ל-כולם

*Ginny Weasley*

New member
בלה..... תיאטרון חולון?!?!?!

יייאי........ גמני בחוג הזה..... אני אמורה להכיר אותך??? טוב... אם כן כל כךךךךך נחמד לראות אותךךךך!!!
ייאי! כמה זמן לא נפגשנווווו! איזה קטעים! דווקא פה...... בפורום?!?! *קופצת בחדר* ^הילה ברגעי משבר נפשי עמוק, שנובע משיעמום^ פטרו את מרגלית?! יופיייייייי!! איזה מדליקקקק! מרגלית הקרציה הזאתתתתת!!! [URL='http://'] מי זאת מרגלית?! [/URL]

באמת פיטרו אותה??? ו...

איך קרה שאת פתאום התחלת להעריץ אותן? הדבקתי אותך? חחח ממש מגניב איזה ח את תהיי? רוצה שניפגש ביום הראשון? אני אראה לך את הקלסר שלי על התאומות וגם את תראי לי את שלך וואי ממש פצצה אני לא ממש זוכרת את הילה מצטערת אבל בכל אופן אני אשמח להכיר אותה גם לנה לומדת בשכבה שלך וואי איזה פצצתי כל העיניין רק עכשיו גילינו חחח

*Ginny Weasley*

New member
בלה... זה בסדר..

אל תרגישי רע כי גמני לא ממש זוכרת אותך
היית איתנו בחוג? באמת? וואלה? תשבעיייייי!!! *נא לאאאא לשים לב אלי* בכל אופן, אני לא לומדת באילון.... למעשה אני בכלל מבת ים. כך ש... בלה... אבל אני שמחה שפיטרו את מרגליתתתתת ייאי מרגלית הלכה איזה יופי לכן היא רוצה לקחת גם את המחנכת שלי במקרה איתה? *דיייי כל כך משעמם לייייייייי......*

שטיות במיץ אבטיחים!

כיתה י´ זאת השנה שעוברת הכי מהר, כי עד שמרתגלים להכל לא נותר כבר כלום ואז נישאר רק עוד שנה וחצי לילמוד וזה א-ח-ל-ה!:)

אתם עוד בסדר...

מחר על הבוקר, ואני מתכוונת על הבוקר... יש לי פגישה עם המחנכת (פגישת היכרות... וכאילו שהיא לא מכירה אותי...) בזמן שאני יכולה עוד לישון ולא לקבל זעזוע מוח רק מהמחשבה לחזור לבית הספר... הפגישה היא בגלל שאני עולה לכיתה ח´, ופיצלו אותנו שוב (פיצלו אותנו גם ב- ז´)... נראה אם אני בכלל יתעורר בזמן... חחח... טוב בי ):הדר):

אויש תגידו תודה!!

אני עולב כרגע ל י"ב ואני צריך לעשות את כל הבגרויות מהתחלה השנה בנוסף עברתי לאנקורי בגלל זה, ואני צריך ללמוד עכשיו שנה וחצי!! תום

RinRan

New member
כן אבל לי...

לי היתה שנה שעברה פגישה עם המחנכת החדשה שלי ב- 8:00 בבוקר!!! ביומולדת שלי!!! חוצפה!!! וגם היה לנו יום גיבוש חרא.........

נועה...

מה את מקשקשת... מה הקשר... עובר הכי מהר בלה בלה... אני לא מבין על מה את מדברת... כיתה י´ זאת הכיתה לנסות הכל! זה אומר לעשן, לשתות, להסניף... חחח סתם סתם סתם תמחקו את להסניף אבל י´ זאת הכיתה הכי פנן...

למעלה