מכתב לעיתון על דילמה-וקליקה בעבודה

ronenr123456

New member
../images/Emo13.gifמכתב לעיתון על דילמה-וקליקה בעבודה

שלחתי איזה הודעה לעיתון מסויים על דילמה שמעסיקה אותי בעבודה לגבי הבוס,ומנהלת השיווק בשל תיסכול מסויים כמובן ששינתי את כל הפרטים וכתבתי בשם אחותי היש מצב שבוס יקשר שזה אני? לא שרשמתי עליו ליכלוכים אלה על זה שהוא לא ממש מאמין בי ומנהלת השיווק מזלזלת בי היש סיכוי שידע שזה כביכול אני,היש לי לחשוש שיגרום לזה שייפטר אותי? או שאני סתם מגזים ? האם יש לכם כמו אצלנו קליקות בעבודה,חבורת אנשים בערך 5-6 שאוכלים יחד,מספרים חווויות זה לזה וכשאני באזור מנסים להתחמק באלגנטיות,או להעיר הערות לפעמים מעליבות ואחר כך מתפלאים למה אתה לא מתקרב אליהם ושתהיה פה לידנו. מה עושים במצב כזה? ואם זה לא הולך אז מה לעשות? אשמח לעזרתכם

ronenr123456

New member
../images/Emo177.gifבלתי נסבל

תארו לכם סיטואציה מוזרה אני עובד כעוזר שיווק למנהלת שיווק במקום קטן 7 עובדים הבוס בכל הזדמנות "בוכה" לי על זה שהוא משלם לי משכורת ושאם היה היום שוכר מישהו היה משלם לו שכר לפי שעה אם פרוייקט מסויים נתקע במקום לתת בראש למנהלת השיווק באים אליי בטענות ומאיימים אז מה לעשות? האם לדעתכם לבדוק אופציות אחרות? אני כבר שם שנה וחצי

הגר שקד

New member
מה אתה רוצה, רונן?

אחת לשבוע-שבועיים אתה מעלה הודעה, ובד"כ הסיטואציות שאתה מתאר והשאלות שלך די דומות. האמת, רונן, בד"כ אני אפילו לא טורחת לפתוח את הודעותיך, כי נראה לי שאתה עסוק בהוצאת קיטור ולא באמת מנסה לעשות שינוי כלשהו במצבך. אז מה לעשות, אתה שואל? להפסיק להתעסק ב"אכלו לי, שתו לי", להתבגר, ולקחת אחריות על חייך ואושרך.

ronenr123456

New member
../images/Emo3.gifהפתעות-בעבודה

יש לי בוס כוחני אבל רק בכאילו מנהלת השיווק מסובבת אותו על האצבע באה כל יום ב 12 עובדת אולי 4-5 שעות והבייתה הקטע שהיא מרוויחה איזה 9,000 נטו יותר מכולם. אני עושה את כל העבודה הקשה הבוס כבר זמן רב מזלזל בי ולא פעם שמעתי אותו אומר אם היית חדש הייתי נותן לך 20 שקל שעה. אני לא נותן לו או למנהלת השיווק לרדת עליי,או לפגוע בי נותן להם בומבות לפנים. השאלה 1.האם לבדוק אופציות אחרות? כי יש לי ימבה קשרים עם לקוחות 2.איך מתמודדים עם היחס שלו כלפיי? אודה לעזרתכם

ronenr123456

New member
איומים בעבודה../images/Emo13.gif

תארו לכם סיטואציה הזוייה אבל אמיתית אתם עובדים בחברה של 8 אנשים עכשיו הבוס נותן למנהלת שיווק לבוא מתי שבא לה פעם באה פעם לא עכשיו היא מתייחסת לשאר העובדים כאילו לא קיימים. בגלל שבעבר היתה חולת סרטן מנצלת המצב לרעה וכל פעם מספרת שהיתה בבדיקות וזה. הבעייה שהבוס מגונן עליה,בזמן האחרון 3 עובדים ואני עימם רבים עימה בכל הזדמנות. בתפקידי אני מין עוזר שיווק אבל את כל העבודה השחורה אני עושה ואז אם דברים לא מסתדרים היא באה אליי בטענות. הבעייה שהבוס לא מעריך אותי,מזלזל בי,ובכל הזדמנות בוכה שאני שמקבל בקושי 6,000 ברוטו שאני עולה יקר מאד. לקראת החגים בגלל שאנו חברה למוצרי פרסום החליט לנסות למכור לוחות שנה פרסומיים עם ריח לוועדי עובדים המוצר עצמו יקר עולה כ 22 שקל וגם ככה חברות לא נלהבות לרכוש אותו ולא במחיר כזה. היום בישיבה סוערת אמר לי אם לא טוב לך לך מפה,או אמר לי לא נראה לי שאתה עובד בכלל 1.האם נתקלתם במצב כזה? 2.האם לדעתכם הוא מנסה לשבור אותי יחד עם מנהלת השיווק כך שאזוב ולא ישלם לי פיצויים? 3.יש לי היום קשר עם 700 לקוחות שאני מכיר האם להתחיל ליזום פנייה אליהם ולגשש בצורה זהירה?

