רעות!!

../images/Emo13.gifרעות!!

תגידו למשיהו יש מושג מתי מתחילה מכירה לרוקדים עצמאות!?.. ואם דניאל יהיה שם!?...

טול2

New member
דניאל יהיה שם

בתור קלידן התעויוט,הלהקה של אביב גפן.

hodayoyo

New member
מי יודע...../images/Emo60.gif

אולי הוא עוד ישיר בעצמו... בתקווה

S h A b i T

New member
אוי ואבוי. בע.

כמו שהיה לפני שנתיים עם "עדיף" שהיה תקוע בכל חור. אני זוכרת שאז ממש שמחתי שהוא שר את השיר כי זאת בדיוק בתקופה שהתחלתי לשמוע אותו. אבל אם הוא ישיר עכשיו את אהבה זה יהיה כל כךךך מעצבן.

../images/Emo23.gifכולם אוהבים את דניאל =)

בתקווה רבה מאוד שהוא ישיר שם!!!!!!!!!!!!!!!1 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין ספק ש..." כולם אוהיבם את דניאל.." דניאל תגיד לי!!!! איך אפשר שלא לאהוב אותך!?!? גרמתי לני או לי לפחות להתאהב בך.. אתה בנאדם מקסים ויוצר נפלא..!!.. אני מטורפת עלייך... אני אוהבת אותך ומעריצה אותך כבר קרוב לשנתיים.. ואני מקווה שאתה יודע שהמון אנשים אוהבים אותך ומעריכים אותך..!!!!!!!!!!!1.. כי אתה פרח... ואתה מלאך ואיך אפשר שלא להסתכל עלייך ולהתמכר אלייך?! מקווה שאתה קורא את ההודעות האלה..! ותבין עד כמה אנשים אוהבים אותך.. ויותר חשוב מזה.. עד כמה אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!! במילה אחת אתה בשבילי... מ=ו=ש=ל=ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי ביי... שיהיה לך חג שמח וכשר.. יותר מזה חיים נפלאים ומאושרים!!!!!!!... נ.ב. אם מישהו יודע על הופעות של דניאל בקרוב בסביבת באר שבע תודיעו לי טוב?.. תודה מראש... ביוש'... =) =) =) =)
דניאל אתה ה
שלי!!!

דניאל סלומון המל(א)ך שלי!!!!!!!!!!!

דניאל אני אוהבת אותך!!.. הרגע ראיתי אותך ביאיר לפיד... ואני עדיין עם חיוך על הפנים!! אין לך אפילו מושג מה אתה גורם לי להרגיש אני מאוהבת באישיות שלך ובאדם שאתה!!! תמשיך לשיר וביוחד להיכנס לי ללב!! אני אוהבת אותך המוןן!! אגב- קוראים לי רעות ואני בת 16... הכינוי הוא לא שלי!!...(צפיחית בדבש..)...

למעלה