מזל טוב לאילן יש לו היום יום הולדת

../images/Emo213.gif מזל טוב לך אילן יקר ../images/Emo77.gif

ברכות ליום הולדתך ה...( לא חשוב מה המספר הכתוב - הנשמה, הנפש וההתנהלות הן הקובעות!!!! ) מאחל לך שתמיד תמשיך לעשות את מה שאתה אוהב,מה עושה לך טוב ושומר על הנעורים ועל בריאות נפשית ופיסית כאחד. עד מאה כעשרים
לא זכרתי שאנחנו חולקים את אותו החודש והמזל - אין על אריות, אנחנו פשוט מושלמים, מוכשרים וחתיכים

ayaly2

New member
איזה צנוע אתה ממש מלך החיות../images/Emo47.gif

שבוע טוב דודי חמודי ומקווה שתעדכן אותי למוממלדת שלך
ואני אוטוטו שולחת בפליקס את הסרטון של ההצגה אז סבלנות... ואני שמחה שאתה עונה לי לSMS...אז בכיף

../images/Emo151.gif../images/Emo194.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo130.gif../images/Emo213.gif../images/Emo28.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח!!!!!!!!!! יום מלא
ו-
עם
על הפנים וחברים סביבך ש
הצלחה, אושר, עושר והגשמת חלומות

V u l g a r

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif|מזלט../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!

בכוונה הוא עשה ככה...../images/Emo65.gif

שאחרי תרועת הפסטיבלים, יתחיל הפסטיבל של היומולדת שלו!!! אז באמת מזל טוב ותזהר שאני לא אגלה לכולם בן כמה אתה......

תודה לכל המברכים. הייתי בן 46

היום אני כבר בן 46 ויום (מצטער אבישג, הרסתי לך את האיום). ולא, לא תכננתי שתרועות הפסטיבל יתערבבו בתרועות היומולדת שלי (אולי אמא שלי תכננה את זה. תמיד קל להאשים את ההורים), מה גם שברגע שנגמרות תרועות הפסטיבל וכל החמשתאלפים איש הולכים הביתה - לא נשאר לי כוח לעוד תרועות. מסיבת יום ההולדת שלי היתה בעיקרה שעות של רביצה מול הטלויזיה. בפוזה הכי לא בובנאית שיש. היה סבבה.

../images/Emo24.gif בשנה הבאה לא אשכח ולממממממה??

אחותי היקרה חולקת את התאריך יחד איתך
ועתה לברכה לאילן היחיד והמיוחד
שיהיו לך הצלחות רבות, היסוסים מעטים וכשלונות אפסיים. שתדע להבחין בין רע לטוב בין אח רחוק לשכן או חבר קרוב שתמיד תזכור שהכי בריא זה לאהוב. שילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב. כמה טוב שיש חבר
דבי

feyoula

New member
../images/Emo65.gif מסתבר...

שאימא שלי ואילן נולדו באותו תאריך!! :) מזל טוב אילן!! רק אושר בריאות והצלחה בכל!

למעלה