נ-י-צ-ח-ת-י

../images/Emo13.gifנ-י-צ-ח-ת-י../images/Emo70.gif

היי חברים יקרים שלי מזה ימים אני קוראת את דבריכם בכל יום מחדש, אפילו פעמיים ושלוש ביום את מה שאתם כותבים, אבל לא מסוגלת לכתוב. בתקופה האחרונה עברתי לא מעט... לפעמים נדמה לי שאף אחד לא עובר כל כך הרבה בתקופה כה קצרה. העומס שהיה על כתפי היה כבד מנשוא לאחרונה: אבי נפטר, מותו הותיר אותי דואבת וכואבת, אבל יודעת, שהוא לא יכל להמשיך לסבול, שזה היה צריך להפסק מתישהו... ביום שקמתי מה"שבעה" כבר נפגשתי עם עורך הדין שלי והחלטתי לתבוע שוב את קופת החולים שלי, לקבלת הכמותרפיה שלי. זו הפעם השנייה שאני מנסה לקבל מהם את הכימותרפיה באמצעות מאבק משפטי. כמובן שמיציתי את התהליכים המקובלים לקבלת הכימותרפיה, כולל כל ועדות הערר שרק המציאו. בשבוע שעבר, השופט, לאחר דיון לא קצר, פסל את עצמו מלשפוט בגלל קירבה לעד הראשי של קופת החולים שלי. שעות של מריטת עצבים הסתיימו בידיעה, שתבוא מערכה שנייה. שלשום, ביום ראשון "ביליתי" בבית המשפט שעות ארוכות, הנסיון להוכיח שאני מופלית לרעה על ידי קופת החולים שלי היה קשה ארוך ומייגע. קופת החולים שלי נתנה לחולים אחרים טמודל (זו הכימותרפיה המדוברת) במשך חודשים ואף שנים, אבל החליטה להפסיק לתת אותה לחולים. הכימותרפיה החלופית פוגעת באיכות החיים לבלי הכר, ולכן מראש סרבתי לקחתה. המאבק היה מורט עצבים, כשכל הנוכחים באולם המשפט יודעים, שעל בסיס אנושי, מגיע לי לקבלה. בתור חולה שהרפואה מגדירה כחולה סופנית, מגיע לקבל את התרופה שלא תפגע באיכות חיי, כל זמן שאני חיה אותם. בתחילת הדיון, השופטת ביקשה לא להתייחס לפן הרגשי של הבעיה, אלא לבעיה המשפטית ולסוגיה, האם יש או אין אפליה במקרה הזה. היום התקבל פסק הדין. כמו שכתבתי בכותרת - אני ניצחתי!!! הווה אומר שקיבלתי תרופה מקופת החולים שלי בצו ביניים אני מקווה שצו זה לא ישתנה. תודה לכולכם, על כך שאתם לצידי אני מאמינה, שאם הייתי לבדי במערכה הזו בלי החברים התומכים, המשפחה התומכת והאוהבת, בלי ילדי שהם הכל בחיי - לא הייתי עומדת בכך. החזיקו לי בבקשה אצבעות להמשך הדרך. אור ואהבה ואף פעם לא לאבד תקווה!!! אילת.

נאן

New member
מחזיקה אצבעות....גם של...../images/Emo24.gif

קודם כל אני שמחהההההההה. כי המאבק של התרופות האלו מצליח להתיש. ולא להתיאש. אני גם במסע ומתן לגבי תרופה פעוטה (לא כימוטרפית). אבל תרופה שתמנע ממני ניתוח עתידי בבטן. יודעת מה זה. אילת יקירתי מחזיקה לך אצבעות ואם צריך גם של הרגליים. (למרות שאביתר אומר שלא מחזיקים אצבעות......) הרבה אור ואהבה נאנוש

אביתר27

New member
אילת../images/Emo70.gif שמחים איתך ובשבילך!../images/Emo6.gif

חדשות נהדרות. כל הספור הקפקאי הזה הוא תעודת כבוד לך, ותעודת עניות למדינה (שיש לי עוד כמה תעודות להוסיף לה בתחומים אחרים לא קשורים), כל הכבוד והרבה
לך. נאנוש...
5 דקות אני מנסה להיזכר, מה?? אני לא מרשה?? עד שפתאום נזכרתי! זיכרון מדהים יש לך, ואת קוראת לעצמך סנילית??? אז מה אני אגיד? את יודעת מה?? בשבילך אני מרשה. אז ככה
אני מרשה להחזיק אצבעות, אבל מזכיר שזה מנהג שהתגלגל במקור מהנצרות, כמו לנקוש על העץ, וכמו להימנע מלגור בבית מס' 13, וכמו עוד כמה. אז מה? חורג ממנהגי כל האצבעות מוחזקות לאילת החן, שההמשך יבוא ביותר קלות, ולנאן שתקבלי גם את התרופה שלך.

