בואו נזדקן קצת
פרנק סינטרה, ברברה סטרייסנד, צ´אק ברי, אלביס פרסלי....סתאאאאאאאאם!!!! הפחדתי קצת, מה?! האמת שלמי שאוהב פרוג, יש נטייה לסגנונות מהם מורכב המוצר הזה. אני לא קיבלתי חינוך מוזיקאלי ולא הגעתי לפרוג מהאקדמיה למוסיקה ולכן מוסיקה קלאסית וג´אז לא נוגעת לי במיוחד, אם כי אין לי שום דבר נגדה, כמובן. לעומת זאת, העדפות מוסיקאליות, כמו העדפות אחרות, נובעות בעיקר ממנה האישיות והאופי, מסביבת הגידול ומהחברים שהשמיעו לך את מה שהיה להם. ההעדפות שלי, לא לפני הפרוג ולא אחריו אלא יחד איתו לאורך כל הדרך, כוללות: פולק רוק בריטי, בעיקר Steeleye Span ו Amazing Blondel הסגנון המכונהSinger-songwriters שהוא כמובן רחב מאד, ולכן אציין רק כמה: Cat Stevens Al Stewart Ralf McTell Roy Harper Paul Simon Don Maclean Donovan James Taylor Seals&Crofts (מי שלא מכיר, אשמח לספר עוד - צמד אמריקאי מאד יוצר דופן) ועוד רבים וטובים (גם כמה נשים...) סגנון נוסף שאהוב עלי הוא הFunk ואני מדגיש את ה F !!!. כאן אני מאד מאד אוהב את הצמד האמריקאי Steely Dan ואת סטיבי וונדר הענק אני גם די מחבב גלאם רוק של שנות השבעים: עם בואי, רוקסי מיוזיק, בי-בופ דה-לוקס וSparks המטורפים, לפני שעשו הסבה לדאנס. רוק כבק לא. מטאל לא. האוס וטראנס ובאוס ושמאנס, היפ-הופ, ביפ-בופ וכולי, זה לא ממש מוסיקה בעיני. מוסיקה עם נוצצים, מציצים, קופצים ומצייצים (המילים אחרות כמעט כל דבר שכותבים אותו בשביל הוידיאו-קליפ שישודר ב MTV ) אני מתעב, ולא רק בגלל האיכויות המוזיקאליות אלא בעיקר בגלל המניפולציה החולנית שהמפיקים עושים לצופים הצעירים והצרכנים. זה כמובן לא אומר שאין מוסיקת פופ נעימה. אבל גם כאן אני תקוע בעידן קדום יותר. אני רק אומר שאם אני שומע Supertramp או 10CC אני מתמוגג (וגם מחזיק את כל האלבומים של שתיהן!!) ואם ברקע מתנגן UB40 או Daire srtates אני מאזין בהנאה. חוץ ממה שפסלתי, אני לא פוסל דברים אחרים (אם-כי לא נשאר ממש הרבה) יקי