ערב טוב לכולם

shaharhakmon

New member
../images/Emo13.gifערב טוב לכולם

שוב אני אוסיף קושיות, אני מתנצל מראש אם נגרמים ויכוחים בגללי. אני מבין שיש את הטיפול בשיטה של פונזטי וטיפול נוסף. האם אתן יכולות להמליץ על רופא באיזור פ"ת? אם יש רופא מומלץ לא מאיזור המרכז זה גם בסדר,המרחק לא מהווה שיקול מבחינתי. חשוב שיהיה רופא מקצועי ונחמד במידת האפשר(כמובן שהמקצועיות חשובה יותר). בכל אופן שיהיה ערב קליל לכולם ותחייכו כי חשוב תמיד להיות אופטימיים

shwartchz

New member
שלום לך

שמי משה אבא ליותם בן 5 חודשים. אנחנו מטופלים באסף הרופא. הם צוות מאוד מיוחד שם. למה שלא תברר בבלינסון?

יש לי המלצה,

אולי תנסו כמה שיותר לקרא חומר מקצועי בנושא. אני יודעת יותר על שיטת פונזטי ויכולה להמליץ מאוד מאוד על קובץ PDF שאפשר להוריד מהמאמרים גם כאן וגם האתר של אושרי. הוא מפרט הכל על הטיפול ועוזר מאוד להבין את ההיגיון מאחורי השיטה ובכלל עונה על המון שאלות. וכמו שכתבתי קודם באתר של אושרי יש מידע ונספחים שמאוד יכולים לעזור לכם. האמת שאני לא יודעת על רופאים ממש מהאזור. יש שלושה רופאים שעוד איך שהו ליד האזור שלכם שאני יכולה לכתוב עליהם. 1. ד"ר בור בעפולה. יש לו הכי הרבה ניסיון והוא מאוד נחמד. פונזטי ממליץ עליו כל הזמן. אנחנו מטופלים בירושלים והיינו אצלו לביקורת פעם אחת וקודם שמענו עליו דברים טובים... מומלץ ביותר, אם היתה לי אפשרות הייתי נוסעת אליו כל פעם. הוא עוקב מאוד אחרי ה'פרוטוקול' של פונזטי וזה מאוד חשוב. 2.. ד"ר פנסקי ב"קפלן" -אש"ת מטפלת אצלו והיא מאוד מאוד מרוצה. 3. ד"ר וניטרוב ב"דנה", מקצועי, אך אני לא יודעת כמה זמן הוא מטפל בשיטה. רחלי והירוקה מהפורום מטפלות אצלו בשיטה של פונזטי להן תינוקות בגיל חודש וחצי וכמעט שלושה חודשים. רצוי למצא רופא עם כמה שיותר ניסיון בטיפול בשיטה. שתתחילו לחפש רופאים, אם תרצו ללכת לייעוץ לפני ההריון, יש באתר של אושרי שאלות שכדאי לשאול הרופא. בתל בשומר לא מטפלים בשיטת פונזטי למרות ששמעתי שהם עוברים לטפל בה. לגבי ק"פ ברגל אחת, אם תבחרו בשיטת פונזטי זה אומר שאת הגיבוסים יעשו על הרגל עם הק"פ אך את הנעליים המחוברות בבר תנעלו על שתי הרגליים כמובן שכל כף רגל נמצאת על זוית אחרת. זה גם אומר לפעמים שכף הרגל עם הק"פ קצת יותר צרה וקצרה מכף הרגל הבריאה. אבל זה זניח מבחינת תפקוד. תוכל למצא יותר פרטים במאמרים המתורגמים של פונזטי, שוב גם כאן וגם באתר של בני. לגבי הויכוחים- זה לגיטימי בפורום שיהיו דיעות מגווונות. ובאמת באמת שיש לכם סיבה להיות אופטימיים. אולי שמת לב שמתהווה כאן מפגש פורום ב 8 לאפריל (יום חמישי חול המועד פסח) בפארק הלאומי בשעה חמש. אתם כמובן כמובן מוזמנים
עידית

אנחנו מטפלים בתל השומר...

ובאמת מתחילים כעת לטפל בשיטה הזו, אם כי לא זנחו עדיין את השיטה הישנה(והטובה לדעתי) של גבסים וסדים. מצטרפת לעידית ומזמינה אתכם להגיע למפגש ולשמוע דברים ממקור ראשון. לילה טוב אורית

הכל בגללך ../images/Emo8.gif

וכמובן שאני צוחקת. אני כמובן מעריצה של הצוות המופלא בקפלן שגם מקצועי וגם אנושי. אחרים אני לא מכירה.

למעלה