משחקון

רועי123456

New member
../images/Emo13.gifמשחקון

אני יכתוב שמות של סרטי המשכים ואתה תדרגו את הסרטי המשכים מהטוב לגרוע [למי שלא הבין לא מי יותר טוב דוגמא: סיוט ברחוב אלם אוו יום השישי ה13 צריכים לדרג ככה נגיד יש 3 סרטים לצעקה אז צעקה 1 הכי טוב אחריו 3 ואחריו 2]אז הסרטים הם: סיוט ברחוב אלם [7 המשכים] יום השישי ה13 [10 המשכים] צעקה[3 המשכים] משחק ילדים[5 המשכים] אני יודע מה עשית בקיץ האחרון[2 המשכים] הנוסע השמיני[4 המשכים] הצלצול[2 המשכים] אות משמים[3 המשכים] קיוב[3 המשכים] האויב שבפנים[2 המשכים] יעד סופי[2 המשכים] גיפרס קריפרס[2 המשכים] אגדה עירונית[2 המשכים] הטורף[2 המשכים] מגרש השדים[4 המשכים] ליל המסיכות[נראה לי 8 אני לא בטוח] המנסרים מטקסס[4+חידוש] בית קברות לחיות[2 המשכים] ולא קשור אבל טינקרבל אולי תחליפי סקר?

רועי123456

New member
אה ו........

מי שלא ראה את כול ההמשכים אז שיכתוב נגיד הם הוא ראה רק 3 סרטים מסיוט ברחוב אלם שיכתוב ראיתי שלוש סרטים ושידרג את השלוש שהוא ראה

kfir number 1

New member
הרשימה שלי פלוס ביקורת

סיוט ברחוב אלם הכי טוב הוא הסרט הראשון עם גוני דפ בסרט הראשון. (סצינת המיטה עם הדם הכי טוב). יום השישי ה13 סרט ה2 והשלישי הכי מעניין הראשון די בתולי. צעקה הראשון והשני מעניינים והשלישי זוועה, משחק ילדים הראשון הכי טוב, אני יודע.. הראשון הכי טוב ,הנוסע השמיני הראשון והשני מעולים, הצלצול הוא רוב מאומה על לא דבר , אות משמים לא ראיתי חייב לראות את הראשון, כנל לקיוב והאויב שבפנים, יעד סופי הראשון סביר, גיפריס קריפס גרוע, אגדה עירונית טוב השני לא ,הטורף לא ראיתי, מגרש השדים גרוע ,ליל המסיכות הראשון מעולה, המנסרים בטקסס חייב לראות את הראשון, בית קברות לחיות גרוע. וזהו המצעד שלי לסרטים מטוב לגרוע והם: הנוסע השמיני, צעקה, ליל המסיכות, המנסרים מטקסס, אות משמים, אגדה עירונית, סיוט ברחוב אלם, יום השישי ה13, משחק ילדים,וכל השאר אבל האחרון לדעתי הכי נמוך הוא גירפיס קריפיס והטורף.

אנזימים

New member
אחלה חתימה, רק מאלכס דה לארג'../images/Emo13.gif

סיוט ברחוב אלם- ראיתי את כולם, לא זוכרת אף אחד. 1 מקום ראשון, האחרון מקום אחרון:) יום השישי ה13-לפי הסדר פלוס מינוס
צעקה-לפי הסדר משחק ילדים-5 המשכים?! לא ידעתי, ראיתי רק 4: 1 מקום ראשון, את האחרים לא זוכרת, קצת מהכלה של צ'אקי אז זה מקום שני:) אני יודע מה עשית בקיץ האחרון-לפי הסדר הנוסע השמיני-לא זוכרת כלום, אז לפי הסדר הצלצול-לפי הסדר אות משמים-לפי הסדר קיוב-לא ראיתי את 3, לפי הסדר האויב שבפנים-ראיתי רק את 1 יעד סופי-לפי הסדר גיפרס קריפרס-ראיתי רק את 1 אגדה עירונית-לפי הסדר הטורף-לא זוכרת מגרש השדים-ראיתי רק את 1 ליל המסיכות-אני רואה שיש סרטים שאני צריכה לראות מחדש המנסרים מטקסס-הראשון (הישן) הכי טוב בית קברות לחיות-1 הכי טוב, השני הסריח, אני לא מתקרבת אפילו ל3

