סופ"ש הגיע

maiky17

New member
../images/Emo13.gifסופ"ש הגיע../images/Emo13.gif

עד כמה מהר עבר השבוע?
איך עבר השבוע באופן כללי?
היום הכי טוב, ולמה?
היום הכי פחות טוב השבוע?
קניית השבוע:
שיר/ספר/סרט השבוע:
ציטוט השבוע:
מחמאת השבוע:
הצלחת השבוע:
הפתעת השבוע:
המלצת השבוע:
מלך השבוע:
זרקו "הידעת":
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע:
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע:
איפה אתם חוגגים את ליל הסדר ועם מי?
אתם מאלה ששונאים את ליל הסדר או מאלה שמחכים לו בקוצר רוח?
תוכניות לסופשבוע:
בשבוע הבא, מצפה ל...:
הודגש באמצעות מדגישומטיק
סופ"ש מאאאאאאאאאאקסים לכולכם

סופשבוע של חג ../images/Emo142.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? האמת שמאוד לאט הפעם, בגלל שהבחור לא היה השבוע בארץ
. איך עבר השבוע באופן כללי? היה יותר טוב ממה שציפיתי, הייתי מאוד פעילה, ואומנם התגעגעתי אבל זה לא היה סוף העולם. נוווו טוב, אחרי שפעם הוא היה חודש בחו"ל באופן לא צפוי שכל פעם החזרה הבייתה נדחתה, שבוע קטן עליי
היום הכי טוב, ולמה? הממ... אני מניחה שמחר
- גם ליל הסדר אצל המשפחה שלו ונראה מלא אנשים נחמדים, גם הוא חוזר מחר לפנות בוקר ונוכל לראות אחד את השניה
היום הכי פחות טוב השבוע?הממ... יום שני נראה לי, גם לא ישנתי בלילה בגלל שזה היה הלילה הראשון לבד, גם בנות בכיתה עיצבנו אותי כשקבענו לעשות עבודה וזה היה יום מגעיל כזה. קניית השבוע: בעיקר מתנות לחג
, אני זוממת לקנות איזה תיק של קיפלינג שראיתי ליד הבית ולא יקר במיוחד, נראה אם אני אתאפק או לא. שיר/ספר/סרט השבוע: הממ... אני לא מחובבי השיר שלנו, אבל אתמול ראיתי את כל העונה השלישית דרך וואלה, וזה לא כזה דפוק, כאילו קצת דפוק אבל דווקא נחמד
ציטוט השבוע: "מה הערתי אותך??" [4 בבוקר שלנו, 2 בבוקר בבריטניה, הבחור שלח אס אמ אס והוא יודע שזה מעיר אותי כי כל רעש קטן מעיר אותי והיה ברור מהקול שלי שאני התעוררתי מהטלפון
]. מחמאת השבוע: שכל הכבוד לי שאני מקבלת סה"כ יפה את הנסיעות עבודה שלו ושלא כל אחת הייתה מקבלת את זה ככה. הצלחת השבוע: הממ... 2 מתנות נחמדות שהכנתי לאחראיות עליי בתפוז וממש יצא יפה- מזמן לא עשיתי יצירה שלא מיועדת ללימודים
הפתעת השבוע: אמא שלי יודעת את הכיוון הנכון למתנה עבורי- במקום עוד דברים שסתם תקועים בארון כמו תיקים שאין סיכוי שאני אלך, היא הבינה שאני רוצה דברים שיעזרו לי בגן כמו מדבקות מיוחדות ושטויות כאלה אז היא קונה לי בחנות לגננות שם מלא דברים
המלצת השבוע: הממ... אין המלצה שעולה לי בראש. מלך השבוע: הגננת המאמנת שלי, שנסעה לחו"ל עם חברה טובה ושהיא יודעת לחשוב על עצמה, לצערי לי קשה לעשות את זה. זרקו "הידעת": הידעת?ככל שפרסומת מופיעה הרבה פעמים, הסיכוי יותר גבוה שנקנה את המוצר. הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: המממ... לחמניות לפסח, הכנתי לראות שיוצא טוב כי מכינה לליל הסדר. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: עזרתי לחברה לשרוד את השהות עם הילדים שלנו, היינו כמה שעות טובות במשחקיה איתם. איפה אתם חוגגים את ליל הסדר ועם מי? עם המשפחה של הבחור אצלם בבית. אתם מאלה ששונאים את ליל הסדר או מאלה שמחכים לו בקוצר רוח? הממ... תלוי במצב רוח, נראה לי שהשנה יהיה נחמד. תוכניות לסופשבוע: לאכול, לאכול, לאכול- כנראה
בשבוע הבא, מצפה ל...: יום שני שהוא יום כיף נטול ארוחות משפחתיות- יום שמוקדש רק לי ולבחור. סופשבוע נפלא וחג שמח

