סקר קטן

עונה../images/Emo3.gif

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה: ליאור ואלונה
את מי אתם הכי שנואים בסדרה: אממ בנתיים אפחד .. אבל עוד מעט אני אשנא את ארז .. ואת חברה של עדן .. וכ'ו
את מי אתה אוהבים בסדרה: אלונהההה
כמה התגעגעתי לראות אותה בטיוי .. ואת כולם

ממ

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה: ליאור ואלונה.. את מי אתם הכי שנואים בסדרה: אממ את מי אתה אוהבים בסדרה: מלא :p אלוןןן

מיכיי

New member
../images/Emo110.gif

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה: שירלי וליאור/ אלונה וליאור/ אלונה וגולן:p את מי אתם הכי שנואים בסדרה: נמממממ לא מתתי על קרן את מי אתה אוהבים בסדרה: אגם:)

צוף בו

New member
עונה../images/Emo192.gif

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה: אלונה וליאור את מי אתם הכי שנואים בסדרה: שירלי בהתחלה ויקי את מי אתה אוהבים בסדרה: אלונה

עונה לעצמי

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה: אלונה וליאור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מי אתם הכי שנואים בסדרה: עדן כלבה שתעזוב את ליאור בשקט ותשבין שהוא אוהב את אלונה ביוםר יבעי הוא יגיד לאלונה וגם לעדן וגולן ראבק עזוב את אלונה לנפשה!היא אוהבת את ליאור את מי אתה אוהבים בסדרה: אלונה וליאור

נהההה

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה:גולן ואלונה את מי אתם הכי שנואים בסדרה:אמממ.... שירלי ! כזאת בעעע ! את מי אתה אוהבים בסדרה:עודדי ... הא ! חלום !

חומד אם לא שמת לב שאל על דעתי ... זה דעתי!

ואני יכולה לכתוב לך מגילה ענקית אם את רוצה למה אלונה וליאור לא זוג כ=ז=ה יפה.

../images/Emo39.gifעונה:]

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה:ליאור ושירלי
את מי אתם הכי שנואים בסדרה:ארז
את מי אתה אוהבים בסדרה:ליאוררר

../images/Emo205.gif

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה: אלונה וליאור
את מי אתם הכי שנואים בסדרה: ואיי יש מלאP: נתן, דניאלה, קרן, יקי, אורית, את מי אתה אוהבים בסדרה: אלונה, שירלי, ליאור, עודד, אליאן, גולן ועדן:))

עונהנהנה../images/Emo3.gif [[אני אצל רעות../images/Emo13.gif]]../images/Emo108.gif

מהי לדעתכם זוג הכי יפה בסדרה: בארור שאלונה וליאור
את מי אתם הכי שנואים בסדרה: נמממ משה,נתן[[למרות שאני חושבת שהוא שחקן מדהים]],ארז,רומיו הזה שאיים על עדן, וקרן. וזהו :-O אעע כע וריקי גל פיחחחח וליסה את מי אתה אוהבים בסדרה:אלונה,ליאור,שירלי,יקי,דניאלה,איילת,אורית,רפש,עדן,גולי,אליאן, אמנמוןןןןןןןןן וזהו:O יאי תודההה:]]]]]]

למעלה