ל-כולם

אני אעלה את זה מחר....

בגלל שאני אצל אבא שלי היום, וכל התמונות שערכתי אצל המחשב אצל אמא שלי בבית... אבל יש למוטי באתר מדבקות למחברות (אם אני לא טועה)...
נ.ב: רעות, תעני לי על המסר...

../images/Emo24.gifלי יש.....

פעם הורדתי, לא זוכרת מאיפה.... אבל הנה לך מערכת שעות של התאומות...

זה לא פייר!!!!!!!!!

אני מתחיל ללמוד ביום חמישי... וזה יוצא עוד יומיים אבל למזלי... עושים לנו גשר בין כיפור וסוכות...

אני עולה לכיתה ח´...

והמורות אצלנו משוגעות על כל השכל חוץ מחביבה (המורה לאנגלית חחחחח...) »--(¯`v´¯)--»

omer wild

New member
המורות...

לשיוש גם לנו יש מורה שקוראים לה חביבה ! ואני שונאת אותה ! היא חצי דתיה מסריחה! מזל שהשנה יהא יוצאת לשבתון ! לנו דווקא יש כמה מורות שהן ממש אחלה ! יש מורה אחת שהיא כולה בת 25 והיא מחנכת אז הכי סבבה איתה בטיולים השנתיים !!

*Ginny Weasley*

New member
גמאני עולה לח´....

ואני די שונאת את הכתה שלי, ואת המחכנת הסתומה שלי.... היא דוסית מפגרת, שאין לי מושג איך היא הגיעה להיות מורה... מי קיבל אותה לאיזשהי מערכת חינוך למען השם?! בכל אופן, לא רוצה לחשוב, לדבר, לראות, ובעיקר לקרוא על בית ספר. *מתחפפת מההודעה הזאת*

גם אני עולה לח´.....

והמורה לגיאוגרפיה, פיטרו אותה *קופצת משמחה* והיא אמרה שהיא יוצאת לפנסיה... חחח... והמחנכת הסתומה שלי... "יש לכם בעיה עם המורה המקצועי, תפנו אליו". אבל! המורה לאנגלית חולה עלי ואני התלמידה האהובה על הרכזת והמורה לתנ"ך!

boly

New member
איזה צרוף מיקרים

גם את המורה לגאוגרפיה שלי פטרו... היא כזאת זקנה... בלעעע

אני בשוק אני בהלם אני המומה שרה לפה

שרה את במקרה היית פעם בחוג תאטרון בבית יד לבנים ואת עם משקפיים? כי גם אני לומדת באיילון ואני עולה לכיתה ט6 והייתי איתך בחוג תאטרון את מכירה אותי נראה לי זו אני אושרת ואם את לא שרה הזאת אז סליחה אבל בכל אופן גם אני באיילון איזה פצצה!!!

כן!!! אנחנו לומדות באותו ביתצפר!

וואו! אושרת נכון? את עם שער בלונדיני דובדבן קרה נכון? וואו! דבר כזה לא קורה כל יום! רק שעכשיו אין לי כל כך משקפיים... ודרך אגב. אם את מכירה אותי מהחוג לתיאטרון, ג´יני וויזלי- הילה גם השתתפה בחוג! אני זוכרת שביום ההולדת של התאומות ראיתי אותך בשער ודיברנו על הסידרה מזל תאומות שמגיעה לארץ! נ.ב פיטרו את מרגלית!!!!!!!!!!

למעלה