maiky17

New member
../images/Emo39.gifסופסופסופשבוע../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? מהר עד מאוד איך עבר השבוע באופן כללי? כ"כ נהניתי בהתרמה... היום היום האחרון
היום הכי טוב, ולמה? יום רביעי - היה ממש כיף. היום הכי פחות טוב השבוע? היום יהיה עצוב, כי אני לא אראה הרבה מהאנשים האלה עד ראש השנה
קניית השבוע: שני שיעורי נהיגה? שיר/ספר/סרט השבוע: ממש לא היה לי זמן... ציטוט השבוע: [אחי ישן 16 שעות בלילה. הוא קם] אחי: "אמא, ישנתי" אמא: "אני יודעת" אחי: "התלהבתי קצת..."
מחמאת השבוע: שהאחראית האזורית (
, אני מתה עליה
) מינתה אותי לרכזת סניף
הצלחת השבוע: ההתרמה. בהחלט הצלחה גדולה הפתעת השבוע: כשהבחור קפץ לבקר אותי בהתרמה
המלצת השבוע: תתנדבו. זאת ההרגשה הכי טובה בעולם מלך השבוע: הבחור והרכזת האזורית
זרקו "הידעת": הידעת? יש מיליון אנשים רעבים בארץ. הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: סושי
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: ההתרמה איפה אתם חוגגים את ליל הסדר ועם מי? בבית של חברים של ההורים, עם כל המשפחה שלי והמשפחה שלהם אתם מאלה ששונאים את ליל הסדר או מאלה שמחכים לו בקוצר רוח? מחכה מאוד מאוד
תוכניות לסופשבוע: ליל סדר
ואני באמת חייבת להתחיל ללמוד כבר לתיאוריה... בשבוע הבא, מצפה ל...: עוד שיעורי נהיגה?

RayoDeLuz

New member
עונה../images/Emo13.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? מהר איך עבר השבוע באופן כללי? פסדר. היום הכי טוב, ולמה? אני מניחה שאתמול בגלל שהייתה מסיבה של בית ספר היום הכי פחות טוב השבוע? שאר הימים קניית השבוע: בגדים לאירוע של אתמול שיר/ספר/סרט השבוע: איו ציטוט השבוע: אין מחמאת השבוע: את יפה
הצלחת השבוע: אין הפתעת השבוע:אין המלצת השבוע: אין מלך השבוע: אין זרקו "הידעת": הידעת שאני מנהלת 3 פורומים?
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: עוגה של המחזור >< הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הכנתי שיעורים? איפה אתם חוגגים את ליל הסדר ועם מי? בבית עם חברים של ההורים. אתם מאלה ששונאים את ליל הסדר או מאלה שמחכים לו בקוצר רוח? אני מאלה שלא איכפת להם
תוכניות לסופשבוע: לעבוד ולהכין שיעורים ואולי לצאת לצלם. בשבוע הבא, מצפה ל...: שומדבר

סוף סוף סופשובע!!

