../images/Emo13.gif מחפש תרגום ל- Que Hiciste ועוד שאלה
שלום לכל חברי הפורום . ראיתי את ההופעה המהפנטת של ג'ניפר לופז ב"אמריקן איידול" עם Que Hiciste הנפלא ורציתי לשאול אם יש כאן בפורום דובריי ספרדית שיכולים לתרגם את המילים לעברית ,שכן אני לא מבין ספרדית .... בנוסף לתרגום הזה (ואני יודע שזה הרבה לבקש) רציתי לשאול אם יש אפשרות לכתוב את המילים של השיר באותיות עבריות למשל כמו שאני כותב בעברית ----> kmo sheani kotev beivrit
הבנתם נכון ??? חחח רציתי גם לשאול- למה אתם חושבים שהאלבום החדש שג'ניפר הוציאה Como Ama Una Mujer , לא מצליח להתרומם בארצות הברית ?? הבנתי שהוא מכר מתחת ל-100,000 עותקים בארצות הברית וחבל שכך .... האלבום שלפני כן Rebirth", מכר 400,000 עותקים בארצות הברית . נכון שלעומת האלבום החדש בספרדית זה הרבה יותר טוב ,אבל זה עדיין הרבה הרבה פחות ממה שמכרו On The 6, J.Lo ו - This Is Me…Then אפילו אלבום הרימיקסים מ- 2002 מכר הרבה יותר מ Como Ama Una Mujer אני מניח שאתם יותר בקיאים בקריירה של ג'ניפר ממני .... איך אתם מסבירים את המכירות הדלות בארצות הברית, שהוא השוק הכי הכי חשוב ומשפיע ???
שלום לכל חברי הפורום . ראיתי את ההופעה המהפנטת של ג'ניפר לופז ב"אמריקן איידול" עם Que Hiciste הנפלא ורציתי לשאול אם יש כאן בפורום דובריי ספרדית שיכולים לתרגם את המילים לעברית ,שכן אני לא מבין ספרדית .... בנוסף לתרגום הזה (ואני יודע שזה הרבה לבקש) רציתי לשאול אם יש אפשרות לכתוב את המילים של השיר באותיות עבריות למשל כמו שאני כותב בעברית ----> kmo sheani kotev beivrit