IkMfNiY

New member
אממ ../images/Emo42.gif

סיוט ברחוב אלם סיוט ברחוב אלם 3 סיוט ברחוב אלם סיוט ברחוב אלם 4 סיוט ברחוב אלם 6 [?- לא זוכרת איזה מספר] סיוט ברחוב אלם 2 סיוט ברחוב אלם 5 יום שישי ה13 ראיתי רק את הראשון P: צעקה צעקה 3 צעקה צעקה 2 אני יודע מה עשית בקיץ האחרון אימעב"ה אני עדיין יודע.. הנוסע השמיני ראיתי רק את הראשון... הצלצול הצלצול
הצלצול 2 קיוב ראיתי רק את הראשון. יעד סופי יעד סופי יעד סופי 2 ג'יפרס קריפרס ראיתי רק את הראשון. אגדה עירונית אגדה עירונית אגדה עירונית 2 מגרש השדים לא ידעתי אפילו שיש לזה המשכים :X ראיתי רק את הראשון. את השאר לא ראיתי... יעל

Ringi Bingi

New member
תשובות

"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" היה הרבה יותר טוב מ"אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון"... הוא היה יותר איכותי ומפחיד ועשה לי סיוטים... השני סתם זבל... "הצלצול" גם יותר מפחיד מסרט ההמשך "הצלצול 2", סמארה בקושי מופיעה סרט הראשון וגם השחקנית הרבה יותר מוכשרת... חוץ מזה, הסרט הראשון פשוט יותר מפחיד. אולי בגלל הבמאי. אלה כל הסרטים שראיתי מתוך הרשימה. ראיתי גם את צעקה, אבל רק את הראשון. טוב אני בכל זאת אדרג אותו. אמממ... 7.5. הסרט נחמד אבל אם היו מציגים אותו עכשיו בקולנוע הייתי מחכה לוידאו. בהתחלה רציתי לתת 6.5 לסרט, אבל העליתי בנקודה בגלל שהרעיון של "חוקים לסרטי אימה" יפה... ושילבו את זה בסרט אימה...

רועי123456

New member
מי אמר לכם לדרג עם מספרים

תדרגו ככה נגיד סיוט ברחוב אלם הכי טוב זה : 1 3 4 6 2 7 5 וזאת סתם דוגמא ולא צריך ביקורות

ליאורנר

New member
אני אעשה דירוג לכמה סרטים......

סיוט ברחוב אלם סיוט ברחוב אלם 1 סיוט ברחוב אלם 3 סיוט ברחוב אלם 4 סיוט ברחוב אלם 7 סיוט ברחוב אלם 6 סיוט ברחוב אלם 2 סיוט ברחוב אלם 5 צעקה צעקה 1 צעקה 3 צעקה 2 הנוסע השמיני הנוסע השמיני 2 הנוסע השמיני 4 הנוסע השמיני 1 הנוסע השמיני 3 אות משמיים אות משמיים 1 אות משמיים 3 אות משמיים 2 נוסיף עוד אחד משלי קאנדימן קאנדימן 1 קאנדימן 2 קאנדימן 3 וזהו כל השאר לא מעניין או שלא ראיתי

R y a n O

New member
אני מדרג את הסרטים שראיתי

צעקה 1 3 2 אני יודע.....האחרון 1 2 משחק ילדים 2 3 5 הצלצול (ראיתי רק את הראשון והוא לא מפחיד בכללללללללללללל) יעד סופי 1 2 אגדה עירונית 1 2 המנסרים מטקסס (ראיתי רק את החידוש שעשו לו ב-2003 והוא מפחידדדדדד) וראיתי רק את פרדי נגד ג'וניור ולדעתי הוא יותר סרט מתח מאימה

אני אדרג רק את מה שראיתי../images/Emo26.gif

צעקה: 3 1 2 הצלצול: 1 2 ג'יפרס קריפרס: 1 2 מגרש השדים: ראיתי רק את הראשון...הלא מצונזר

yamity1

New member
סתם כמה הערות..

