שאלון קצר על אליסה

../images/Emo13.gifשאלון קצר על אליסה

האם אתם חושבים שאליסה תתחתן?: תוליד ילדים?: תצריך לחזור לטלוויזיה בתפקיד מצליח?: תצליח אי פעם בקולנוע?: בעוד 8 שנים האם הולי ואליסה עדיין יהיו חברות?: האם תעשה עוד קעקוע?: תשיג עוד בעל חיים?: האם תחזור לאחד האקסים שלה?: ולנמק בבקשה

always be me mc

New member
עונה:

כן, אני חושבת(ומקווה) שבסופו של דבר היא תתחתן שוב(אם הנישואים יחזיקו מעמד זו שאלה קשה שאי אפשר לדעת) כן, אני חושבת שיהיו לה ילדים בסוף כי זו פשוט אליסה! מתאים לה שיהיו לה ילדים!
תצליח לחזור לטלוויזיה בתפקיד מצליח- אני אופטימית ואומר כן. אם היא הצליחה לעשות מעבר מ"מי הבוס" למכושפות ולהחזיר את הקריירה שלה אז אני מאמינה שהיא יכולה לעשות את זה שוב. תצליח אי פעם בקולנוע: לא, אלא אם כן באמת תיקח סרטים רציניים ולא סרטים חובבנים ומוזרים אבל ברצינות אני לא חושבת שקולנוע זה בשבילה(חח אז שתצטרף לעקרות בית נואשות) בעוד 8 שנים: אני מקווה שהולי ואליסה יהיו עדיין חברות אבל קשה לומר.. אני אלך על כן (כמו שגם אחרי "מי הבוס?" אליסוש עוד עם טוני דנזה וג'ודית לפעמים אז אני אניח שהיא תשמור על קשר עם הולי. בכלל קראתי איפה שהוא שהן גרות קרוב אחת לשניה.. מעניין איפה קראתי את זה.) האם תעשה עוד קעקוע: לא נדמה לי שממש נשאר לה עוד מקום אז... לא(למרות שעם המזל שלי היא בטח תעשה חח) תשיג עוד בעל חיים: כן חח האם תחזור לאחד האקסים שלה? יש מצב אבל לא נראה לי.. אני לא זוכרת מקרה שאחרי שהיא נפרדה מאחד מהם אז היא חזרה אליו(למרות שאשמח לטעות ולראות אותה עם בריאן או אריק)

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gifעונה ../images/Emo9.gif

למי יש מחרותיים מבחן ענק בהיסטוריה ובמקום ללמוד היא מבקרת בפורום כדי שלא יסקלו אותה באבנים אחרי זה?
האם אתם חושבים שאליסה תתחתן?: אני מאוד מקווה שכן. וגם, היא אחת הטובות, גם מוכשרת, גם אישיות מדהימה, וגם יפיפיה. מישהו אמר שלמות?
תוליד ילדים?: אם היא תתחתן אז כנראה שיבואו גם ילדים
תצריך לחזור לטלוויזיה בתפקיד מצליח?: אני מניחה שזה אמור להיות 'תצליח', וכן לדעתי במוקדם או במאוחר נראה אותה על המסך הקטן
תצליח אי פעם בקולנוע?: היא לא ניסתה כבר? ואני חושבת שיותר מתאים לה טלויזיה, אבל גם קולנוע לא יזיק.. בעוד 8 שנים האם הולי ואליסה עדיין יהיו חברות?: בטח
אם הן חברות טובות עכשיו והיו תקופה כה ארוכה ביחד, אין סיבה שהן יפסיקו את הקשר האם תעשה עוד קעקוע?: לא חושבת, יש לה בהחלט מספיק אה וחשבתי על זה, אני יעשה קעקוע של הטריקטורה ברגע שההורים יאשרו
ואם לא יאשרו אז בגיל 18
תשיג עוד בעל חיים?: אממ אם היא תרצה ילד ולא ילך לה, אז כן XD האם תחזור לאחד האקסים שלה?: האמת שאין לי מושג
אני לא מכירה כלכך את האקסים ומה המצב איתם כרגע ואוו אהבתי, תודה נטליה
בהצלחה לכולם במבחנים, עבודות ושטויות כאלה

עונה../images/Emo6.gifותודה נטליה../images/Emo70.gif

האם אתם חושבים שאליסה תתחתן?:אני מקווה שכן
תוליד ילדים?:אמ..אני כמובן שמקווה וכן
תצריך לחזור לטלוויזיה בתפקיד מצליח?:היא תצטרך לחזור לטלוויזיה כי זאתי העבודה שלה
הפרנסה שלה
והיא בהחלט תצליח שם בתפקיד מוצלח..אני מקווה לפחות תצליח אי פעם בקולנוע?:קולנוע-נראה לי שכן ..אבל אני מעדיפה לראותה בטלוייזיה.. בעוד 8 שנים האם הולי ואליסה עדיין יהיו חברות?:בטח שכן..חברות לא שוכחים
האם תעשה עוד קעקוע?:נראה לי שלא תשיג עוד בעל חיים?:נראה לי שלא האם תחזור לאחד האקסים שלה?:נראה לי שלא.. אולי בגלל זה הם נקראים אקסים

dandi221

New member
אניייייייי../images/Emo9.gif

האם אתם חושבים שאליסה תתחתן?: בטח
נקווה עם וונטרות' מילר
תוליד ילדים?: נקווה שהיא תתחתן מוקדם מספיק בשביל זה... הזמן רץ והולך...
תצריך לחזור לטלוויזיה בתפקיד מצליח?: אני חושבת שיהיה לה עוד תפקיד אחד מצליח ואז הרבה תפקידים אבל לא ענקיים ממש... תצליח אי פעם בקולנוע?: לא נראלי חחח מקומה על המסך הקטן
בעוד 8 שנים האם הולי ואליסה עדיין יהיו חברות?: כן, בוודאות
האם תעשה עוד קעקוע?: בטחחחחחח חחחחחחח
תשיג עוד בעל חיים?: אה הא אה הא
האם תחזור לאחד האקסים שלה?: אני חושבת שלא, אבל יש מצב וונטרות

West Doll

New member
אני עונה../images/Emo9.gif

האם אתם חושבים שאליסה תתחתן?: אני מאוד מקווה שכן..ומהר!
תוליד ילדים?: אני חושבת שכן..אפילו אם היא לא תתחתן
סתם נו.. תצליח לחזור לטלוויזיה בתפקיד מצליח?: היא כן יכולה לחזור לטלוויזיה זאת לא הבעיה, הבעיה היא למצוא תפקיד מצליח
תצליח אי פעם בקולנוע?: הוו אני מקווה בשבילה שכן..אבל שתעשה את זה מהר!
בעוד 8 שנים האם הולי ואליסה עדיין יהיו חברות?: מאיפה אני יודעת?
לא נראה לי שהן יודעות אפילו
אבל אני מקווה שכן.. האם תעשה עוד קעקוע?: אני לא רוצה שהיא תעשה! יש לה כבר מספיק מה. תשיג עוד בעל חיים?: חח אני בטוחה שכן...זאתי חולת חיות
האם תחזור לאחד האקסים שלה?:
אני מקווה שלא...אף פעם לא עושים את זה
(מנסיון אישי
)

למעלה