רגע לפני הסערה

../images/Emo13.gif רגע לפני הסערה ../images/Emo13.gif

ככה צריך להתחיל היום, שמיים כחולים, ציפורים מצייצות, ים בצבע כחול מדהים (חוף פלמחים). רגע לפני שמתחילה הסערה הצלחתי "לגנוב" רכיבה אחרונה לפני שחוזרים לטריינר. היה מדהים, היה קסום, תודה לדני רופ , שהודיע אתמול שהגשם יתחיל רק אחר הצהריים, ועוד יותר תדוה לו על כך שלשם שינוי הוא צדק בתחזית. מבחינתי הסערה יכולה להתחיל, את שלי אני עשיתי
. תכינו את הטריינר, את החמין לשבת (אפשר גם ממולאים
), קחו סרט טוב ב-DVD, ותתכוננו לשבת חורפית מדהימה.
סוף שבוע נעים לכולם

ido mazor

New member
../images/Emo7.gif

גם אני תכננתי לרכב היום (לבדוק כביש סודי שעמנואל סיפר לי עליו), אבל אתמול בהליכה באזור עין-גדי נפלתי ופצעתי קלות את כרית כף היד, אז אני מתאפק ולא רוכב כמה ימים כדי להחלים. באמת יום מדהים היום. באסה. אין ברירה אני אצא לרוץ קצת...

Sybh

New member
החלמה מהירה ל-../images/Emo57.gif שלך

כל מה שאני הצלחתי לעשות זה לרכב לעבודה, רק 3.5 ק"מ (אפילו לא חימום). אולי אני אאריך את החזור ל-

עלק נפצעת... ../images/Emo3.gif

פשוט הפכת להיות "כחול" השבוע, אז אתה מפחד להשאיר את הפורום בלי השגחה צמודה (אאוץ' קיבלתי עכשיו סדרה של פלשבקים כואבים
). תרגיש טוב עידו, ובפעם הבאה שאתה מחליט לבחון כביש חדש, אתה מוזמן להזמין אותי להצטרף אלייך
.

ido mazor

New member
ועכשיו גם רצתי...

אני חוזר עכשיו מריצה... אוי לבושה!!

החלמה מהירה עידו. הבוקר רכבתי בכביש

ה"סודי" לכיוון בית-אריה(רק עד המחסום כמובן), באמת אחלה כביש, תענוג אמיתי. אם תרצה פרוט מדוייק כיצד להגיע אליו, אני במסרים.

paris2

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

למעלה