שלום אנשים טובים

דיקלה25

New member
../images/Emo13.gif שלום אנשים טובים

מה שלומכם? רק רציתי לשתף אתכם שעשיתי בדיקת מי שפיר ביום א' בבי"ח מאיר. על הבדיקה עצמה לא רוצה לחשוב, זה עושה לי רק רע, למרות שהרופא היה מהיר, יעיל והבטיח לי שיום אחרי כבר אוכל לצאת ל"קפולסקי"... : ))) כמובן שלא עשיתי זאת... אני רק שמחה שלא חוויתי כל מני תופעות לא נעימות אחרי הבדיקה מאחר ודאגו לספר לי המון סיפורי זוועה בנושא.... בכל אופן, תוצאות כמו שידוע, רק עוד כמה נצחי נצחים (כשלושה שבועות אם נדייק) אני אנסה לברר מחר אם הגיעו תוצאות החלבון העוברי ובדיקות הדם שעשיתי ביום חמישי שעבר (האחות אמרה שלוקח עד עשרה ימים לתוצאות להתקבל) מקווה שהתוצאות יהיו תקינות כדי שאהיה מעודדת עוד יותר, בינתיים אני אופטימית. עוד עדכון: הייתי באולטראסאונד ביום ה' שעבר בבילינסון (כן, כן, אני רצה מבדיקה לבדיקה..) בה נאמר לי כי הקלאב הינו דו"צ ולא חד צדדי כפי ששיערו בהתחלה בסקירה המוקדמת.. מקווה שזה לא אות מבשר רעות, אמשיך לעדכן. יום טוב!

galitdror

New member
מבינה לליבך, הכי חשוב זה ש...

תנסי להישאר רגועה. הלוואי ותשובת מי השפיר תהיה תקינה ואז עם הקלאבפוט כבר כנראה תדעו להתמודד עם טיפול הולם של שיטת "פונסטי" ותמיכה ענקית כאן בפורום על כל נושא סביב העניין. כאחת שעברה לא מעט בהריון, אוכל ליעץ לך מנסיוני. קודם שהבדיקה תתקבל ואחר כך נדבר בהמשך על מה שצפוי עוד. אני בטוחה שתמצאי אוזן קשבת לכל שאלה מהחברים כאן. בהצלחה רבה רבה. וזכרי תמיד: שיהיה רק קלאבפוט וזה בעל פתרון!!! גלית

בכלל לא מבשר רעות!!!!

נכון שזה יותר "מבאס" אבל גם ככה, הרגליים נמצאות שתיהן בתוך הנעליים, לא???, אז כבר אין לכך משמעות מזדהה עם הבדיקות ויותר עם הלחץ לשמוע את הבשורות, ב"ה הטובות... מחזיקה לך אצבעות חזק לילה טוב אורית

טאניוש

New member
טוב לשמוע שאת אחרי ../images/Emo13.gif

מחזיקה לך אצבעות לתוצאה תקינה
. תוצאות של חלבון עוברי מגיעות אחרי 10 ימים עד שבועיים בדרך כלל, לפמעים אחרי שבוע. אצלי אובחן ק"פ דו צדדי בסקירה מוקדמת, מאוחרת ועוד כמה אולטרא סאונדים שעשיתי, ובשבוע 28 פתאום ראו חד צדדי, ואז שוב דו צדדי, וכך עד סוף ההריון. התינוק נולד עם תנוחתי ברגל שמאל ואמיתי בימין. כך שאני לא ממש סומכת על איבחוני אולטרא סאונד.

דיקלה25

New member
תודה חמודות

קיבלתי היום תוצאות בדיקות דם שהיו תקינות לפי האחות בטיפת חלב, הרגע נכנסתי הביתה וראיתי שהגיעו גם תוצאות החלבון העוברי. אני מקווה שהבנתי נכון מהמכתב שהתוצאות תקינות, למרות שכל כך קשה לפענח את מה שכותבים שם... אני מבינה שתוצאה של 1:6891 זו תוצאה תקינה?..... בכל אופן, אתייעץ גם עם רופאת הנשים שלי ועם טיפת חלב. תודה על התגובות הנהדרות שלכם, אמשיך לעדכן..... דיקלה

טאניוש

New member
תוצאות חלבון עוברי

יש שם שתי הסתברויות, אחת לפי הגיל, שניה- לפי הגיל ובדיקת הדם שלך. אם שיקלול של גיל ובדיקת הדם מוריד את הסיכון זה טוב. 1:6891 אומר שיש סיכוי של 1/6891 לבעיה, כלומר, די קרוב לאפס. בעייני זה מצויין. למרות שזאת בדיקה סטטיסטית בלבד תוצאה טובה בהחלט מרגיעה
. שימשיך ככה!

למעלה