נותרו לי כמה כרטיסים לפילהרמונית-מחפשת

../images/Emo13.gifנותרו לי כמה כרטיסים לפילהרמונית-מחפשת

קונצרטים טובים לסיום העונה. בתודה.

הקיזומ

New member
טוב, אין יותר מדי אפשרויות כבר.

למה שלא תסתכלי פשוט בלוח ההופעות באתר של הפילהרמונית? לא אשכח להם את זה שביטלו את הקונצ' הרביעי של בטהובן ובמקומו יהיה השלישי של רחמנינוב (ביום ראשון בעוד כשבוע וחצי).

אז זהו

מחפשת קונצרט טוב לסיים בו את העונה. את עונת המחול אני מקווה לסיים בצפיה בבלט ג'יזל. ועתה מחפשת קונצרט טוב. כן,אני יודעת שניתן לשמור כרטיסים שלא נוצלו לעונה הבאה אם מחדשים את המנויי. (ואני מחדשת את המנויי) אבל חיפשתי קונצרט טוב לסיום העונה. תודה בכל אופן.

הקיזומ

New member
בעניין הכרטיסים -

התוספת שכתבתי בעניין הזה רלוונטית מבלי הצורך לחדש את המנוי !! ושוב - זה "טופס" למקרים מיוחדים/חריגים או איך שלא תרצי לקרוא לזה (כדוגמת מה שציינתי). כתבתי את זה רק כדי שאחרים יוכלו לדעת (אם לא יודעים). משום שהפילהרמונית לא "אומרת" את זה בגלוי. ועוד משהו - התברר לי (ואולי זה ידוע לאחרים), שניתן לבטל כרטיס לקונצרט עד ממש שעות אחדות לפני הקונצרט ואז הוא הופך לכרטיס "פתוח" לשיבוץ קונצרט אחר. גם כן משהו שלא אומרים במפורש.

הקיזומ

New member
ועוד משהו:

יש אפשרות עקרונית להשתמש בכרטיס של העונה הנוכחית גם בעונה הבאה בתנאים "מיוחדים". הכוונה היא - בתנאי שיש (לך) סיבה "מוצדקת". לדוגמא: יש לי כרטיס לקונצרט של יום ראשון בעוד שבוע וחצי... ומאחר ששינו את התוכנית דרשתי שיוכל לשמש לי בעונה הבאה.

למעלה