שלום! אני חדשה פה...

leery

New member
../images/Emo13.gifשלום! אני חדשה פה... ../images/Emo9.gif

היי לכוווולם!!!! דרך כך שדיברתי עם אחת הכותבים פה... הגעתי לאתר! מן הסתם גם אני אוהבת נורא את המוזיקה שעושים קולינג המוכשרים! אלכס - וואו!!!! הוא כזה רגיש ומתוק!!!! :) ואארון.... איזה מותק הוא והתלתלים שלו!!! (אחרי היכרות איתי תבינו שיש לי קצת בעיה עם בנים עם תלתלים... אני פשוט לא עומדת מול זה... :))
בכלל אני חולה על גיטרות!!! אני השנה התחלתי ללמוד גיטרה... ואני פשוט מאוהבת בכלי הזה! והשירים של קולינג והנגינה של אארון ואלכס פשוט מדהימה!
אני שמחה להצטרף לפורום... ומקווה שאני אהנה פה! (למעשה אני די בטוחה... :)) רגע.... באתי לסיים את ההודעה ולא אמרתי כמה פרטים בסיסיים על עצמי.. אוקי... אז אני אורטל מיבנה, עוד יומיים בת 17.. :) מה עוד? אממ... תשאלו ותקבלו מענה! אני אשמח גם קצת עליכם! אני אהיה בטיול שנתי בשלושה הימים הקרובים (אושר לי!!!!) אז אני אראה את הודעותיכם רק יותר מאוחר... שיהיה לכם שבוע מקסים ונפלא! לירי! :)

crazy4tc

New member
../images/Emo24.gifאורטל!!!

הצטרפת!!!! איזה יופי!!! אותי את כבר מכירה... דרך אגב- רוב האנשים פה החליטו שאארון והתלתלים שלו נראים כמו מחבל... אז מנצלת הזדמנות זו להגיד שלפי דעתי עדיף את אארון עם תלתלים מאשר בלי!!!
בכל מקרה- ברוכה הבאה!!! את תהני פה! מובטח!

Charmed 4ever.

New member
הא כן... ../images/Emo54.gif|משיגנע|

ו... אני ניצן... בת כמעט חמש עשרה מהוד השרון.. נעים להכיר!

TCgirl

New member
welcome! ../images/Emo187.gif

אני אירנה, בת 15 ו... כמה חודשים (אני לא סופרת
) ממודיעין

אלנלה

New member
ברוכה הבאה! גם אני חדשה..

את מעריצה את אבריל גם? כי אני "מעריצה שרופה"

למעלה