עצמאות כלכלית

שולמיתש

New member
../images/Emo13.gif עצמאות כלכלית

היכולת לשנות את העתיד טמונה בידך !!! 1. האם את/ה מעוניין/ת בהכנסה נוספת? 2. האם את/ה מוכן לשינוי חיובי? 3. האם הכנסה נוספת של 4,000 ש"ח ויותר בחודש יכולים לעזור לך? 4. האם חשבת פעם להיות עצמאי/ת או הבוס של עצמך? 5. האם יש לך 10 - 15 שעות פניות בשבוע? 6. האם את/ה רציני/ת, בעל/ת משמעת עצמית ומכן/ה להשקיע זמן? 7. האם את/ה מעונין/ת בשותף שידריך וילמד אותך כיצד להצליח? אם ענית על כל השאלות ב- כן, התקשרי לתאום פגישה ל- [email protected]

מכשפה

New member
מיכל- רק לצורך"בטחון שדה" ../images/Emo45.gif

את מוכנה לעשות לי בירור במה מדובר, כי אני קצת חוששת, אז לפני שאני קובעת פגישה עם גורם לא מוכר... תעשי טובה ןתבדקי במה מדובר, בסדר?

מכשפה

New member
מה זאת אומרת ממה? ../images/Emo35.gif

ממחבלים, מרמאות, מהונאה, מלהפגש עם מישהו שאני לא מכירה ולא יודעת עליו דבר. חסר ממה? אנחנו בישראל, נכון? על אופיר רחום שמעת? זו שפגשה אותו הגיעה אליו דרך האינטרנט!אז- אני לא סומכת על אף אחד, במיוחד אם ההודעה כלכך לא מפורטת, וגם כך האימייל שנשלח אליי באופן אישי. רוצה העתק? תגידי, את לא מפחדת מכלום? אני חושבת שבמציאות של היום, ובמצב הבטחוני הקשה רצוי וחשוב להיות עירניים ולפקוח שבע עיניים, כדי לא ליפול. תמו ימי התמימות! גם ילדים היום אינם תמימים יותר!

למעלה