ערב טוב- שרשור אזור מגורים

../images/Emo13.gifערב טוב- שרשור אזור מגורים

אני רוצה לרכז את אזורי המגורים כדי שנוכל לזוז עם זה ניסיתי ודי התבלבלתי כי הם נכתבו בכל מיני הודעות אז עכשיו כיתבו בשרשור הזה ואז נראה אם למישהו יש הצעה בלי שום קשר לאזור מגורים...מוזמן
אני חושבת שכדי שנוכל לדבר "תאכל'ס" כדאי שהמפגש יהיה בבית וגם עם תוכנית מסויימת מראש. הצעות לעבודה משותפת, אפשרויות של הפצה שלנו אחד את השני... ועוד ועוד... אני רואה שאנחנו פזורים מ צ ו י ן בארץ, זה יביא אותנו לכל מקום וגם הפגישות תהינה מגוונות, אלה רעיונות שעולים לי כרגע... מה אתם אומרים?

ה י ו ע ץ

New member
ערב טוב אביבה

זוכרת אותי ? אני המון באזור אך לא בוחר להגיב תמיד.אני רמת גני גאה,תמיד כיף לכתוב לך,תבורכי וערב טוב

missB

New member
קרית אונו

לפי דעתי הפגישה הראשונה צריכה להיות פגישת היכרות והגדרה של מה בדיוק אנחנו רוצים לעשות. יכול להיות, מפאת הריחוק הגיאוגרפי, שכדאי יהיה לפצל לכמה קבוצות. גם מבחינה טכנית של הגעה למפגש אבל גם מבחינת תועלת - סביר שמישהו מהדרום לא יוכל לעזור הרבה למישהו שנותן שירותים בצפון.

אני חושבת שכדאי שנהיה ביחד בכל זאת

מכיוון שאם יש לי מכרים בדרום או במרכז אני עדיין אוכל להמליץ על מי שגר שם למרות שלי זה רחוק... כמה שפחות פיצולים מבחינתי, חשוב שזה יהיה בשותפות כוללת של כולם מהרגע הראשון... אני עצמי גם מגיעה לדרום כדי ליעץ, פשוט מסדרת לי יום שלם שהוא באזור הזה וזהו...

י יעל י

New member
זה קצת בעיה

איפה ניפגש אחת לשבוע או שבועיים כשחלק צריכים לנסוע 3 שעות לכל כיוון? לא הגיוני. לדעתי זה צריך להיות מקומי. ואפשר שיתוף פעולה בין שתי הקבוצות. יעל

למעלה