מתייעצת אתכם לגבי סרט של אליסה

always be me mc

New member
../images/Emo13.gif מתייעצת אתכם לגבי סרט של אליסה ../images/Emo41.gif

ולמה לא באוף? כי זו אליסה וכי האוף שמור לקיטורים שלי על המירוץ
אניוואי היום הלכתי לחנות ה-DVD שממנה אני משכירה, ומה ראיתי שמה?!? Wisegal יאי! מכל הסרטים שלה הכי לא צפיתי לראות את זה שמה!(מה סרט טלוויזיוני עושה בחנות DVD גדולה?) המ אבל זו לא הבעיה המרכזית שלי(סתם הייתי חייבת לציין), אז נמשיך הלאה. הבעיה המרכזית = Buying the cow שלמי שלא יודע היא מגלמת בו חשפנית, ועם כמה שאני אוהבת את אליסה, אני לא אוהבת את הרעיון שהיא תגלם חשפנית. כמו כן, בגלל שאני הרבה זמן בהתלבטות אני חייבת לשאול אתכם: האם הייתם משכירים את הסרט בשביל השחקנית שאתם אוהבים מאוד למרות שאתם לא מתים על התפקיד שלה בו? או שהייתם מחפשים וצופים בסרט אחר שלה? (כי בוא נודה בזה לאליסה לא חסרים סרטים
) שוט!

CharmedRulez

New member
שוטינג...

אני לא יודע על מה את מדברת כלכך כי... אליסה לא משחקת חשפנית בסרט הזה. היא משחקת תפקיד מעולה ומעניין בסרט שבעצמו מעניין ולא צפוי יותר מדי. היא אם חד הורית שנלחמת על הישרדותה ואיכשהו מתערבבת בפשעיה של משפחת מאפיה. לא קל. מבוסס על סיפור אמיתי. סרט מעולה, עשוי טוב והיא נראת בו מדהים
לקנות, למסגר ולתלות.

always be me mc

New member
שוטינג באק

כפי שציינתי הסרט Wisegal(עם העלילה שאתה מציין), אין לי בעיה איתו זה פשוט עם Buying the cow שיש לי בעיה.

CharmedRulez

New member
איכשהו לא קלטתי את השם של הסרט השני.

אני אומר תקני בכל זאת. דה! אין ספק אפילו. זאת אליסה, זה חלק ממי שהיא.

sparx

New member
Don't buy!

I've seen buying the cow she has the smallst part.. so insignificant..

always be me mc

New member
and who talked about buying it?

not me and for two reasons : A. It's not for sale B. even if it was I wouldn't buy it (I prefer to buy a movie where she has the main role)

sparx

New member
I guess I just followed the others

when they said buy/don't buy and you don't have to write in english obviously I can read hebrew :] g. day everyone

always be me mc

New member
Oops!

שכחתי לגמרי שההודעה הראשית שלי היא בעברית
ואיזו נסחפת את
יום טוב גם לך!

Natali Milano

New member
Wisegal

זה סרט טוב ראיתי אותו בחלקים ביוטויב כהרגלה משחקת מצויין שם

always be me mc

New member
אני לא מדברת על הסרט הראשון שציינתי

אני מדברת על השני. ובואנה שניכם ...

LeAnnDylan

Well-known member
מה את עושה צחוק?

אליסה חשפנית?
ברור שתשכירי
וכדאי מאוד שגם תזמיני אותי אליך לצפות יחד! |ריר| ואם לנסות להיות רגע רציניים אני אנסה לענות לך מניסיוני עם השחקנית האהובה עליי שלהופיע בעירום בסרטים זה סוג של תחביב עבורה- דרו ברימור
אישית אני לא יודעת על מה הסרט. יכול להיות שאליסה משחקת בו חשפנית אבל הסרט עצמו יכול להיות ממש טוב והעובדה שהתפקיד שלה "מלוכלך" לאו דווקא מפריע ממש כמו שג'וליה רוברטס באישה יפה אף פעם לא נראה לי תפקיד "זול" ובחזרה לדרו רגע, בעיקרון היו לה סרטים די "זולים" שאומנם היא לא שיחקה חשפנית אבל גם לא טרחה להשאיר את הבגדים שלה עליה ואני חושבת שחלקם היו תפקידים מעולים וגם את אלה שלא הכי אהבתי אותה בהם אני שמחה שראיתי. אף פעם לא ייחסתי חשיבות מסוימת למה התפקיד של השחקנים שאני אוהבת בסרט. התוצר הסופי יותר מענין כמו גם התמונה הגדולה. זה סרט וזה תפקיד שהיא קיבלה על עצמה, אולי את מעדיפה לראות אותה תמיד בתפקידים של הילדה הטובה מהדלת ליד אבל לי אישית הרבה יותר מענין לראות שחקנים עושים 180 מעלות בין תפקיד לתפקיד ומצליחים להוכיח את עצמם ביותר מדמות אחת, גם אם אחת הדמויות היא חשפנית :)

always be me mc

New member
../images/Emo6.gifעל השורה הראשונה../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

דוגרי עכשיו כשאני חושבת על זה את גם צודקת בקטע של 'יכול להיות שאליסה משחקת בו חשפנית אבל הסרט עצמו יכול להיות ממש טוב' - אישה יפה זו דוגמא מצויינת שהבאת! לא שזה נראה לי ברמה של אישה יפה חח אבל יכול להיות שזה סרט נחמד ומצחיק. המ ותאמיני או לא ראיתי כמה סרטים זולים(אלא אם כן את מתכוונת לפורנו
) בעבר אבל יש גבול בשבילי לכמה זול אפשר לרדת. לך אולי זה לא מפריע כל עוד התפקיד של מי שאת אוהבת הוא טוב מבחינתך אבל לי זה כן (ודמות טובה או רעה זה לא משנה לי אני פשוט לא רוצה לראות אותה עירומה חזיתית אלא אם כן זו יצירת מופת כמו טיטאניק וגם אז לא ראו הכל) אניוואי שרדתי את פתולוגיה אז אשרוד גם את זה :)(ואקווה שאליסה רק תרקוד ולא תתפשט לגמרי) הו ודילן תודה על התשובה הכנה והמושקעת

always be me mc

New member
הו והרגע חשבתי על משהו נוסף!

אם אני אראה את זה אני גם אוכל לכתוב ביקורת ולהוסיף למאמרים(דיקי רוברטס נמצא שמה לבד כבר הרבה זמן
)

למעלה