ronenr123456

New member
יחס לא נעים מהמנכ"ל -או....../images/Emo4.gif

יש לי דילמה שאשמח לסיוע ממכם בדחוף אז ככה הנני עובד בחברה קטנה למוצרי פרסום 8 איש בקושי. בתפקיד אני רכז השיווק תחת מנהלת שיווק מדובר בעבודה די אפרורית,לעיתים משעממת ואת רוב הקצפת מקבלת מנהלת השיווק. לפני כשנה עזב את המקום מנכ"ל מחליף ובמקומו הגיע אחד שעבד במקום ממשלתי. בהתחלה נראה כאדם חביב ונעים אך עד מהרה התגלה כאדם קמצן בצורה חולנית למשל לכולם יש מחשבים מיושנים מלפני 10 שנים עד היום מסרב להחליף את המסכים. ומצד שני פעמיים בשנה טס לחו"ל עם מנהלת פרוייקטים בחברה באופן קבוע. כלפיי בזמן האחרון הוא מתנהג בזלזול ואמר לי לא פעם שאם היה מביא אדם אחר לתפקיד היה נותן לו שכר לפי שעה כי לי משלם משכורת ותנאים. לא פעם רמז לי ישירות שאני איש הטלמרקטינג וזהו. מנהלת שיווק אחת שעבדתי איתה כשהתחלתי לעבוד היתה מכשפה ודורסנית אבל אני העמדתי במקומה גם כשרצה אליו. אחרי שנה ויותר עזבה כשהוא מתפאר בפני כולם על זה שבגללו. הגיעה אחרת מהרגע הראשון התגלתה כמושחתת לפעמים באה לעבוד לפעמים בכלל לא והוא מילה לא צייץ רק גונן עליה בכל דרך.במשך הזמן ניסתה להתנהג כלפיי ולאחרים עימי כמו מנהלת השיווק שלפניה צעד לא חכם שגרם למריבות וכעסים. השבוע החליטה להתפטר מכל מיני סיבות ואחת מהן שרצתה שיפטר אותי וסרב. מצד שני לקראת ראש השנה אנו מנסים למכור לוח שנה מעוצב עם ציורים לחברות ועסקים מחירו יקר,ורמת העניין במוצר נמוכה המנכ"ל התחייב בפני ספק חיצוני על כמות של 5,000 יחידות למכירה לכרגע התוצאה כלום. בזמן האחרון אפשר להגיד החל לדבר אליי לא יפה"אם לא טוב לך תלך" "אני רוצה תוצאות" אני יכול להעיף אותך כשחלק מהדברים מול הצוות בישיבות. 1.האם אלו איתותים שרומז לי שבעצם מתכנן לפטר אותי בקרוב? 2.אני שם כמעט שנה וחצי ואם אפוטר יאלץ לשלם לי פיצויים,ומעדיף שאשבר וככה יחסוך כסף אז מה עושים? 3.יש לי קשר עם 600 לקוחות וחברות האם להתחיל לגשש לגבי אופציות? 4.לכרגע כשהוא מדבר לא יפה אני עונה לו איך להתמודד עם זה? אודה לעזרתכם

ronenr123456

New member
../images/Emo140.gifסימנים בעבודה מה המשמעות

לכבוד לביאה מנהלת הפורום והגולשים אודה לעזרתכם הסיטואציה כזו אני עובד כעוזר שיווק בחברה קטנה של 8 איש הבוס מתייחס לחלק מהעובדים בכבוד ותנאים ולאחרים בצורה מזלזלת. לגבי לא רוצה לעלות את שכרי בכלל,כבר שנה ויותר,מאיים עלי שאם פרוייקט למכירת לוחות שנה שאנו מוכרים לחברות עיסקיות לא יצליח זה יהווה כישלון והוא יסיק את המסקנות מנהלת שיווק שהחליטה לעזוב אחרי 5 חודשים כי רצתה לפטר 3 עובדים ואני הראשון ומנהלת פרסום שהבוס נותן לה גיבוי אדיר אפילו נוסעת עימו לחו"ל על חשבון החברה בכל הזדמנות רצה להלשין לבוס על אנשים ומלקקת לו בכל הזדמנות-ממש גועל נפש וגם לאחרונה החליטה שאני צריך לדווח לה על חופשות וגם מנהלת שיווק חדשה שבחר ובכלל ללא נסיון 1.מה אומרים כל הסימנים האלה? 2.האם זה אומר שעלי להתחיל לשנס מותניים ולחפש עבודה? 3.היות שהבוס קמצן ותמיד איך חושב לדפוק את העובדים אצלנו,איך להתמודד עם לא יישלם לי פיצויים.?

