ספר מעניין ביותר!

סייבל

New member
../images/Emo13.gifספר מעניין ביותר!

שלום כולם ! רציתי לעניין אתכם/אתכן בספר "מדריך לזוחלים ודוחיים בישראל" של עמוס בוסקילה ופנחס אמיתי בהוצאת "כתר" ספר מעניין המביא סקירה מלאה על זוחלי ארצנו מזון ,תפוצה,דרכי התגוננות זמני פעילות ממש ספר טוב. אני אישית ממליץ ולא שיש לי רווח מהעניין

כל אחד מוזמן להמליץ על ספר בנושא

זוחלים. וזו ההמלצה שלי: Amphibians and reptiles of the hashemite kigdom of jordan. נכתב על ידי:Ahmad M.disi\David modry\Petr necas\Lina rifai. בהוצאת: Edition Chimaria Frankfurt am maun 2001 הספר משמש כאטלס ומגדיר שדה לזוחלים והדו-חיים של ירדן ובזכות הגבול שלנו איתם הוא שימושי ביותר גם בארץ. ניתן למצוא בו מידע רב על כל חיה כולל מפת תפוצה לכל מין. לטעמי הוא יותר מקצועי ומעודכן מרוב המידע שנמצא בספרות הישראלית בנושא זוחלים.

עוד ספר מצוין

נחשים וארסי נחשים של אלעזר כוכבא בהוצאה משותפת לטבע הדברים ואוניברסיטת תל אביב. ספר זה עוסק במערכת הארס אצל נחשים.

OREAL1111

New member
מסכים..

שווה כל שקל,למרות שהיה לי טיפה קשה,והבנתי את הכל רק בקריאה שנייה ממש ממש נהניתי והחכמתי!

ספרות מן העולם Bibliomania

בחור בשם breck bartholomew יושב בסולט לייק סיטי בארה"ב ואוסף בקפדנות את כל הספרות שיש בעולם על זוחלים, אפשר להתכתב איתו ולהשיג כל מה שרק תרצו תמורת סכום סימלי, יש גם אתר Bibliomania אפשר גם שישלך אליכם חוברת שבה הוא מאגד את כל הסיפרות שיש למכירה ויש בה גם ציורים מדהימים.

1snake1

New member
מאיפה

מאיזה חנות ניתן להשיג את מדריך הזוחלים של ורנר..?

OREAL1111

New member
אני מקווה שזה בסדר..

להגיד,אני קניתי אותו מהחנות "ילד הג'ונגל" של רפי יפרח,אבל זה היה כשהחנות הייתה עוד בפתח תקווה,תברר אולי הוא עוד מחזיק את הספר הנ"ל.

ועוד אחד לסיום

זוחלים של הופיין הוצאת הקיבוץ המאוחד. ישן לא עדכני אבל נוסטלגי.

רן333

New member
מגזין אמריקאי ידוע: Reptiles.

והנה קישור לאתר שלהם: קליק. היה לי מנוי במשך מספר שנים. היה נחמד, אבל כנראה שלא מספיק: בסופו של דבר לא חידשתי את המנוי. לטעמי, ה-Vivarium (מגזין שכבר לא יוצא לאור במשך שנים, ושהוחלף, אם אני לא טועה, על-ידי Reptiles) היה הרבה יותר טוב. ישנו גם המגזין האירופאי Reptilia. אחד הגולשים כאן (woma?) המליץ לי עליו בזמנו. עדיין לא עשיתי מנוי, אבל אם לשפוט לפי הגליון היחיד שקניתי בינתיים (גיליון 34) - זה מגזין טוב מאוד. אם אתה מתכוון לעשות מנוי - כדאי לשים לב לדבר הבא: המגזין יוצא לאור במספר שפות אירופאיות, ורצוי לוודא שהגרסא שהזמנת היא בשפה שאתה יודע לקרוא.

שובל09

New member
...

תודה רבה... אתם יודעים, יש בארץ הרבה ידע בנוגע לזוחלים, חבל לי שאף אחד מהגדולים הארץ לא לוקח את היוזמה ומוציא מגזין ישראלי, אני חושב שהידע שאפשר לתת הוא עצום.. אני זוכר שזה עלה כאן בעבר הרעיון הזה... אבל, שוב.. חבל! :)

יש חוברת

ישנה חוברת "חרדון" המרכזת את החידושים בתחום המחקר ההרפטולוגי (מדע הזוחלים) בישראל. חרדון מס 7 יצא בעזרת השם עוד מספר חודשים בעקבות יום העיון על זוחלים, לצערינו מס חובבי הזוחלים בישראל הוא קטן ואין צידוק כלכלי להוציא מגזין ישראלי כמו רפטילס.

למעלה