עברנו דירה

nonaa

New member
../images/Emo13.gif עברנו דירה ../images/Emo82.gif

אז אנחנו כבר קצת יותר משבוע ב
שלנו (פעם ראשונה שזה לא מגורים בשכירות). מתארגנים לאט לאט. מצד אחד עדיין לא התחלתי לחפש עבודה וכביכול יש לי זמן אך העובדה שאני טיפוס לא מאורגן ולא יעיל וגם נגה - שמצד אחד היא ילדה מאוד נוחה שמאפשרת לי מדי פעם לסדר אבל מצד שני יש לי כל הזמן יסורי מצפון שברגע שהיא משחקת לבד ורגועה, אני עוזבת אותה לצורך עיסוקי הבית ... גורמים לזה שהרבה דברים עוד לא בוצעו .... דבר שאני מאוד שמחה שעשיתי הוא הרשמה לקורסים בדיאדה (פרדס-חנה) שתורמים לי מאוד "פעמיים" - גם הנאה מהקורסים\סדנאות וגם הכרות עם אמהות באזור. קצת מוזר להיות במקום בו אין לי מושג איפה יש כספומט, לאיזה רופא ללכת ואיפה עושים קניות ....
וההכרות עם אנשים באזור מאוד עוזרת.
בהזדמנות אני רוצה להודות לקרניר וdaldan שהמליצו על קורסים ומקווה שיצא לנו להפגש באזור

מזל טוב ../images/Emo82.gif

האם עברת לאזורינו? את גרה בפרדס חנה? איזה כייף לנו...... אולי לכבוד בואך לאזור נארגן מפגש? פו? דליה? קרניר? נו יאלה בואו נעשה משהו.... אני כבר רוצה לראות אותכם!!!!!!!!!!!!

קלריסה

New member
בשעה טובה

באמת מוזר לבוא למקום כל כך חדש שלא יודעים בו שום דבר. אני מתארת לעצמי שהייתה לכם סיבה ממשית לעבור דווקא לשם. לא באתם לרחרח שם קצת ממקודם?

nonaa

New member
הסתובבנו הרבה בחיפושי בית

בחירת המקום היתה בגלל אופי הישוב ומרחק סביר מחיפה (שם עבדתי עד שפוטרתי לפני חודשיים) ומהרצליה (שם בעלי עובד) וגם לא יותר מדי רחוק מההורים באזור חיפה ...

nonaa

New member
לא בפרדס-חנה עצמה אבל 5 דק' נסיעה

אשמח מאוד להפגש !

פשושולה

New member
מזל טוב על הבית, ואל תרגישי אשמה

על זה שאת מסדרת את הבית. זו הרגשה מצויינת להיות בבית שלך...

קרניר

New member
הי, ברוכה הבאה לאזור,

שמחה שנחמד לך בדיאדה, איזה קורסים לקחת בסוף? עדית, לגבי מפגש השבוע לא נוכל כנראה אבל נשמח במועד אחר. אגב, מחר יש הרצאה נחמדה כנראה נהיה שם...

nonaa

New member
מה שלומך ומה שלום בעלך ?

מקווה שהוא כבר השתחרר מהבי"ח
לקחתי עיסוי ואמהות מדברות. איזה הרצאה יש מחר ? מתי ? ושוב תודה והמון בריאות ומקווה שנפגש !

אדר שלי

New member
הנה קישור לתכנית הפעילות: ../images/Emo141.gif

בדיאדה פרדס-חנה לחודש יוני. והי! גם אני מהאזור! ברוכה הבאה! תתחדשו על הבית החדש!

קרניר

New member
שוב הי,

אני בסדר והבעל סוף סוף השתחרר היום מבית חולים, אבל עדין עם חום גבוה, לא ברור מה יש לו. העיסוי מעולה, לקחת עם מאיה? ההרצאה מחר בשעה 11, "אני רוצה לבד", מה עוזר לתהליך רכישת העצמאות בגיל הרך. נשמע מעניין ונשמח להפגש

nonaa

New member
שמחה לשמוע שהוא השתחרר

ומקווה שגם החום יעבור מהר ! אני מתלבטת אם לבקש מבעלי שישאיר לי רכב מחר בשביל לסוע לדיאדה (זה אומר שאצטרך לאסוף אותו אח"כ ב-~23:00 בלילה עם נגה ...)

אז מה עם מפגש?

מנצלת את השרשור.... מי פה באזור עוזרת לי "להרים" את המפגש? יש פה מלא בנות באזור.

daldan

New member
מרימה את הכפפה

בואי נארגן מפגש, יש לך רעיון למקום מתאים? בעיקרון אפשר אצלי בבית, הוא די גדול. אבל אולי עדיף בחוץ לא?

daldan

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

נשמח להפגש, ואם את צריכה עזרה בהתארגנות אפילו לגבי טיפים על מקומות לקניות וכדומה אנחנו כאן בשבילך. שמחה לשמוע שהצטרפת לקורסים בדיאדה, זה רק יעשה לך טוב.

nonaa

New member
תודה !

וזה יהיה נחמד ומועיל לשמוע טיפים. אם נצליח לארגן מפגש זו תהיה הזדמנות טובה ... [ אני שבוע הבא לא יכולה אחה"צ בימים שני וחמישי ... ]

POOH*

New member
ברוכה הבאה לאזור !!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל אני מתכננת מחר להגיע להרצאה בדיאדה בפרדס חנה. כל יום שלישי יש בית פתוח - הרצאות חינם בנושאים שונים. מחר אהיה שם... תכתבי לי מסר אם את מתכננת להגיע ואתן לך פרטים שנוכל לזהות אחת את השניה... חוץ מזה לגבי מפגש יש פה המון דשא!!!!1 מוכנה לארח את כל מיש רוצה + ילדים מתי שרק תרצו.... אז יאללה - תגידו מתי ובואו... אם נתארגן לאיזושהי שבת עם הגברים גם אפשר לעשות על האש ... POOH

למעלה