לטורף ולנוסע השמיני יש גם סרט משותף - הנוסע השמיני נגד הטורף ככה שלנוסע יש 5 סרטים ולטורף 3 את האויב שבפנים 2 בחיים לא הייתי מכניס לקטגוריה אימה לליל המסיכות אני כמעט בטוח שיש הרבה יותר מ-8 המשכים לסיוט ברחוב אלם יש 8 המשכים (פרדי נגד ג'ייסון) מה שאומר שגם ליום שישי ה-13 יש 11 המשכים וסיימתי D;

skitel

New member
הדירוג שלי!

לא ראיתי הרבה מאוד מהסרטים אז אני אכתוב על מה שראיתי: דרגתי מהטוב לגרוע (1- הכי טוב, 2- בינוני וכך הלאה): צעקה: מקום 1: הסרט השלישי והאחרון. מקום שני: הסרט הראשון בסדרה. מקום שלישי: הסרט השני בסדרה. אני יודע מה עשית בקיץ האחרון: מקום 1: הסרט הראשון. מקום 2: הסרט השני. הצלצול: מקום 1: הסרט הראשון. מקום 2: הסרט השני. האויב שבפנים: מקום 1: הסרט השני. מקום 2: הסרט הראשון. ליל המסיכות: (ראיתי רק 2 מתוך הסדרה): מקום 1: ליל המסכות, אחרי 20 שנה. מקום 2: ליל המסיכות, תחיית המתים.

roniway1

New member
הנה הדירוג שלי:

אז ככה , ראיתי את כל סדרות הסרטים שציינת במלואן ,והנה הדירוג שלי: (הסרט המוזכר ראשון הוא הסרט הכי טוב שלי). צעקה 1.צעקה 1 2. צעקה 2 3. צעקה 3 סיוט ברחוב אלם 1.הכי טוב - סיוט ברחוב אלם ה -1 ללא ספק !! 2. סיוט ברחוב אלם 6 3. סיוט ברחוב אלם 4 יום שישי ה -13 1.יום שישי ה -13 - הסרט הראשון 2. יום שישי ה -13 - חלק 7 3. יום שישי ה -13- חלק 9 (ג'ייסון הולך לגיהנום). משחק ילדים 1. משחק ילדים - הסרט הראשון 2. משחק ילדים 3 3. משחק ילדים 3 אני יודע מה עשית בקיץ האחרון 1.אני יודע מה עשית בקיץ האחרון 2.אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון הנוסע השמיני 1.הנוסע השמיני - הסרט הראשון 2.הנוסע השמיני 3 3.הנוסש השמיני 4 הצלצול 1.הצלצול 2.הצלצול 2 אות משמיים 1.אות משמיים 1 2.אות משמיים 2 3. אות משמים 3 האויב שבפנים 1.האויב שבפנים 2.האויב שבפנים 2 יעד סופי 1.יעד סופי 2.יעד סופי 2 ג'יפרס קריפרס 1.ג'יפרס קריפרס 2.ג'יפרס קריפרס 2 אגדה עירונית 1.אגדה עירונית 1 2. אגדה עירונית 2 הטורף 1.הטורף 1 - ללא ספק !!!! 2.הטורף 2 מגרש השדים 1.מגרש השדים 1 2.מגרש השדים 2 3.מגרש השדים 3 ליל המסכות 1. ליל המסכות 1 2.ליל המסיכות 2 3.ליל המסיכות 5 ודרך אגב ,יש 7 סרטים בסידרה הזו. המנסרים מטקסס 1.המנסרים מטקסס - הסרט הראשון 2. המנסרים מטקסס 2 3.המנסרים מטקסס - החידוש בית קברות לחיות 1.בית קברות לחיות 1 2.בית קברות לחיות 2 קיוב 1.קיוב 2.קיוב 2 3.קיוב 3

למעלה