עד כמה מהר עבר השבוע? עבר יחסית בסדר.. הייתי עסוקה בצבא איך עבר השבוע באופן כללי? יחסית בסדר יש אחלה בנות במלקה ובכיתה. היום הכי טוב, ולמה? היום!! יצאנו הביתה!! היום הכי פחות טוב השבוע? יום שלישי,יום של בקו"ם חיסונים ובסיס בערב.. קניית השבוע: פחיות קולה וארטיק מהשק"ם שיר/ספר/סרט השבוע:----- ציטוט השבוע: "לקבלת המפקדת מחלקה 1 תמתח להקשב 2,3 הקשב!!!" מחמאת השבוע: לא זוכרת.. הצלחת השבוע: לשרוד ת'ימים הכי קשים של הטירונות-ההתחלה הפתעת השבוע: השעה המוקדמת שיצאנו הביתה.. המלצת השבוע: תתגיסו!!!!!!!!!!!!!!!!! מלך השבוע: אממ לא יודעת.. זרקו "הידעת":-------- הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: היום קמתי ב4 עם כל האוהל שלי כדי שנספיק לצאת מוקדם.. איפה אתם חוגגים את ליל הסדר ועם מי? עם דודים שלי והילד שלהם כי השני סוגר חג בשכם.. אצלנו בבית אתם מאלה ששונאים את ליל הסדר או מאלה שמחכים לו בקוצר רוח? לא מחכה לו בכלל בגלל שאנחנו משפחה קטנה וזה סתם עוד ארוחת ערב מעפנה.. בלי שום סימן לפסח תוכניות לסופשבוע: לישון,לראות חברים,דודים,מסיבת גיוס של חברה. בשבוע הבא, מצפה ל...: מטווחים,תורנויות מטבח,שמירות ויאללה בלאגןן

סופ"שלי../images/Emo70.gifכמה חיכיתי לך../images/Emo6.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? זחל..
איך עבר השבוע באופן כללי? יחסית בסדר.. כל יום היה כמו נצח
היום הכי טוב, ולמה? רביעי, מצאתי בגדים לחג
היום הכי פחות טוב השבוע? ראשון.. לחץלחץלחץ
קניית השבוע: החולצה הסגולה הדנדנשה שלי
שיר / ספר / סרט השבוע: מנדיטה לונה.. של שלומי שבת ופאבלו רוזנברג
[ביצוע מקפיץ
] ציטוט השבוע: "אנ'לא רוצה אותווווו..." [שכנה שהרגע התחתנה וכבר צורחת שהיא לא רוצה אותו..
] מחמאת השבוע: "בובי, את יודעת שאת יפה.."
קטן כזה.. הצלחת השבוע: הניקיונות של פסח[
]
הפתעת השבוע: שיחת טלפון מידיד
המלצת השבוע: "תאכלו פיתות ולחם.. עוד מעט כוללל זה, לא יהיה"
מלכת השבוע: חברה שלי, ירדה 4.5 קילו בשבוע
זרקו "הידעת": לטעם של הבמבה הכשר.. יש טעם שונה מהבמבה החמץ..
הדבר הכי טעים שהכנת / אכלת השבוע: אוכל של אמא
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: עמדתי על שלי
וקיבלתי את כל הכסף שמגיע לי
[סיפור ארוך
] איפה אתם חוגגים את ליל הסדר ועם מי? בבית הוריו של החבר
אתם מאלה ששונאים את ליל הסדר או מאלה שמחכים לו בקוצר רוח? מחכה ומצפה לו בקוצר רוח
תוכניות לסופשבוע: להיות עם החבר.. והמשפחה של החבר
בשבוע הבא, מצפה ל...: חופששששששש
, שכולל: שינה מרובה
, בילויים
וטיולים
ואולי גם קצת יצירה
רבה מאיושית
וחג שמח לכולנווו

למעלה