מזל טוב ל..... מעיין!! למעיין ושיהייה לך יום הולדת שמיייח!! כולם מוזמנים גם לברך..חח
N nitsan4u New member 29/9/05 #1 ../images/Emo13.gifמזל טוב ל......./images/Emo9.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif מעיין!! למעיין ושיהייה לך יום הולדת שמיייח!! כולם מוזמנים גם לברך..חח
../images/Emo13.gifמזל טוב ל......./images/Emo9.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif מעיין!! למעיין ושיהייה לך יום הולדת שמיייח!! כולם מוזמנים גם לברך..חח
T the only DaRdAr New member 29/9/05 #2 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif תהנה מכל רגע בחיים, שפע ברכות ותמשיך לעדכן אותנו מכל הופעה, פגישה שלך עם לירון שיהיה לך יומולדת שמח
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif תהנה מכל רגע בחיים, שפע ברכות ותמשיך לעדכן אותנו מכל הופעה, פגישה שלך עם לירון שיהיה לך יומולדת שמח
• •°•CoRaL•°• New member 29/9/05 #3 המון ../images/Emo49.gif מעינצ'וק../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif
N NeTa MuFlEtA New member 29/9/05 #6 בדיוק באתי לפתוח לו שירשור :/ חח לא נורא טוב.. מעיינוש כבר רשמתי לך ברכה באייסי אבל שוב שתהיה רק מאושר ושמח תמיד תמיד והרבה הרבה אהבה שכל אשר תירצה יתגשם.. אמן שיהיה לך יומטוב ומומולדת הכי טובה שיש.. נטע
בדיוק באתי לפתוח לו שירשור :/ חח לא נורא טוב.. מעיינוש כבר רשמתי לך ברכה באייסי אבל שוב שתהיה רק מאושר ושמח תמיד תמיד והרבה הרבה אהבה שכל אשר תירצה יתגשם.. אמן שיהיה לך יומטוב ומומולדת הכי טובה שיש.. נטע
I Inbar789 New member 29/9/05 #8 מייזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif המון אושר ובריאות
מייזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif המון אושר ובריאות
נ נ ט ע ש ה New member 29/9/05 #9 מעין ../images/Emo24.gif באמת שיהיה לך המון המון מזל טוב, שתזכה לכל מה שתרצה ושתהייה תמיד מאושר אהה, ומצטערת שקצת הרסתי עם הטיימינג בפורום כ"נ.. נ.ב. יומולדת שמייח!
מעין ../images/Emo24.gif באמת שיהיה לך המון המון מזל טוב, שתזכה לכל מה שתרצה ושתהייה תמיד מאושר אהה, ומצטערת שקצת הרסתי עם הטיימינג בפורום כ"נ.. נ.ב. יומולדת שמייח!
ש שירלירון New member 29/9/05 #12 מעין, המון מזל טוב../images/Emo65.gif שיהיה לך המון בהצלחה בצבא והמון לירון
O ortalma New member 29/9/05 #13 מעינון../images/Emo70.gif מזל טוב עד 120 אממ..ואוו אתה בן 19 איזה גיל יפה גדול.. חחח.. אז..אממ.. ושתהנה מכל רגע בחיים וש..מה שאתה רוצה ייתגשם כי מגיע לך ושתמשיך להנות עם הסלבריטאים ואולי גם אתה יום אחד תהיה כמוהם מי יודע?
מעינון../images/Emo70.gif מזל טוב עד 120 אממ..ואוו אתה בן 19 איזה גיל יפה גדול.. חחח.. אז..אממ.. ושתהנה מכל רגע בחיים וש..מה שאתה רוצה ייתגשם כי מגיע לך ושתמשיך להנות עם הסלבריטאים ואולי גם אתה יום אחד תהיה כמוהם מי יודע?
B BlaBluShit New member 29/9/05 #14 מעיין!!../images/Emo65.gif מזל"ט!! בן כמה תיהיה? אז אממ יומולדת שמח! הרבה מתנות! שכל מה שאתה רוצה יתגשם (וכל השטויות נו.. ) וכמובן המון המון לירון חחח
מעיין!!../images/Emo65.gif מזל"ט!! בן כמה תיהיה? אז אממ יומולדת שמח! הרבה מתנות! שכל מה שאתה רוצה יתגשם (וכל השטויות נו.. ) וכמובן המון המון לירון חחח
ש שריתוששששש New member 29/9/05 #15 מעייןןןןןן המונמונמוןן מ~ז~ל ט~ו~ב ויום הולדת שמח עד 120 בריאות, אושר ועושר והצלחה בהכל.... שרית....
ו ורדונה2 New member 29/9/05 #17 רגע, אתם מדברים על מעין?! אוי ואבוי, אתם באמת צריכים להחליט בניכם מי משתמש בסמל של החיפושית, אחרת אני לא אבדיל! המון מזל טוב, מעין! עד 120 שנה, והעיקר שתישאר בריא.
רגע, אתם מדברים על מעין?! אוי ואבוי, אתם באמת צריכים להחליט בניכם מי משתמש בסמל של החיפושית, אחרת אני לא אבדיל! המון מזל טוב, מעין! עד 120 שנה, והעיקר שתישאר בריא.
H hila halevi girl New member 29/9/05 #18 מעין../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif חחח מוזר לי להגיד את השם המון המון מזל טוב עד 120 שתהיה לך יומהולדת הכי שמחה בעולם!!! מאחלת מכל ה מעין
מעין../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif חחח מוזר לי להגיד את השם המון המון מזל טוב עד 120 שתהיה לך יומהולדת הכי שמחה בעולם!!! מאחלת מכל ה מעין
M Meijen Shaggy New member 30/9/05 #19 תודה רבה לכל מי שבירך! ../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif זה באמת מאוד נחמד מצדכם.. (הייתי רוצה לספר עכשיו שלירון התקשר לאחל לי מזל טוב, אבל זה לא קרה.. חחחח )
תודה רבה לכל מי שבירך! ../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif זה באמת מאוד נחמד מצדכם.. (הייתי רוצה לספר עכשיו שלירון התקשר לאחל לי מזל טוב, אבל זה לא קרה.. חחחח )