מירישי, ברוכה הבאה, לא נוציא אותך מפה
מבלי להסביר לך איך, כמה ולמה..... קל וטעים. קציצות בשר: בקערה- שימי כחצי ק"ג בשר בקר טחון/בשר הודו טחון/מעורב בקר והודו בצל גדול קצוץ דק דק או מגורר עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק בנדיבות 2 כפות שמן + 2 כפות מים מלח, פלפל לבן/שחור, מעט כורכום, מעט קינמון, מעט כמון צרי כדורים עפ"י הגודל הרצוי לך. בסיר רחחב: טגני בצל בכמה כפות שמן עד להזהבה הוסיפי את הקציצות ותני להן טיגון קל בסיר...לא להזיז אותן לפני שהן קצת מטוגנות (טיגון קל ביותר) הוסיפי תבלינים: מלח, א. מרק, כורכום, מעט כרפס, פלפל שחור. הוסיפי מים שיגיעו לגובה הקציצות ולא יותר. בשלי על להבה נמוכה עד לצמצום הנוזלים ובישול הקציצות......תהנו.