מחפש תרגום ל- Que Hiciste ועוד שאלה

shoko79

New member
../images/Emo13.gif מחפש תרגום ל- Que Hiciste ועוד שאלה

שלום לכל חברי הפורום . ראיתי את ההופעה המהפנטת של ג'ניפר לופז ב"אמריקן איידול" עם Que Hiciste הנפלא ורציתי לשאול אם יש כאן בפורום דובריי ספרדית שיכולים לתרגם את המילים לעברית ,שכן אני לא מבין ספרדית .... בנוסף לתרגום הזה (ואני יודע שזה הרבה לבקש) רציתי לשאול אם יש אפשרות לכתוב את המילים של השיר באותיות עבריות למשל כמו שאני כותב בעברית ----> kmo sheani kotev beivrit
הבנתם נכון ??? חחח רציתי גם לשאול- למה אתם חושבים שהאלבום החדש שג'ניפר הוציאה Como Ama Una Mujer , לא מצליח להתרומם בארצות הברית ?? הבנתי שהוא מכר מתחת ל-100,000 עותקים בארצות הברית וחבל שכך .... האלבום שלפני כן Rebirth", מכר 400,000 עותקים בארצות הברית . נכון שלעומת האלבום החדש בספרדית זה הרבה יותר טוב ,אבל זה עדיין הרבה הרבה פחות ממה שמכרו On The 6, J.Lo ו - This Is Me…Then אפילו אלבום הרימיקסים מ- 2002 מכר הרבה יותר מ Como Ama Una Mujer אני מניח שאתם יותר בקיאים בקריירה של ג'ניפר ממני :) .... איך אתם מסבירים את המכירות הדלות בארצות הברית, שהוא השוק הכי הכי חשוב ומשפיע ???

Lopezit

New member
וואוו אוקיי

בקשר לאלבום... הסיבה שהוא לא מוכר באותה כמות כמו האלבומים הקודמים היא בגלל שזה אלבום שכולו בספרדית וכאלבום ספרדית הוא מצליח מאוד בארה"ב רק היא ועוד 4 אמנים שהוציאו אלבומים בספרדית נכנסו לטופ 10 במצעד האלבומים בבילבורד היא שבוע 4 ברציפות מקום 1 ברשימת האלבומים הלטיניים האלבום קיבל זהב בארה"ב היא שברה שיא של המכירות הכי גבוהות בשבוע הראשון של אמן עם בכורת דיסק בספרדית ככה שהוא ממש רחוק מכשלון פשוט צריך להבין שזה אלבום בספרדית וזה אחרת

Lopezit

New member
ותרגום ל QH (באנגלית)

Que Hiciste (What did you do) Yesterday we were dreaming of a perfect world Yesterday our lips needed no words Because we could see our souls in our eyes And truth had no doubt in your eyes Yesterday we promised each other we would conquer the whole world Yesterday you swore that our love would be eternal Because one mistake is enough To learn what it is to truly love What did you do? Today with your pride you destroyed hope You blurred my sight with your fury You erased our history with your anger And mistook all the love I was giving you Allowing you to break my soul What did you do? You forced us to destroy our sunrises Forgetting our nights with your words My illusions ended with your lies Your forgot that it was love that matters And with your hands you destroyed our house Tomorrow a new day will rise in my universe Tomorrow I will not see your name written in my verses I will not listen to apologies I will ignore your remorse without guilt Tomorrow I will forget that yesterday I was your faithful lover Tomorrow I will have no reason to hate you I will erase your dreams with my dreams The wind will blow away my memories of you forever -------------------------------------------------------------------- כרגע אין תרגום לעברית... אבל אני יכולה לתרגם מחר

shoko79

New member
../images/Emo13.gif לופזית, תודה על התשובות ,כעיקרון

אני אוכל בעצמי לתרגם את המילים מאנגלית לעברית . רציתי לשאול אם את יכולה לכתוב את המילים הספרדיות (אם אפשר לנסח את זה ככה ....) של השיר באותיות עבריות ? אם את דוברת ספרדית בכלל .... במידה ולא אני אנסה לשאול בפורום ספרדית כאן בתפוז
המון המון תודה !!!

shoko79

New member
../images/Emo13.gifאוקיי... המון תודה בכל מקרה ...../images/Emo140.gif

למעלה