שאלה של בורים באינגליש...

mkuzi

New member
../images/Emo13.gifשאלה של בורים באינגליש...

שלום רב לכולכם! אני חדש פה ואשמח להכיר ילדים/ות/נערים/ות שאוהבים סוסים ובע"ח בכלל! ראיתי באחת ההודעות תמונה של סוס קופץ מעל מכשול (אינגליש)אבל מתחת למכשול הייתה מונחת אבן כלשהי. צבעה של האבן היה לבן ונדמה שלכותב ההודעה קראו שי. אם מישהו מצליח להבין לאיזה תמונה או הודעה אני מתכוון אז שיגיד לי מי ה"חכם" ששם אבן בתור מכשול לסוס.....

mkuzi

New member
שי פלטון או איך שקוראים לך תיכנס

ידעתי שזאת תמונה שלך רק לא ידעתי איך לכתוב את השם שלך ואגב... זאת כן אבן. אם זאת לא אבן גיר כלשהי אז מה זה???! בתקוה להמשך התכתבות נעים החבר החדש בפורום.

Shai Felton

New member
אהממממ....../images/Emo4.gif../images/Emo39.gif

אני במקרה קפצתי מעל המכשול הזה וזה לא אבן! זה קלקר....

טוי בוי

New member
זה היה קלקר...

שמים את זה כידי שהסוס יתרגל לכל מיני סוגי מיכשולים ושהיה גיוון לרוכב ולסוס בקפיצות ראווה לא תראה אבנים וסלעים ובולי עץ אבל בקרוס קאנטרי כן.... טוב היי אני אלה... אני רוכבת אינגליש 6 שנים בג'וקי קלאב. קפיצות ודרסאג'. אני לא מתחרה אותי העונה הזו או הבאה או בכלל לא... אין לי סוס..

mkuzi

New member
אני נכנע ומציג את עצמי

בסדר זה היה קלקר הרי אי אפשר להסיק כלום מתמונה אחת ואני לא הייתי שם כששי (הרוכבת בתמונה) קפצה עם הסוס/ה היפיפה/יה!. ועכשיו להצגת עצמי: קוראים לי עידו אני רוכב כבר משהו כמו 4וחצי שנים בחוה ליד העיר טבריה בצפון הארץ לחוה קוראים "החוה של דנה" בהתחלה (השנה וחצי הראשונות) רכבתי איגליש ברמה מאוד בסיסית ואח"כ כשהמדריכה התחלפה רכבתי ואני עדיין רוכב ווסטרן. התחרתי בכל מיני תחרוריות וגם לי אין סוס... עדיין...

Shai Felton

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

זה בסדר - אולי זה באמת נראה קצת כמו אבן - אבל זה לא. הסוס היפיפה = גיל(
)
. אממממ... טוף. אני שי, אני בת 15.8(
), אני רוכבת אינגליש במשמר העמק, ואני מתחרה בקפיצות - כרגע לא ברור באיזה גובה בגלל השינויים בעונה הבאה. גם לי אין סוס פרטי.. תהנה בפורום

TauraMan

New member
חחח כן..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני גם שאלתי אותה אתמול אם זה אבן... ואני אציג את עצמי- אני דורון, כרגע סימתי עונה (אפשר לקרוא לה מוצלחת
) על טאורהMAN ואני מתחילה בקרוב מאוד עונה על סוס צעיר בשם דיזל, אנחנו כנראה נתחרה 100 ס"מ אני בת 14 בעוד חודש וזהו!

היי....ברוך הבא!

אני יערה ואני בת 13 ויש לי סוסה שקוראים לה רמה ורוכבת [URL='target=_blank']ווסטרן[/URL] בהיפודרום תהנה בפורום!

mkuzi

New member
../images/Emo13.gifאלן!

בהתחלה חשבתי שאת ילדה שרוכבת איתי בחוה שלי אבל מכיוון שאת רוכבת בהיפודרום (מקום נורא יפה וגדול- התחרתי שם בעבר) את לא מכירה אותי אז קוראים לי עידו ואני בן 14 ואני רוכב ווסטרן בחוה ליד טבריה "החוה של דנה". אין לי סוס פרטי... עדיין.....

mkuzi

New member
../images/Emo35.gifלמה הכונה???

למה הכוונה התחרתי בתחרות הראשונה???? בכל אופן התחרות הראשונה שלי הייתה במושב ציפורי. התחרתי אינגליש ב"קדם א1

mkuzi

New member
מצטער על האיחור אבל כנסי......

אין לי שום מושג מה זה ומתי זה "בתחילת העונה" וחוץ מזה אני רוכב ווסטרן אם לא הבנת.

גם אני רוכבת ווסטרן!! והתכוונתי אם

היית בתחרות בתחילת העונה! כי אמרת שהתחרת בהיפודרום והתחרות שהייתה בתחילת העונה הייתה אצלנו! זה הכוונה....

mkuzi

New member
אםםםם... פשוט כנסי

אם התכוונת לתחילת הקיץ אז לא התחרתי. אני לא זוכר מתי זה היה (התחרות שלי בהיפודרום)בכל אופן לא רכבתי המון זמן(למעלה מחודש) עברתי ניתוח שבוע לפני סוף הלימודים וההוראה של הרופא היייתה לא לרכב (גם על אופניים וגם על סוסים), לא לרוץ וכו'..... תאמיני לי שזה מה-זה מבאס......... אבל אני טס לרומניה בשבוע הבא- אני עושה שמה טיול ג'יפים!

למעלה