רציתי מאוד להכין אפונה עם קציצות

מירישי

New member
../images/Emo13.gifרציתי מאוד להכין אפונה עם קציצות

בשר ואני לא יודעת איך ? אם יש למשהו איזה מתכון פשוט וקל אשמח לקבל תודה מירי
 

יפית מן

New member
תרו תרועה,הידיעון היגיע../images/Emo124.gif

אני עם המרץ שלי ממש יכולה ללכת לשכב,אחרי 180 שנה ננוח עד אז צריך להספיק..סתםםם מתכון שניצלונים סיניטעם נפלא כמו במסעדה! והכי חשוב קל להכנה 1)מגש חזה עוף(שניצלונים) א)משרה: 4)כפות רוטב סויה 4)כפות יין יבש 2)כפות קורנפלור 2)חתבונים ב)בלילה: 2)כוסות קמח 2)ביצים כפית מלח כוס מים אופן ההכנה" לחתוך את החזה עוף לפרוסות ולהשרות במשרה כשעה. לטבול בבלילה ולטגן. נ.ב. אפשר להגיש כתוספת עם השניצלים רוטב חמוץ,מתוק )
 

יוכי68

New member
מירישי, ברוכה הבאה, לא נוציא אותך מפה

מבלי להסביר לך איך, כמה ולמה..... קל וטעים. קציצות בשר: בקערה- שימי כחצי ק"ג בשר בקר טחון/בשר הודו טחון/מעורב בקר והודו בצל גדול קצוץ דק דק או מגורר עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק בנדיבות 2 כפות שמן + 2 כפות מים מלח, פלפל לבן/שחור, מעט כורכום, מעט קינמון, מעט כמון צרי כדורים עפ"י הגודל הרצוי לך. בסיר רחחב: טגני בצל בכמה כפות שמן עד להזהבה הוסיפי את הקציצות ותני להן טיגון קל בסיר...לא להזיז אותן לפני שהן קצת מטוגנות (טיגון קל ביותר) הוסיפי תבלינים: מלח, א. מרק, כורכום, מעט כרפס, פלפל שחור. הוסיפי מים שיגיעו לגובה הקציצות ולא יותר. בשלי על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים ובישול הקציצות......תהנו.
 

יוכי68

New member
מירישי, הנה תמונה אומנם של שעועית עם קציצות

אבל על אותו עיקרון רק בשעועית אני מוסיפה כף של רסק עגבניות ובאפונה לא.
 

יוכי68

New member
מירישי, שכחתי את העיקר..חחחחחח

כמובן את האפונה מוסיפים לאחר הוספת התבלינים ולאחר מכן מוסיפים מים וכו'... אם לא הבנת משהו שאלי.......
 

יוכי68

New member
אפשר בהחלט, אני אוהבת אותן עם קרום שזוף

ולכן מטגנת........אם נשאר לך הרבה מהבשר תוכלי לטגן קלות במעט שמן ולהקפיא לפעם הבאה.....זה היתרון בטיגון.
 
למעלה