ronenr123456

New member
דילמה בעבודה

יש לי בוס ליצן הבעיה שמינה מנהלת פרסום לסמנכ,ל ואחת שפשוט הקשר בינה לבין שיווק מקרי לחלוטין מה הבעיה שבי הוא מזלזל,מדבר לפעמים לא יפה אני כמובן נותן לו בראש ליד כולם אז תבינו כמה הוא מחבב אותי בנוסף הוא קמצן על שטויות והכי גרוע שתי הבנות במשרד מסובבות אותו על האצבע במקום להחזיק אותן קצר ויש לי תחושה של מיאוס ותסכול מהעבודה ממנו ומרגיש שמגיע לי מקום הרבה טוב יותר מה עושים לדעתכם? 1.האם להמשיך קורות חיים? 2.האם לפנות ללקוחות שאני הבאתי למשרד? וגם יש לי בזמן האחרון מין דכדוך שכזה מה זה אומר?

ronenr123456

New member
בוס מתעלל ואווירה לא נעימה מה עושים../images/Emo178.gif

לאחרונה לפחות בחודש האחרון אני מרגיש יחס מעליב,פוגע,ומשפיל מהבוס מאיומים בפיטורין,וכלה ביחס מעליב. מדובר באדם כוחני,ומניפולטיבי יש לנו עובדים הוא נותן להם מתנות והטבות ללא בעיה. ולאחרים כמוני מתייחס תמיד בזלזול,ובחוסר כבוד. אני שם שנה וחצי מקום שאם הייתם שם במקומי אולי הייתם מחזיקים חצי שנה אולי פחות לאחרונה הוא התחייב על פרוייקט למכירת מתנות לראש השנה-המוצר מראש היה במחיר מופרז חודשיים רמזתי לו שהמחיר יקר וזה לא מעניין את הלקוחות הבעייה שהוא התעלם ממני ועכשיו הוא בלחץ. הוא שלח לי ביום חמישי מייל מעליב שכביכול התוצאות עלובות,כמו כן איים עליי שלא יסבול כשלון כשלון שהוא שלו ולדעתי הוא רוצה לשבור אותי,שאלך מבלי שישלם לי פיצויים,ואם בכל זאת יפטר אותי לבטח יעשה דווקא ויעכב את הפיצויים. 1.איך מתמודדים עם זה? 2.האם להתחיל לחפש עבודה אחרת? 3.יש לי קשרים עם 500 לקוחות שאני הבאתי לחברה האם להפגש איתם בשקט? אודה לעזרתכם דחוף!!!!!!!!!!!!!!

ronenr123456

New member
יחס משפיל בעבודה

בזמן האחרון הבוס שלי החל להתייחס אליי מגעיל איומים,העלבות,השפלות,ודיבור מגעיל הוא רכש כמות אדירה של מוצרים לקראת ראש השנה למכירה לוועדי עובדים במחיר יקר ובגלל שלא הולך החליט להפעיל עליי לחץ. הוא החליט למנות לקקנית אחת לתפקיד סמנכ"ל שיווק כולה אנו חברה של 7 עובדים והיא התחילה לתפוס תחת. אני מרגיש שלא נעים לי שם,מבחינת הצוות,האנשים והתפקיד ומבין שאני צריך לעזוב השאלה מה עושים לכרגע בזמן האחרון הפכתי לאדם עצוב,מדוכא,ומדוכדך בגלל האווירה הזאת. ולפעמים בישיבות צוות כולם צולבים אותי,או שהוא לנבוח עליי ולדבר לא יפה בתגובה אני מעמיד אותו במקום ליד כולם. מנהלת שיווק שהתפטרה לפני חודש עושה חפיפה עם מנהלת שיווק חדשה ומחממת אותה עליי שככה תעשה לי צרות היא מנסה אבל לא מצליחה. אשתי אומרת שבוס רוצה שאלך ככה לא ישלם לי את הפיצויים שמגיעים לי אז מה עושים,אשמח לעזרתכם,היום ממש בכיתי בבית מהמצב הזה.

