שלום לחברי הפורום. אני חדש פה.

On the Fly

New member
../images/Emo13.gif שלום לחברי הפורום. אני חדש פה.

שלום לכולכם. אני שמח מאד למצוא את הפורום הנוכחי של 'להיות אבא'. כיוון שאני עומד להתחתן בעוד כ- 4 חודשים, וכדבר טבעי שאני וארוסתי מדברים עליו די הרבה זה להביא ילדים לעולם. לכן, אני אשמח לקחת חלק פעיל בפורום ולדעת כמה שיותר והרבה על האבהות וכל מה שקשור לזה. בתור התחלה, אשמח אם תוכלו לקשר אותי לאתרים שונים עם מידע או טיפים או אתרים מעניינים שאוכל ללמוד מהם ולדעת יותר ומה שנקרא ...להיות מוכן ... כמובן שאני יכול לחפש בגוגל, אבל אם אתם מכירים משהו טוב במיוחד, אשמח לשמוע. תודה, ונתראה ...

Master Stav

New member
פשוט תקרא פה .....

תקבל הרבה מידע ....וקח את הזמן.... אין כזה דבר מוכן או לא מוכן ....

On the Fly

New member
תודה.

שכחתי לציין שאני אדם מאד יסודי ולכן חשוב לי לדעת וללמוד כמה שיותר. בכל מקרה, תודה על התגובה המהירה. בהחלט אקרא כאן.

gils33

New member
ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

יש פה המון חומר על אבהות והתמודדות,כמו כן נשמח אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי התמודדות עם גידול ילדים שמטרידות אותך.

dedi1602

New member
לדעתי

אין ספר, אין מדריך, אין אתר, ואין כלום שיכול להכין אותך להיות אבא. החיים שלנו הם המדריך הטוב ביותר שיכול להיות לדוגמא בספר רשום שהילד בצהריים צריך לישון בין שעה לשעתיים מה לעשות שהקטנה שלי לא קראה עדיין את הספר והשינה הארוכה ביותר שלה בצהריים זה חצי שעה? על זה לא רושמים בספר. אתה יכול לקבל עצות אתה יכול לנסות למוד מטעויות של אחרים (כן גם אני טעיתי לא פעם) אבל אין משהו שיכול להדריך אותך איך להיות אבא. כמו שלצערי אין רישיון להיות הורה ילד לא מגיע עם מדריך וכל אחד גדל באופן שונה (ויעידו על כך מנהל הפורום ואחרים....)

liza26

New member
יש הרבה אתרים

קודם כל כאן בתפוז יש את ערוץ "הריון ולידה" : http://www.tapuz.co.il/birth/ המקשר לאתרים ולפורומים אחרים בנושא דוקא בגלל שאתה אדם יסודי - תקרא את הכל ואז..............תשכח מזה.
שוב דבר לא מכין אותך לילד הראשון שלך אולי הדברים הטכניים כמו מה לקנות ואיך להתנהג אבל בכללי. מאוד בכללי. אתה אף פעם לא יודע איזה עולל יוולד- ואתה לומד להתיחס אליו כל יום מחדש אתה מוזמן להתיעץ כאן בפורום על הכל והרבה אבות ייעצו לך מנסיונם יכול להיות שזה יעזור ויכול להיות שלילד/ה שלך - תצטרך למצוא פתרונות פלא חדשים לכל מיני בעיות ילד זה עולם קסום ומסתורי

smailie

New member
קודם כל, ../images/Emo49.gif

וכפי שכבר כתבו חבריי לפורום, ליישם דברים לפי ספר כללים שכתוב מראש זה כנראה לא תמיד עובד. תידרש גם ללא מעט אילתורים ואינטואיציות.

האתר שעזר לי מאוד לפני האמהות:

"באופן טבעי". הוא בקושי עולה בזמן האחרון, אבל שווה את ההמתנה הסיזיפית. הוא קשה לקריאה, לא ידידותי ולא מתפשר בגישתו, אבל הוא ההכנה הטובה ביותר להורות שהיתה לי, ובזכותו נחסכו ממני הרבה בעיות אחרי הלידה.

למעלה