שאלה

RobinhooDw

New member
../images/Emo13.gifשאלה ../images/Emo2.gif

מעניין אותי לדעת קורה לכם שאתם חולמים חלומות לא הגיוניים? לדוגמא, שיש לכם שלושה ראשים והם משוחחים ביניהם, או חלומות מעורפלים וחסרי היגיון כאלה.

RobinhooDw

New member
קרה לי דבר מוזר

לפני יומיים ישבתי בשיעור, חשבתי על משהו שלא יצא לי מהראש, ניסיתי להפסיק לחשוב על זה ואז פתאום הרגשתי כאב ראש מרגיז כזה. חזרתי הביתה הלכתי לישון, וכשקמתי קמתי מחלום מוזר ועם כאב ראש. מאז בכל פעם שאני הולך לישון אני קם מחלום מרגיז כזה בלי הגיון מאחוריו. לצערי זה קצת מזכיר לי זמנים עברו. עם זאת גם שמתי לב שאני לא מפסיק לדבר עם עצמי, כאילו נכנס לי משהוא לראש או שאני שר לעצמי כל הזמן או שאני מדבר לעצמי, אני לא מבין מה קרה לי. בזמן האחרון אני מתחיל להיתרגל לעובדה שהראש שלי לא משוחרר אלא תמיד יש איזה משהו שמעיק, אני לא מבין מה קרה לי. הלוואי וזה יהיה סתם כאב ראש למרות כי אני בטוח שזה משהו אחר.

shuky63

New member
אין חלום שהוא לא הגיוני

כל חלום אומר לנו בדרכו משהו שאנחנו לא מסוגלים לחשוב עליו כשאנחנו ערים כי הנושא קשה או לא נוח לנו.העיניין הוא שהמוח שלנו הוא די יצירתי בתסריטים שהוא מיצר אז יוצא לו לפעמים קטעים כמו שתארת.תנסה לחשוב מה המוח שלך מנסה לרמוז לך.מישהו שלא מכיר את חייך לעומק לא יכול לפתור לך את החלום כי יש בו דברים עמוקים על עצמך.רק אתה או מישהו מומחה שתספר לו מה עובר עליך בתקופה שחלמת את החלום. חלומות נעימים!!

shuky63

New member
לי למשל יש מוטיב חוזר בחלומות

מאז שהייתי ילד.החלום עצמו תמיד שונה אבל המוטיב הוא שאני מחפש אחרי משהו שהלך לי לאיבוד וכשאני מוצא אותו לבסוף אני מגלה שאיבדתי בדרך משהו אחר.אני מתאר לעצמי שאני מתמודד בחלומות האלה עם תחושה של פיספוס,שאני לא משיג את מה שאני מצפה מעצמי.אין חלום חסר משמעות.זו דרך נפלאה של המוח לא לתת לנו להזניח דברים שמציקים לנו גם אם במשך היום אנחנו מזניחים אותם.

רובין....

כל הפחדים והמצבים הכי מודחקים שלי שאני מדחיקה במשך היום צפים ועולים לי לפני השינה או אף בחלומות. תת המודע הוא כלי התרעה מצויין למצוקות ופחדים הכי שורשיים שלנו. נכון שיש הרבה חלומות טיפשיים שלא קשורים לכלום , אבל יש גם חלומות שאני מתעורת מהם ויודעת למה הם הופיעו. בדרך כלל חלומות הם חסרי הגיון באיזושהי צורה. אם הנושא כ"כ מעניין אותך תעלה על הנייר חלומות שלך ברגע שאתה מתעורר ותפנה לפורום פיענוח חלומות , אולי שם יעזרו לך קצת.

שרוך

New member
כנל + שאלה

בס"ד הי רובין לפי דעתי החלומות הם מה שהיה לנו באותו יום או מה שיהיה לפעמים ביום שאני עושה משהו אני אומר וולאה חלמתי את זה האם קורא לכם שאתם זוכרים חלומות? שרוך

למעלה