ronenr123456

New member
שאלות\דאגות\בעבודה../images/Emo151.gif

יש לנו אחת בעבודה לקקנית נופת צופים בטח בכיתה בתיכון לא חיבבו אותה במיוחד מתחנפת לבוס בצורה דוחה,הוא נהנה מזה,מגבה אותה על כל שעל,התוצאה סרבול ייתר על שטויות פתאום היא סמנכ"ל במקום של 7 עובדים בקושי ותופסת מעצמה ומדברת לפעמים לא יפה וכבר פעמיים הלשינה עליי הבוס לא מחבב אותי-כבר כמה פעמים איים עליי שהרבה זמן לא אהיה שם, שכר לא רוצה אחרי שנה ויותר לשפר לי קידום אין סיכוי אז בסדר זה קרוב לבית אז מה? אני מרגיש שמגיע לי תפקיד אחר פי אלף עכשיו אני הבאתי לחברה המון לקוחות 90 אחוז בזכותי ואני רוצה להפגש עימם כדי לקדם את עצמי מבחינת אופציות האם עליי לחשוש שמתי שהוא יספרו לבוס שנפגשתי עימם לכוס קפה? אם אספר על חבר דמיוני שמחפש עבודה כמנהל שיווק,שבעצם אני מתכוןן לעצמי כדאי או שלחכות עם זה וכרגע זה יהיה רק קשר ראשוני לפתוח דלתות אודה לעזרתכם אגב כדאי להקליט בחשאי את הבוס ויד ימינו הלקקנית,במידה ויהיה עימם בעיות לעתיד הקרוב.

ronenr123456

New member
יחס לא נעים בעבודה-אמבוש והלשנה לבוס

יש לי הרושם שבזמן שאהיה בחופשה באילת כמה עובדים ינסו לבכות לבוס שיסלק אותי מהעבודה גם ככה לא מאד מחבבים אותי וכל היום עסוקים בלקק לבוס ולהלשין לבוס. וזה טיפוס שאוהב חנפנים ולקקנים בגלל זה לקח עימו לחו,ל עובדת על חשבון החברה. ולמה הם רוצים להלשין כי הייתי באיזה פרוייקט אדיוטי למכירת לוחות שנה בחברות ההייטק והם המסכנים נשארו לבד ואני הייתי בחוץ עשיתי חיים. הבוס לא ממש מחבב אותי יותר מידי וכבר יותר מפעם אחת רמז לי באופן ישיר בחדרו שאם כביכול הפרוייקט לא יצליח יסיק את המסקנות,או שאם ומנהלת השיווק תתלונן עליי יסלק אותי. אגב זה קרה רק בזמן האחרון אבל היה בקטנה קצת לפני. כולם יודעים אגב שאני מתאים להיות מנהל שיווק,אבל הבוס שלא מחבב אותי,זילזל בי,ונתן את התפקיד לאחת שלא מבינה כלום בקושי יודעת להפעיל מחשב. לקח עובדת ומינה אותה לסמנכ"ל בחברה של 8 עובדים,וזאת עלה לה האגו והדורסנות ורוצה להתערב בכל. אני לא נותן לו לצעוק עליי ועונה בחזרה,לא מוכן להיות סמרטוט רצפה שלו או שלהם. 1.האם להתחיל לבדוק אופציות עם לקוחות שאני הבאתי בדיסקרטיות?2.כיצד להתכונן למתקפה מצד הבוס?3.איך להתמודד מול העובדים שרוצים לסלק אותי?4.האם הוא יכול לעשות לי דווקא ולא לשלם פיצויים? אודה לעזרתך\עזרתכם

lal00sh

New member
מבחוץ מקום זה נראה רקוב לחלוטין

ובנוסף נראה שלמנהל שלך יש חיבה מיוחדת לנשים המשפיעה גם על שיקוליו המקצועיים. הייתי חושב יותר בכוון של להחליף מקום עבודה... לגבי בסיס הלקוחות שאתה בנית, אם תוכל כך איתם איתך. אולם זה נראה לא בר ביצוע ברוב המקרים

ronenr123456

New member
הפתעה בעבודה../images/Emo9.gif

ברצוני לאחל לכולנו שנה טובה וקצת רוגע מהעבודה תחושתי שמיציתי עצמי בחברה אין אפשרות להתקדם הבוס לא מחבב אותי וכנ"ל לגבי שכר העניין שאני שם שנה ושמונה חודשים ולבטח לא אעזוב לפני תפקיד אחר ולא אוותר על הפיצויים שלי ידוע לי שכמה עובדים מתכננים להלשין עליי לבוס שיסלק אותי אחרי החגים והוא גם ככה לא סובל אותי וכמה פעמים ניהלנו בחדרו ובישיבות דו קרב מילולי וצעקני. האם עליי לשחק אותה כאילו אני לא יודע על הכוונות ולהיות קורקטי? האם להתחיל לנצל קשרים עם המון לקוחות שלי ולקבוע בהקדם פגישות? במידה ותהיה ישיבה אחרי החג וינסו לתקוף אותי לידו לצאת בהפגנתיות מהישיבה כי עד היום זה עשה לי לא טוב בוא נגיד שאם תבוא הצעה טובה יותר לא אהסס לרגע רוצה להחליף אווירה ומקום גם אצטרך לנסוע חצי שעה בבוקר אודה לעזרתכם

למעלה