משהו נחמד...

חן M

New member
../images/Emo13.gifמשהו נחמד...

1KG=9.8N KG= קילו N=יחידת ניוטון מצאו במחקר שבעמידה מופעלים 1200 N על עמ"ש לומברי ובישיבה מופעלים 3700 N על עמ"ש לומברי. ללא ייצוב אקטיבי עמ"ש מתעקם ב-90N שזה בערך 9 קילו!!! פעילות שגרתית ביום יום מצריכה בקירוב 2000N !!! מרימי משקולות תחרותיים מסתדרים עם עומסים הגדולים מ-20,000 N !!! כלומר היכולת לנשיאת משקל או פעילויות שונות בעמ"ש תלויות במערכת הפאסיבית והאקטיבית של עמ"ש והסינרגיה והתזמון בינהן לבין שאר השרירים המייצבים בגוף הרלוונטיים והמשתנים בכל תנועה מסויימת... ללא מערכות אילו עמ"ש היה פשוט עף לו ממשב רוח קליל

חן M

New member
אני אבדוק את השם ואעלה את זה...

אבל זה חלק מלימודים שאני לומד... והעליתי ממש ממש קטע קטנטן...

חן M

New member
...

PANJEBI AND CRISCO ADAMS AND DOLAN תאמת יש מלא חוקרים... אני צריך דף שלם בשביל להעלות את כולם ... נסה לחפש מאמרים של אלה...

דבר אחד חשוב ביותר!!

ואת זה אנו המאמנים האישיים ומדריכי חדר הכושר, כדאי שנביא לתודעת המתאמנים, העובדה שעל עמ"ש לומברדי יש לחץ אדיר כל כך והעובדה שרוב בני האדם המערביים מעבירים כמעט 2/3 מיום העבודה שלהם בישיבה מחייב התיחסות מאוד משמעותית באימון! עלינו להביא לידיעת המתאמנים עד כמה חשובה העבודה על קבוצות השרירם המייצבים , שרירי הבטן כולם וזוקפי הגו, ועד כמה חשובה היציבה שזמן הישיבה.

למעלה