שאלה

GIRL171

New member
../images/Emo13.gifשאלה

לגבי השחקנים מפינת-אור. איך אהבתי את הסדרה הזאתי,את קטנטנות אני פחות זוכרת חוץ מהעונה האחרונה, אני מנסה להיזכר וחוץ מבלן ונדיה והאסם אני ממש לא זוכרת! יש את החבר'ה מפינת אור שהמשיכו גם לכמעט- מלאכים. אבל מה אם למשל סולדד פסטורטי,פלורנסיה פאדי'זה(קרולה),דלפינה וארי(חוספינה)? יש לכם איזה מידע לגביהם אשמח

shiran232

New member
לפי מה שאני יודעת

סולדד עזבה את עולם המשחק. אני חושבת שהיא הייתה שופטת בתוכנית בסגנון של כוכב נולד, ואם אני לא טועה היא הוציאה דיסק חדש לפני כמה זמן. פלורנסיה פאדיז'ה גם לא שיחקה מאז. דלפינה וארני ממשיכה לשחק, אבל אני לא זוכרת את השמות של הסדרות שהיא שיחקה בהן [חוץ מקטנטנות 2006...]. ובקשר ללוסיאנו[חוליאן], הוא השתתף ב2007 בסרט XXY בתפקיד קטן מאוד, ששודר גם בישראל בתרגום צולע-"ילד ילדה". זה מה שידוע לי

GIRL171

New member
אוקיי..

חבל על פלורנסיה פאדי'זה באמת שהיא חמודה חחחח לפחות אז היא הייתה מאמי. וסולדד הייתה לי תחושה שהיא הפסיקה עם המשחק, כי במקור היא זמרת ועוד זמרת טובה ובמקרה התגלגלה לפינת אור. יש לך או למישהו תמונה עדכנית שלה?או של אחרים חוץ מאלה שבכמעט מלאכים.

../images/Emo198.gifאת לא טועה, יצא דיסק שלה בשם Folklore

לפני חצי שנה, אולי טיפה יותר. אגב, יש לה יום הולדת ב12/10.

adolesente

New member
שלום

אני זוכרת את הסידרה " קטנטנות" טוב מאוד. ממש גדלתי עליה ומאוד אהבתי לצפות בה. הסדרה הייתה מאוד יפה ותמימה, אין מה להשוות למה שמשודר היום. לגבי "פינת אור", למרות שהרגשתי קצת מגודלת צפיתי בה והיא הייתה תוכנית מאוד חמודה. מאוד אהבתי לעקוב אחריה. לתוכנית של "המורדים" התמכרתי קשות וממש התבגרתי לצידה. ב"מכעט מלאכים" לא צופה כבר. לא מושך אותי יותר. ראיתי פרק - שתיים ולא ממש אהבתי. השירים ממש חמודים.

למעלה