מאוד. בלי הנייל טק מתחת ללק הלק מחזיק לי מעמד הרבה זמן שלם ויפה. אין לי מושג איך אצלך זה עובד אבל קשה לי להאמין שזה קשור לעובדה שאת משתמשת בזה שנים

צונית

New member
איזה קטע

שהמוצר הזה או מעולה או ממש גרוע
לא נראה לי ששמעתי ביקורת ב"אמצע" עליו. זה או שחושבים שהוא ממש מעולה או שהוא גרוע. את לא הראשונה שטוענת את זה לגביו וזה כל פעם מחדש מפתיע אותי, כי באמת שלי הוא מעולה. כתבתי את זה השבוע באחת ההודעות שלי ואני חושבת שזה משהו שרק עכשיו אני מתחילה להבין באמת - ציפורניים הן כמו כל דבר אחר בגוף - עור, שיער וכו'. גם הן צריכות שיתאימו להן את המוצר המתאים ולא כל מה שמתאים לאחת, מתאים לאחרת.

רחלי ג

New member
צונית,אני ממש מופתעת.שבוע שבועיים בזכות

הנייל-טק? WOW בקבוקון אחד או שני בקבוקונים שונים לשני השימושים-לשכבת בסיס ולמחזק זה חדש לי לגמרי. אני לא משתמשת בכלל בשכבת בסיס ושמה לק שקוף מעל הלק צריכה לשנות את דרכיי,הא?

נלי12

New member
אני כל הזמן קוראת שהבנות בפורום

מתלוננות על זה.. אבל אצלי אם אני לא נוגעת בלק (אני אוהבת לקלף) אז הלק פשוט לא יורד, כאילו ברמה של חודשים.. אולי רק בקצה של הציפורן למעלה. אז כנראה שזה באמת תלוי בציפורן עצמה.

למעלה