שבוע טוב לכולם ושנשמע רק דברים טובים

nina41

New member
../images/Emo13.gif שבוע טוב לכולם ושנשמע רק דברים טובים

מאחלת nina41

nina41

New member
ברוכות הבאות אני מבינה שאתן חדשות

שיהיה לכן אחלה של שבוע ממאיה - nina41

itamarmal

New member
שבוע טוב לכולם...

אחרי קצת יותר מחודשיים שלא הייתי פה אני חוזר חזרה... מה קורה? מה חדש בפורום? מה חדש בהופעות? ספרו שתפו.. ושמעו הרבה מוזיקה טובה של שלומי כמובן.... שיהיה לנו שבוע מצוייןןן...

nina41

New member
אהלן איתמר , שמחה שחזרת

מקווה שתבלה איתנו כאן הרבה ממאיה

karoleking

New member
מה כבר שכחתם אותי?

אני לא הרבה בפורום אבל זה רק מחוסר זמן...אבל עוקבת..

nina41

New member
חחח הכוונה הייתה לאחת אחרת שלא הייתה כאן קודם

אבל עכשיו ששמתי לב היטב לשם שלך אני זוכרת שזאת את שמסרתי לה את הכתובת של המשרד של שלומי בקשר לסרט עם אבא שלך או משהו כזה זה נכון? ספרי קיבלת תגובה משלומי בעיניין זה? יום טוב , ושוב שבוע טוב לך ולכולם מאיה - nina41

karoleking

New member
כן זו אני...

וזה לא אבא שלי שיחיה זה חמי אבל הוא היה יותר מאב בשבילי...ולא לא קיבלתי תגובה משלומי. האמת שאין לי צפיות גדולות מדי. הוא בטח יותר מדי עסוק ולא ממש התייחס לזה...נסלח לו אה?

nina41

New member
חבל שלא להתיחס לדבר שכזה מרגש

אבל זו זכותו וזו גם זכותך להרגיש עם זה איך שאת רוצה ומחליטה ועם שלומי עסוק כן הוא אוסף חומרים לתקליט אבל לדעתי היחס לעיניין לא קשור לעיסוק שלו בתקליט. אבל שיהיה nina41

karoleking

New member
צודקת אבל...

את מתארת לעצמך כמה אנשים כותבים לו מכתבים ושולחים לו דברים? אם הוא צריך להתייחס לכולם אז הוא צריך רק לשבת ולענות כל היום...ואז מה יהיה עם השירים? אני שלחתי כי הרגשתי שאני רוצה מאוד לשתף אותו במה שקרה ומה שעשיתי בעיקבות זה. הכל כזה התחבר לי. הטיול, טורקיה, השיר, המוות המיותר הזה, הכנתי את הסרט בעצמי ולרגע לא חשבתי על שיר אחר שילווה אותו. היה לי מאוד קשה, נפשית, אבל יצא משהו מדהים. יש מצב שאני אבנה אתר על חמי ואעלה את הסרט ואז תוכלו לראות על מה מדובר.

nina41

New member
למחווה כזו צריך להגיב ....

זו דעתי לגבי העיניין . מדובר במשהו שהוא מרגש ושיתפת אומן בכך שהשתמשת בשיר שלו ועשית מכל מה שקרה סרט פרטי ואישי משלך אז אפשר גם להגיב בחתימה משהו , עוד אף יחס שבעולם לא הרג אף אחד ואף אומן במדינה שלנו להפך זה רק הוסיף לו. יש מזכירות שעושות הכל היום שביל הבוס הכל וגם אם צריך להגיב לדברים מהסוג של הפנייה שלך. אבל זו זכותו שלא להגיב לזה וזו בחירה שלו. אבל את יודעת אף פעם אי אישפר לדעת אולי יום אחד הוא כן יתיחס לזה, זו גם אפשרות. הכל תלוי באם יתאים לו ולנסיבות. אני מקווה בשבילך שתעלי את זה לאינטרנט שכולנו נוכל ליצפות במחווה המרגש הזה לחמך. ומאחלת לך המון הצלחה ודרך אגב , כל הכבוד לך. לילה טוב nina41

nina41

New member
היי גם אני מקווה שהוא אכן יגיב לזה

ברוך הבא לפורום. nina41

למעלה