מלמלה

New member
ההללללוווייההההההההההההה

אוי אני שמחה בשבילך אוי זה טוב כל הכבוד על מאגרי הכוח הבלתי נלדים על המאבקים והמלחמות באטימות הלב וצדקנות המערכת!!!!! שהביניים יהיו ביניים ארוכים ארוכים ושהצו יזוז בצעדי צב

../images/Emo140.gifכל הכבוד!

כל הכבוד לך אני גאה בך! זה רק מראה שאת בנאדם שיודע לעמוד על מה שמגיע לו גם אם זה קשה ולא להיכנע ! לצערי במדינה הו חייב לסגל אופי כזה כדי לשרוד ובמיוחד אם זה קשור לבריאות שלך בהצלחה בהמשך ורק בשורות טובות ליטל

ornusha

New member
כל כך שמחה בשבילך....

סוף סוף הגיע מישהו שהעמיד את קופת החולים במקומה! והמוווווווווווווון הצלחה

NiR AbR

New member
מצטרף לכולם!

כל הכבוד לך!!! מקווה שלא תצטרכי לעבור עוד מאבקים משפטיים שכאלה!

הודגיק

New member
זאת היית את היום בטלוויזיה ???

גם אם כן וגם אם לא , אז כל הכבוד ! לקרוא את מה שכתבת , הכניס אותי לפלאשבק לשנה שעברה כנלחמתי על הקרדיוקסן שלי . טוב שניצחת את קופות החולים, עכשיו המטרה לנצח בכלל !! הודג'יק .

אילת תגידי...../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שמעתי על הניצחון שלך וכל הכבוד לך אני גאה בך כמו שכבר רשמתי לך למעלה
אבל את הקטע של הטלוויזיה פיספסתי לצערי וכולם פה מדברים על ההופעה בטלוויזיה יש דרך לראות את זה שוב .? דרך האינטרנט אולי? איפה זה שודר באיזה ערוץ? אני רוצה גם לראות ולהתגאות בניצחון שלך מול המדינה הלא פיירית שאנחנו חיים בה! תמשיכי ככה להאבק גם בסרטן רק בשורות טובות ליטל

rona39

New member
מרימה בשבילך../images/Emo140.gif את הכובע

היי איילת כל הכבוד, על הנחישות וההצלחה, המטרה מקדשת את האמצעים כמו שאומרים. עכשו לנצחון העיקרי- בטיפולים רונית

tsy

New member
כל הכבוד! בתור מישהי שמכירה היטב

את המערכת המשפטית (בעלי עו"ד וגם אני עשיתי את ההתמחות בבית משפט) אני יודעת כמה המאבק הזה קשה. כל הכבוד לך. טל

lital_helmer

New member
אילת! איזה יופי!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זאת אכן היית את בטלויזיה..ואוו! אני כל כך שמחה לשמוע שהשגת את מבוקשך ומחזיקה לך את כל האצבעות להמשך.

blg

New member
קולו לו לו לו מזל טוב! ובהצלחה ../images/Emo23.gif

כל הכבוד../images/Emo140.gif

היום קראתי את הכתבה בעיתון ידיעות, וממש הסיפור העלה דמעות בעיניי. כל הכבוד לך על הנחישות- מי יתן וירבו כמוך!!! אני מאחלת לך הרבה בריאות, ועוד הרבה שנים עם ילדייך. אני פשוט גאה בך!

פי3ית

New member
אילת חן../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות וגאה בך מאוד עם כח רצון כמו שלך את תנצחי הכל ובגדול יישר כח וים של בריאות

ARDIT

New member
עידוד

ערב טוב לך איילת אני אחות של אח שחולה בסרטן במצב אנוש וקשה ואפילו מפחיד אבל שמחת אותי ואני חייבת לכתוב לך חיזקי ואימצי. אנחנו מחזיקות לך אצבעות ומאמינות שבסוף תנצחי!!! אניטה וערדית.

למעלה