רק רציתי להזכיר...

אתי@

New member
../images/Emo13.gif רק רציתי להזכיר... ../images/Emo23.gif

למי שלא יודע
שיום רביעי הוא טו באב, חג האהבה
אני חשה אחריות להזכיר את זה, כי רק היום גיליתי שזה ביום ד´, ואנחנו צריכות להספיק להתארגן לכבוד המאורע החשוב

יופי, אולי אני אעשה מקצה שיפורים

אתמול היה לו יומולדת ואני מרגישה שהשקעתי פחות מדי במתנות (אולי זה רק אני, כי הוא מאוד שמח...). בכל מקרה - תמיד שמחה למצוא סיבה למסיבה...

תודה ../images/Emo13.gif היה יום נחמד מאוד אתמול:

בבוקר קמתי ועשיתי לו קורנפלס שוקולד (מה שעושים בד"כ עם פצפוצי אורז) (המתכון ב"ילדים מבשלים"
ושמתי על מגש בצורת 26 (שזה גיל היומולדת). בצהריים הלכנו לאכול ב"בליני" עם משפחתו והורי. בערב הלכנו לקניון לראות את החליפה שהוא רוצה ללבוש בחתונה (של "מאייר") אני פחות אהבתי כי זה נראה לי מבוגר. אח"כ נתתי לו את המתנות - מחזיקים למברשות שיניים ולמשחה עם נוזל כחול וברווזים (אתן בטח מכירות), וגם דיסק "cry of the celts". אח"כ הלכנו לחברים. בקיצור היה נחמד.

kisses

New member
היום אלון הודיע לי לקחת יום חופש

ביום חמישי כי הוא לוקח אותי פריס כמה רומנטי
וחודש הבא בעזרת השם יהיה פה מספר זוגות כולל אותי שחוגגים שנת נישואים אז בכלל יהיה סיבה למסיבה

fila

New member
ידיעה מרעישה../images/Emo70.gif

אנחנו נחגוג את ט"ו באב ואת היומולדת שלי בבודרום/תורכיה, אז הנה שוב הלכה ההפתעה של היומולדת אבל זה היה הכרחי בגלל העבודה המאוד תובענית שלי..... ובכל זאת הופתעתי כשהתקשר אליי קודם ואמר לי "נוסעים" הוא לא עמד בזה וגילה לי לאן.... אני מניחה שיהיה אחלה אפילו שזה לא ממש הפתעה ...

רחלילי

New member
כמה רעיונות קשורים

יש כל מיני טיולים וערבי שירי אהבה ביערות מטעם ק"קל לאורך כמה מימי השבוע הזה. למי שמתעניינת....850-350-1800 פשוט שלחו לנו בדואר יש להם דברים מגוונים.

למעלה